۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۰۷
جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۶
کد خبر: ۱۰۳۸۱۴

وزیر ارتباطات: تامین باتری، جایگزین قطعی‌های مکرر برق نیست

وزیر ارتباطات: تامین باتری، جایگزین قطعی‌های مکرر برق نیست
 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ناترازی برق موجب کاهش کیفیت ارتباطات شده و ما شاهد قطعی‌های خطوط هستیم.

 
سید ستار هاشمی جمعه در دیدار با تولیت حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) و نماینده ولی‌فقیه در استان فارس، اظهار کرد: ما در نقاط مختلف کشور به‌ویژه کلان‌شهرها این چالش قطعی خطوط را داریم و رفع این مهم به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد.
 
اولویت ارتقای ارتباطات
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: ارتقای ارتباطات اولویت است و از هیچ تلاشی برای تحقق این هدف دریغ نخواهیم کرد.
 
ریشه اصلی اختلالات در ناترازی برق
 
هاشمی عنوان کرد: برخی از قطع و وصلی‌های خطوط ارتباطی، ناشی از ناترازی برق بوده است؛ با این حال، تلاش شده تا با تامین باتری برای سایت‌های تلفن همراه، مشکلات در زمان قطعی برق به حداقل برسد.
 
باتری؛ راه‌حل موقت، نه دائمی
وی خاطرنشان کرد: تامین باتری، جایگزین قطعی‌های مکرر برق نیست و مشکل ناترازی باید در منبع حل شود؛ با این وجود، با اپراتورها برای تامین فوری باتری و بهبود زیرساخت‌های برق همکاری شده است تا حتی در شرایط عادی نیز پایداری ارائه خدمات حفظ شود.
 
وزیر ارتباطات همچنین در این دیدار دستور اجرای توسعه فیبر نوری حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) را صادر کرد.
 
 هیاتی متشکل از معاونان و مدیران وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات، هاشمی را در این سفر همراهی می‌کنند.
 
وزیر ارتباطات قرار است در ادامه برنامه‌های روز نخست، از اداره‌کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب بازدید کند و در نشستی با مدیران ستادی و استانی وزارتخانه، آخرین وضعیت پروژه‌های ارتباطی استان فارس را مورد بررسی قرار دهد.
 
پیش از این سفر، معاونان و مدیران وزارت ارتباطات در روزهای متوالی در نشست‌های برخط با فرمانداران و مدیران شهرستان‌های مختلف استان، وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی، پوشش شبکه‌های همراه، توسعه فیبر نوری، پایداری شبکه و کیفیت خدمات مناطق روستایی و صنعتی را بررسی کردند تا گزارش کامل آن به جلسه جمع‌بندی با حضور وزیر ارتباطات ارائه شود.
 
بر اساس برنامه اعلام‌شده، روز شنبه (۱۹ مهرماه)، وزیر ارتباطات با حضور در موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) و شرکت در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، آیین رسمی افتتاح پروژه‌های ارتباطی فارس را برگزار می‌کند.
 
در این مراسم، ۴۵۵ پروژه ارتباطی و فناوری اطلاعات با اعتباری افزون بر ۴۲ هزار و ۳۴۷ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.
 
این طرح‌ها شامل اتصال ۱۰۷ روستا از طریق راه‌اندازی ۶۸ ایستگاه جدید و ارتقای ۱۷ ایستگاه تلفن همراه به نسل‌های بالاتر، اجرای طرح فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها در ۲۷ شهر استان و راه‌اندازی هفت ایستگاه تلفن همراه نسل پنجم (۵G) است.
 
وزیر ارتباطات در ادامه سفر، در نشست مشترک با نخبگان فناوری، اعضای نظام صنفی رایانه‌ای و کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی استان حضور خواهد یافت تا راهکارهای توسعه زیست‌بوم دیجیتال در فارس بررسی شود.
 
همچنین، دیدار با دانشگاهیان، بازدید از دانشگاه شیراز و شرکت در آیین گرامیداشت روز حافظ، از دیگر برنامه‌های فرهنگی و علمی روز دوم این سفر خواهد بود.
 
سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان فارس با هدف ارتقای پوشش ارتباطی، توسعه فیبر نوری، افزایش ظرفیت شبکه در مناطق کم‌برخوردار و تحقق عدالت ارتباطی انجام می‌شود و گامی مهم در جهت تقویت زیرساخت‌های دیجیتال و پیوند میان بخش‌های دانشگاهی، فناورانه و اجرایی کشور به شمار می‌رود.

منبع:ایرنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی