جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳
کد خبر: ۱۰۳۸۶۳

حذف کالاهای الکترونیکی چینی از سایت‌های آمریکایی

حذف کالاهای الکترونیکی چینی از سایت‌های آمریکایی
رئیس کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا(FCC) اعلام کرد وب سایت های خرده فروشی بزرگ آمریکا به عنوان بخشی از اقدامات سختگیرانه، چند میلیون کالای الکترونیکی چینی را از فهرست خود حذف کرده اند.

 به نقل از رویترز، برندن کار، رئیس کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC)، در مصاحبه‌ای اعلام کرد که آیتم‌های حذف شده از برخی وب‌سایت‌ها یا در لیست تجهیزات ممنوعه آمریکا قرار داشته‌اند یا مجوز این آژانس را نداشتند. این تجهیزات شامل دوربین‌های امنیتی خانگی، ساعت‌های هوشمند و محصولاتی از برندهایی مانند هواوی، هانگژو هایک ویژن، زد تی ای و Dahua تکنولوژی می‌شوند.

کار افزود که براساس نظارت FCC، شرکت‌ها فرایندهای جدیدی را برای جلوگیری از عرضه کالاهای ممنوعه اجرایی کرده‌اند و این تلاش‌ها ادامه خواهد داشت.

کمیسیون فدرال ارتباطات همچنین هشدار امنیت ملی جدیدی صادر و به شرکت‌ها یادآوری کرده است که این آیتم‌ها می‌توانند به چین امکان دهند بر شهروندان آمریکایی نظارت کنند، شبکه‌های ارتباطی را مختل کنند و امنیت ملی آمریکا را به خطر بیندازند.

آژانس‌های آمریکایی طی سال‌های اخیر اقدامات متعددی علیه شرکت‌های فناوری چینی در حوزه‌های مخابرات، نیمه‌رسانا، خودروسازی و دیگر بخش‌هایی که تهدید امنیت ملی محسوب می‌شوند، انجام داده‌اند. اقدام اخیر نیز آخرین تلاش ایالات متحده برای جلوگیری از ورود کالاهای الکترونیکی چینی غیرمجاز به بازار این کشور است.

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن نیابتی‌های ایران در عراق صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

فرمانده شبه‌ نظامیان مخالف حماس، در غزه کشته شد

دعوت کتبی عراقچی از وزیر خارجه لبنان برای سفر به ایران

باهنر درباره مصوبه جنجالی مجلس درخصوص مهریه: این مصوبه ناکافی و ناقص است | مهریه برای بسیاری از زنان تنها پشتوانهٔ قانونی در برابر نابرابری‌هاست

پیشنهاد سردبیر
زندگی