چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۷
کد خبر: ۱۰۴۴۶۳

نتانیاهو: در انتخابات آینده مجددا نامزد نخست‌وزیری می‌شوم

نتانیاهو: در انتخابات آینده مجددا نامزد نخست‌وزیری می‌شوم
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و متهم تحت پیگرد دیوان کیفری بین‌المللی اعلام کرد که در انتخابات آتی ماه نوامبر ۲۰۲۶ بار دیگر برای سمت نخست‌وزیری این رژیم نامزد خواهد شد.

 «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی اعلام کرد که قصد دارد در انتخابات آتی که قرار است در نوامبر ۲۰۲۶ برگزار شود، مجدداً برای تصدی پست نخست‌وزیری نامزد شود.

طبق گزارش شبکه الجزیره، نتانیاهو این اظهارات را در پاسخ به پرسش خبرنگار شبکه ۱۴ اسرائیل درباره نیت او برای شرکت در انتخابات آینده مطرح کرد و پاسخ مثبت داد.

وی که رهبری حزب لیکود، بزرگ‌ترین حزب جناح راست رژیم صهیونیستی را بر عهده دارد، تاکنون در مجموع بیش از ۱۸ سال در سمت نخست‌وزیری فعالیت کرده است؛ دوره‌ای طولانی که از سال ۱۹۹۶ در چندین دوره غیرپیوسته ادامه داشته است.

در آخرین انتخابات کنست، حزب لیکود به رهبری نتانیاهو ۳۲ کرسی به دست آورد. متحدان مذهبی‌اش از جریان حریدی ۱۸ کرسی و ائتلاف صهیونیسم مذهبی۱۴ کرسی کسب کردند.

نتانیاهو از ماه مه ۲۰۲۰ تاکنون با سه پرونده فساد روبه‌رو است. وی در دوره کنونی خود که از اواخر سال ۲۰۲۲ آغاز شده، طرح‌های گسترده‌ای برای اصلاحات قضایی ارائه کرد که مخالفانش آن را تلاشی برای تضعیف دستگاه قضایی و تمرکز قدرت در دست کابینه می‌دانند.

این اصلاحات موجی از اعتراضات گسترده در داخل سرزمین‌های اشغالی برانگیخت که تنها پس از آغاز جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه فروکش کرد. با این حال، نتانیاهو همچنان با انتقادات شدید داخلی در خصوص نحوه مدیریت جنگ و چگونگی رسیدگی به پرونده آزاد کردن زندانیان صهیونیست در دست مقاومت فلسطین مواجه است.

همچنین، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با دستور بازداشت از سوی دیوان کیفری بین‌المللی روبه‌رو است. این دادگاه وی را به صدور دستور برای ارتکاب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در جریان حملات رژیم به نوار غزه متهم کرده است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

رمزگشایی از پشت پرده شایعه استعفای عارف

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

بازداشت ملی‌پوش سابق تیم انگلیس به اتهام تجاوز

ادعای روبیو: یکی از مشکلات ما با مادورو حضور نظامی نظامی ایران و حزب الله در ونزوئلا است

وزارت بهداشت خطاب به صداوسیما: این تبلیغات درباره لاغری را متوقف کنید

ماجرای این راز غیرمنتظره در حیات‌وحش چیست؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی