۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۹:۱۸
شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
کد خبر: ۱۰۴۴۰۲

ترامپ بالاخره موشک‌ تاماهاک به کی‌یف می‌دهد یا نه؟

ترامپ بالاخره موشک‌ تاماهاک به کی‌یف می‌دهد یا نه؟
در پی ملاقات رهبران اوکراین و ایالات متحده در کاخ سفید، رسانه آمریکایی گزارش داد که ترامپ به زلنسکی گفته است که قصد ندارد موشک‌های تاماهاک را به کی‌یف بدهد.

به گزارش فراز، در شرایطی که جنگ اوکراین همچنان ادامه دارد، وب‌سایت آکسیوس به نقل از منابع گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار روز جمعه خود با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به او گفته است که واشنگتن قصد ندارد موشک‌های تاماهاک را حداقل فعلا به کی‌یف بدهد.

ترامپ روز جمعه در کاخ سفید با زلنسکی دیدار کرد و در جریان ناهار دوجانبه، ترامپ گفت که نمی‌داند آیا احتمال ارائه موشک‌های تاماهاک به اوکراین، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، را برای برگزاری مذاکرات جدید ترغیب کرده است یا خیر، اما خاطرنشان کرد که به نظر می‌رسد بر دستیابی به توافق صلح متمرکز است.

آکسیوس پس از این دیدار گزارش داد که زلنسکی «به شدت» بر سر تاماهاک «فشار آورد» اما ترامپ «هیچ انعطاف‌پذیری نشان نداد.» ترامپ گفت که قصد ندارد حداقل فعلا موشک‌های تاماهاک را به اوکراین بدهد.

به نوشته ایسنا، یک منبع به آکسیوس گفت که جلسه روز جمعه «آسان نبود» و ترامپ «سرسخت» بود. منبع دیگری گفت این نشست «بد» بود و ترامپ در طول دیدار با زلنسکی چندین بیانیه قوی صادر کرد و در برخی موارد کمی احساسی شد.

زلنسکی پس از دیدار با ترامپ، شروع به صحبت با خبرنگاران به زبان اوکراینی کرد، اما سپس به انگلیسی تغییر داد و توضیح داد که «فراموش کرده» که در ایالات متحده است.

ترامپ پس از دیدار روز جمعه با زلنسکی در یک پست اجتماعی گفت که روسیه و اوکراین باید در جایی که هستند متوقف شوند، «هر دو ادعای پیروزی کنند» و «بگذارند تاریخ تصمیم بگیرد.»

روز پنجشنبه، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و ترامپ یک تماس تلفنی برقرار کردند و توافق کردند که در بوداپست ملاقات کنند. یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه گفت که رهبر ایالات متحده اولین کسی بود که بوداپست را به عنوان مکانی بالقوه برای نشست روسیه و ایالات متحده پیشنهاد داد و پوتین از این ایده حمایت کرد.

تماس تلفنی زلنسکی با رهبران اروپایی

به گزارش باراک راوید، روزنامه‌نگار آکسیوس، رئیس‌جمهور اوکراین پس از دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا با چندین رهبر اروپایی تماس تلفنی برقرار کرد تا اطلاعات جدیدی را به اشتراک بگذارد.

راوید روز جمعه نوشت: «دیدار ترامپ و زلنسکی تمام شد» و افزود که زلنسکی «اکنون در حال برگزاری یک تماس تلفنی با چندین رهبر اروپایی است تا آنها را در جریان آخرین اخبار قرار دهد.»

ترامپ به تاماهاوک «نه نگفت، بله هم نگفت»

در همین حال رئیس‌جمهور اوکراین به شبکه ان‌بی‌سی گفت: «خوب است که رئیس‌جمهور ترامپ به موشک‌های تاماهاک نه نگفت، اما بله هم نگفت.»

رهبر اوکراین همچنان امیدوار است که کشورش بتواند این موشک‌های آمریکایی را برای هدف گرفتن اهدافی در عمق روسیه تحویل بگیرد تا شاید بتواند روند جنگ را به نفع کی‌یف تغییر دهد. او اذعان کرد که به آنچه می‌خواست نرسیده است، اما هنوز هم ممکن است این اتفاق بیفتد.

زلنسکی در مصاحبه‌ای که قرار است روز یکشنبه به طور کامل منتشر شود، با طرح اتهاماتی ادعا کرد: «حضور ارتش اوکراین مجهز به موشک‌های تاماهاک نگرانی واقعی پوتین است. پوتین می‌ترسد که ایالات متحده موشک‌های تاماهاک را به ما تحویل دهد و من فکر می‌کنم او واقعاً می‌ترسد که ما از آنها استفاده کنیم.»

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی