سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
کد خبر: ۱۰۳۷۳۲

فرابورس مثبت شد؛ شاخص بازار بورس؛ چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴

فرابورس مثبت شد؛ شاخص بازار بورس؛ چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴
شاخص بازار سرمایه امروز برخلاف روزهای اخیر افت اندکی را تجربه کرد اما فرابورس با رشد مواجه شد. در آخرین روز کاری هفته شاخص کل بورس با کاهش ۶۰۸۳ واحد به رقم دو میلیون و ۹۲۶ هزار واحد رسید.
 

 امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۶۰۸۳ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۹۲۶ هزار و ۵۹ واحد رسید. این دومین منفی بازار سهام در ۱۰ روز کاری اخیر بود. این در حالی است که روز گذشته بازار سرمایه با افزایش بشی از ۴۱ هزار واحد کانال ۲.۹ میلیون را که هشتم تیر از آن عقب‌نشینی کرده بود پس گرفت.

بورس روز ششم مهر وارد کانال ۲.۶ میلیون،۷ مهر کانال ۲.۷ میلیون، ۱۳ مهر وارد کانال ۲.۸ میلیون و پانزدهم مهر وارد کانال ۲.۹ میلیون واحد شد.

در آخرین روز کاری هفته شاخص هم‌وزن هم ۳۶۶ واحد افزایش داشت و در عدد ۸۳۶ هزار و ۲۷۵ واحد ایستاد.

امروز تعداد سهام مثبت بورس ۱۶۷ عدد و سهام منفی ۱۷۲ عدد بود. تعداد خریداران به ۸۵ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۰.۲۱  درصد کاهش یافت.

همچنین ۵۷۵ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فملی بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشت اما فارس و پارسان اثر منفی ایجاد کردند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به خودرو، فملی و وتجارت اشاره کرد.

بورس منفی شد؛ فرابورس مثبت

شاخص فرابورس ایران امروز برخلاف بورس افزایش ۱۶۵ واحد را تجربه کرد و به ۲۵ هزار و ۴۴۰ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۲۱۲ هزار فقره و ارزش آن رقم قابل توجه ۱۲۷ هزار میلیارد تومان بود.

آریا، کگهر و فزر بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند. فزر، کیسون و خاور نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

عمده کارشناسان معتقدند، بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، رکود تولید و صنعت، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال، بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و تا کانال ۳.۲ میلیون واحد رشد کرده بود.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دادگاه بی‌رحم اجتماع: نظریه مقایسه و اثر نورافکن | چرا در عکس دسته‌جمعی، خودمان را زشت‌تر می‌بینیم؟

حقوق ۱۴۰۵ کارکنان دولت چطور محاسبه می‌شود؟

نرخ ۵۰۰۰ تومانی بنزین از نیمه دوم آذر ماه اجرایی می‌شود

جدال علم و شبه‌علم؛ امواج و پارازیت‌ها باران را عقیم می‌کنند؟

صادر نشدن ویزای آمریکا برای تاج و ۲۰ عضو دیگر از فهرست فدراسیون

عراقچی: تحریم کنندگان جمهوری اسلامی ایران باید به خاطر «جنایت علیه بشریت» بازخواست شوند

مرگ لاک‌پشت محبوب و سالخورده‌ترین ساکن باغ‌وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی +عکس

جزئیات مصوبه گران شدن بنزین | چه کسانی بنزین ۵ هزار تومانی می‌گیرند؟

گزارش‌ها درباره آنفولانزای جدید نگران کننده نیست

آتش‌سوزی در یک پاساژ دو طبقه در فلکه دوم صادقیه

مهار کامل آتش‌سوزی در جنگل‌های الیت؛ نیرو‌ها در حال لکه‌گیری هستند

وضعیت موجود هوای تبریز به خشکی دریاچه ارومیه مرتبط است؟

نتانیاهو برای سومین بار دادگاه خود را متوقف کرد

به مردم قول می‌دهیم که لایحه «منع خشونت علیه زنان»، به زودی به تصویب نهایی مجلس برسد | صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان منع حقوقی ندارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی