۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۱۲
دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
کد خبر: ۱۰۴۰۹۵

سازمان ملل: توافق غزه آخرین نور امید است

سازمان ملل: توافق غزه آخرین نور امید است
معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، توافق اخیر در مورد غزه را «آخرین نور امید و دستاوردی دیپلماتیک واقعی» توصیف کرد.

 «تام فلچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه در مصاحبه‌ای اختصاصی با شبکه «القاهره الاخباریه»، توافق اخیر در مورد غزه را «نور امید و دستاوردی دیپلماتیک واقعی» خواند.

بر اساس گزارش الیوم السابع، وی همچنین تأکید کرد که این توافق باید به اقدامات عملی در زمینه بشردوستانه تبدیل شود، زیرا مردم غزه مدت‌ها با درد و رنج دست و پنجه نرم می‌کنند و باید با سخاوت و در مقیاس وسیع به حمایت از آنها پرداخت.

فلچر بازگشت آوارگان به غزه را نمونه‌ای عالی از استقامت و پایداری در برابر مرگ، ویرانی و آوارگی توصیف کرد و افزود که سازمان ملل برنامه‌ای ۶۰ روزه برای ارائه کمک‌های بشردوستانه فوری تدارک دیده است.

وی همچنین عنوان داشت که نظام بشردوستانه در حالت آماده‌باش کامل برای ارسال مقادیر زیادی کمک به نوار غزه است و تأکید کرد که هلال احمر مصر تلاش‌های فوق‌العاده‌ای در حمایت از ملت فلسطین انجام می‌دهد.

فلچر از ورود گاز مخصوص پخت‌وپز به نوار غزه برای نخستین بار از مارس گذشته خبر داد و افزود که سازمان ملل امیدوار است به زودی کنفرانسی بین‌المللی برای ارائه تعهدات جدی در زمینه بازسازی غزه برگزار شود.

وی همچنین ضمن اشاره به نیاز سازمان‌های بشردوستانه به هزاران چادر و مقادیر زیادی سوخت در غزه تأکید کرد که پاسخ بشردوستانه باید در مقیاس وسیع و متناسب با میزان درد و رنج غیرنظامیان باشد.

معاون دبیرکل سازمان ملل در پایان تأکید کرد که دستاوردهای کنونی کافی نیستند، زیرا تنها حدود ۲۸ درصد از مبلغ مورد نیاز برای برآوردن نیازهای بشردوستانه در غزه دریافت شده است.

وی افزود: در روزهای آینده شاهد جریان زیادی از کمک‌ها در همبستگی با غیرنظامیان در نوار غزه خواهیم بود.

عشایر غزه: جهان از فاجعه واقعی در غزه پس از عقب‌نشینی اسرائیل شوکه خواهد شد

«عاکف المصری»، کمیسر کل هیئت عالی امور عشایر، در بیانیه‌ای شدیداللحنی خطاب به جامعه بین‌المللی هشدار داد که میزان ویرانی و فاجعه انسانی در نوار غزه پس از عقب‌نشینی نیروهای اشغالگر و آشکار شدن واقعیت میدانی، فراتر از هر انتظاری خواهد بود.

عاکف المصری در ادامه تأکید کرد که آنچه جهان در حال حاضر می‌بیند، تنها بخش کوچکی از واقعیت است.

وی گفت: «فاجعه واقعی در نوار غزه هنوز به طور کامل آشکار نشده است و جهان هنگام مشاهده میزان عظیم ویرانگری و تخریب سیستماتیک زیرساخت‌ها، مراکز بهداشتی، منازل و بافت زندگی انسانی و اجتماعی توسط اشغالگران، شوکه خواهد شد.»

در همین راستا، کمیسر کل هیئت عشایر از تمامی آژانس‌های خبری بین‌المللی، مؤسسات رسانه‌ای و سازمان‌های بشردوستانه و حقوقی بین‌المللی خواست تا بلافاصله پس از هرگونه عقب‌نشینی، به نوار غزه سفر کنند و به طور مستقیم و بی‌طرفانه از عمق فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای که اشغالگران اسرائیلی علیه مردم این منطقه مرتکب شده‌اند، آگاه شوند.

المصری افزود: «از تمامی افراد دارای وجدان بیدار و دوربین‌های آزاد درخواست می‌کنیم تا برای انتقال حقیقت بدون هیچ‌گونه دستکاری، به این منطقه بیایند. این یک مسؤولیت اخلاقی و انسانی است. جهان باید با چشم خود ویرانی‌هایی را ببیند که همه چیز را دربر گرفته و به وضوح به سطح جنایات جنگی رسیده است.»

کمیسر کل هیئت عشایر تأکید کرد که عشایر فلسطینی با تمام توان و با هماهنگی تمامی نهادها، برای مشارکت در تلاش‌های امدادرسانی، آواربرداری و آغاز بازسازی آنچه قابل نجات است، تلاش خواهند کرد.

وی همچنین بر ضرورت ارائه حمایت بین‌المللی فوری و بدون قید و شرط برای مقابله با این فاجعه انسانی که زندگی صدها هزار نفر از ساکنان نوار غزه را تهدید می‌کند، تأکید کرد.

از زمان اجرای توافق آتش‌بس و بازگشت آوارگان به مناطق خود در غزه و با آغاز عقب‌نشینی نیروهای اشغالگر، میزان ویرانی‌های بی‌سابقه در زیرساخت‌ها و منازل مسکونی آشکار شده است.

جنبش حماس بامداد پنج‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که توافقی برای آتش‌بس در نوار غزه حاصل شده که شامل کمک‌رسانی‌ها به این منطقه محاصره شده و تبادل اسرا است.

این جنبش در ادامه بیانیه خود از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و کشورهای ضامن آتش‌بس و نیز کشورهای عربی و اسلامی و سایر کشورهای جهان خواست، رژیم صهیونیستی را به اجرای کامل بندهای توافق ملزم کنند.

آتش‌بس در غزه و عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست تا حدود تعیین‌شده از روز جمعه آغاز شد. آوارگان فلسطینی نیز به سمت سرزمین‌های شمال رهسپار شده‌اند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی