جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
کد خبر: ۱۰۴۰۵۴

نقره جهانی رکوردی جدید برای خود ثبت کرد

نقره جهانی رکوردی جدید برای خود ثبت کرد
بهای هر اونس نقره با فشار فروش استقراضی در بازار لندن و تنش‌های تجاری آمریکا و چین، به بالاترین رکورد خود در چند دهه اخیر رسید و طلا را در رکوردزنی تعقیب کرد.

 بهای هر اونس نقره تا ۲.۷ درصد افزایش یافت و به بالای ۵۱ دلار رسید و از بالاترین قیمت ثبت شده روزانه در هفته گذشته فراتر رفت، در حالیکه بهای هر اونس طلا از ۴۰۶۰ دلار فراتر رفت و قیمت هر اونس پلاتین و هر اونس پالادیوم نیز افزایش چشمگیری یافتند.

قیمت فلزات گرانبها در سال میلادی جاری رشد کردند و قیمت فلزات اصلی این مجموعه، بین ۵۰ تا ۸۰ درصد رشد داشته‌اند که این افزایش قیمت بر بازارهای کالایی حاکم بوده است. افزایش قیمت طلا تحت تاثیر خرید بانک‌های مرکزی، افزایش دارایی‌ها در صندوق‌های قابل معامله در بورس و کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا بوده است. تقاضا برای دارایی‌های امن نیز تحت تاثیر تنش‌های تجاری مکرر آمریکا و چین، تهدید استقلال فدرال رزرو آمریکا و تعطیلی دولت آمریکا قرار گرفته است.

چین روز یکشنبه، از واشنگتن خواست تا تهدیدات تعرفه‌ای را متوقف کرده و به مذاکرات بازگردد و هشدار داد که در صورت ادامه اقدامات جدید آمریکا، تلافی خواهد کرد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که هفته گذشته از اعمال تعرفه ۱۰۰ درصدی اضافی بر کالاهای چینی خبر داده بود در اعلام آخر هفته خود لحن آشتی‌جویانه‌ای اتخاذ کرد.

کایل رودا، تحلیلگر ارشد بازارهای مالی Capital.com، گفت: درست زمانی که خطرات ژئوپلیتیکی و تجاری، بادهای موافق برای طلا را کاهش می‌داند، شاهد شعله‌ور شدن تنش‌های آمریکا و چین هستیم. نوسانات تجاری ممکن است با وجود تمایل هر دو طرف برای مذاکره، خاموش شود اما هرگز از بین نمی‌رود و این اتفاق واقعا خوبی برای طلاست.

نگرانی‌ها در مورد کمبود نقدینگی در بازار لندن، قیمت هر اونس نقره را به رکورد ۵۲ دلار  و ۵۰ سنت ثبت شده در سال ۱۹۸۰، نزدیک‌تر کرد.

معامله‌گران همچنین در آستانه‌ نهایی شدن تحقیقات دولت آمریکا در مورد مواد معدنی حیاتی که شامل نقره، پلاتین و پالادیوم می‌شود، همچنان نگران هستند. نگرانی از اینکه این فلزات، ممکن است در تعرفه‌های جدید گرفتار شوند، باعث تشدید محدودیت بازار شده و تا حدودی زمینه‌ساز کمبود نقره پس از کاهش شدید عرضه‌ در لندن شده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۱.۱ درصد افزایش، ۴۰۶۰ دلار و یک سنت معامله شد.  شاخص دلار نقدی بلومبرگ، پس از افزایش حدود یک درصدی در هفته‌ گذشته، تغییر چندانی نداشت. بهای هر اونس پلاتین نزدیک به ۱۶۲۸ دلار بود و هر اونس پالادیوم تا ۳.۶ درصد افزایش یافت.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

مدارس این استان روز شنبه مجازی شد

رویترز: رئیس اطلاعات تبعیدی اسد و پسرعموی میلیاردر او، شورش‌های سوریه را از روسیه طراحی می‌کنند

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

پیشنهاد سردبیر
زندگی