جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ 28 November 2025
يکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
کد خبر: ۱۰۳۹۸۶

مدیریت و بازسازی غزه؛ موضوع دیدار تونی‌بلر و مقام فلسطینی

مدیریت و بازسازی غزه؛ موضوع دیدار تونی‌بلر و مقام فلسطینی
معاون رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با نخست‌وزیر سابق انگلیس در امان دیدار کرد و در جریان این دیدار نقش این تشکیلات در مدیریت و بازسازی شهر غزه مورد بررسی قرار گرفت.

 «حسین الشیخ»، معاون رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که روز یکشنبه در امان، پایتخت اردن با «تونی بلر»، نخست‌وزیر سابق انگلیس دیدار کرد.

 به نقل از الیوم السابع، دو طرف در جریان این دیدار در خصوص نقش تشکیلات خودگردان فلسطین در مدیریت و بازسازی شهر غزه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در طرحش از تأسیس یک شورای صلح به ریاست خود و با عضویت تونی بلر، برای نظارت بر کمیته محلی مدیریت و بازسازی نوار غزه خبر داده، با این هدف که پس از اجرای اصلاحات مورد نیاز، راه را برای تصدی این نقش توسط تشکیلات خودگردان فلسطین هموار کند.

رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه گذشته اعلام کرد که رژیم صهیونیستی و حماس بر سر اولین مرحله برنامه ۲۰ ماده‌ای پیشنهادی او در ۲۹ سپتامبر برای برقراری آتش‌بس در غزه، آزادی تمامی اسرای اسرائیلی در ازای آزادی ۲ هزار تن از اسیران فلسطینی و خروج تدریجی نظامیان صهیونیست از کل نوار غزه به توافق رسیده‌اند.

مرحله دوم این طرح خواستار ایجاد یک سازوکار حاکمیتی جدید برای اداره غزه بدون مشارکت حماس، تشکیل یک نیروی امنیتی متشکل از فلسطینی‌ها و نیروهای کشورهای عربی و اسلامی و «خلع سلاح» حماس را پیش‌بینی می‌کند.

آتش‌بس در غزه و عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست تا حدود تعیین‌شده از روز جمعه آغاز شد. آوارگان فلسطینی نیز به سمت سرزمین‌های شمال رهسپار شده‌اند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حمله پهپادی به میدان گازی خورمور و قطع برق در سلیمانیه عراق

لاریجانی: از مذاکره متوازن استقبال می‌کنیم؛ صنعت هسته‌ای ایران قابل حذف نیست

کشته شدن سه شهروند چین در منطقه مرزی میان افغانستان و تاجیکستان

عباس عراقچی: در حال حاضر یک مذاکره متوازن و منصفانه با آمریکا مقدور نیست

تعداد کشته شدگان آتش سوزی هنگ کنگ به ۸۳ نفر رسید

نخست‌وزیر لبنان: سلاح حزب الله بازدارندگی نداشته و کشور را وارد جنگ فرسایشی کرده است

یوسی کوهن: موساد به صورت مستقیم در داخل ایران فعالیت میکند

سقوط مرگبار کامیون در گودال پنهان جاده مخصوص

اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد

مصوبه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال: هیچکدام از مقام‌های ایرانی در قرعه‌کشی جام جهانی شرکت نخواهند کرد

آتش‌سوزی اخیر ۱۰ هکتار از جنگل الیت چالوس را نابود کرد

محسن رضایی: مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مک‌فارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد

چین، قطع کامل دسترسی به استارلینک با هزاران پهپاد را شبیه‌سازی کرد

لاریجانی: جنگ ۱۲ روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود

پیشنهاد سردبیر
زندگی