چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
کد خبر: ۱۰۴۴۲۰

قوه قضائیه حکم کواکبیان و ظهره‌وند، نماینده تهران را اعلام کرد

قوه قضائیه حکم کواکبیان و ظهره‌وند، نماینده تهران را اعلام کرد
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس و منع فعالیت‌های رسانه‌ای محکوم شدند.


به گزارش فراز؛ قوه قضاییه اعلام کرد: در ماه‌های گذشته یک فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس در یک برنامه تلویزیونی ادعایی در رابطه با ارتباط یک خانم با شخصیت‌های سیاسی کشور مطرح کرد که این ادعا در رسانه‌ها بازخورد منفی بسیار زیادی داشت. 
 
در پی طرح این ادعا، نماینده سابق مجلس برای ارائه مدارک و مستندات به مرجع قضایی احضار شد که به دلیل عدم ارائه مدارک و مستندات معتبر در مورد اظهاراتش، کیفرخواست از سوی دادسرا صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارجاع شد.
 
در همان زمان این فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده سابق مجلس، مجددا با حضور در یک برنامه تلویزیون اینترنتی وابسته به یکی از موسسات مطبوعاتی کشور، ادعاهای قبلی خود را تکرار کرد که در رابطه با این موضوع نیز برای این رسانه و فعال سیاسی پرونده قضایی تشکیل شد.

قوه قضائیه حکم کواکبیان و ظهره‌وند نماینده تهران را اعلام کرد
 
پس از رسیدگی به پرونده در دادگاه، حکم مقتضی صادر شد.
 
طبق حکم صادره نماینده سابق مجلس به ۱۴ ماه حبس محکوم شد که این حکم به مدت ۴ سال به صورت تعلیقی خواهد بود. 
 
این نماینده سابق مجلس همچنین به ۲ سال منع فعالیت رسانه‌ای اعم از مصاحبه با رادیو و تلویزیون و انتشار هرگونه مطلب در رسانه ها، پایگاه‌های خبری و ... محکوم شد.
 
براساس حکم صادره از سوی دادگاه کیفری یک استان تهران، مدیرمسئول رسانه‌ای که ضمن گفت‌وگو با این فعال سیاسی، ادعاهای کذب وی را پخش کرده بود نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم شد.
 
احکام صادره قابل تجدیدنظر خواهی در دادگاه است.
 
یک نماینده مجلس به اتهام تشویش اذهان عمومی به ۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که چندی پیش اظهارات خلاف امنیت ملی مطرح کرده بود به اتهام تشویش اذهان عمومی به حبس و منع فعالیت رسانه‌ای محکوم شد.
 
 چندی پیش اظهارات خلاف امنیت ملی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در رابطه با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در یک گفت‌وگوی اینترنتی که موجب تشویش اذهان عمومی شده بود که با شکایت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و اعلام جرم دادستانی تهران همراه شد.
 
همچنین براساس قانون، در رابطه با اظهارات این نماینده مجلس استعلام لازم از هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس اخذ شد که در پاسخ به دستگاه قضایی اعلام شد اظهارات این نماینده مجلس در چارچوب وظایف نمایندگی نبوده است. 
 
برهمین اساس، در پی تشکیل پرونده قضایی علیه این نماینده مجلس و بررسی پرونده در شعبه بازپرسی، کیفرخواست وی به اتهام تشویش اذهان عمومی صادر و پرونده با قرار جلب دادرسی به دادگاه ارسال شد.
 
پس از رسیدگی به این پرونده، حکم از سوی دادگاه صادر شد.
 
براساس حکم دادگاه این نماینده مجلس به ۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد که حکم صادره به مدت ۳ سال به صورت تعلیقی است. 
 
همچنین براساس حکم دادگاه، این نماینده مجلس به ۲ سال منع فعالیت رسانه‌ای و انجام مصاحبه و انتشار مطلب در رسانه‌ها محکوم شده است. 
 
مدیر مسئول رسانه منتشرکننده اظهارات خلاف امنیت ملی‌ این نماینده مجلس نیز به پرداخت جریمه نقدی محکوم شده است.
 
احکام صادر در دادگاه تجدید نظر قابل تجدیدنظر خواهی است.
 
فارس درباره جزئیات این خبر نوشت: چندی پیش اظهارات ظهره‌وند، نمایندهٔ تهران در مجلس در یک گفت‌وگوی اینترنتی با شکایت دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی و اعلام جرم دادستانی تهران همراه شد؛ براساس حکم دادگاه، این نمایندهٔ مجلس به ۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد که این حکم ۳ سال به‌صورت تعلیقی است.
 
همچنین ظهره‌وند به ۲ سال منع فعالیت رسانه‌‌ای و انجام مصاحبه و انتشار مطلب در رسانه‌ها محکوم شده است. 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

بازداشت ملی‌پوش سابق تیم انگلیس به اتهام تجاوز

پیشنهاد سردبیر
زندگی