مُهر سبز رنگ بیمه مرکزی بر کارنامه بیمه پاسارگاد
به گزارش روابط عمومی بیمه پاسارگاد به نقل از پایگاه خبری خرد و کلان، بیمه مرکزی در گزارشی که به تازگی درباره عملکرد شرکت های بیمهگر منتشر کرده است، «نسبت حق بیمه صادره به حقوق مالکانه»، «سود یا زیان انباشته» و «سود یا زیان خالص» همه شرکتهای بیمه را بررسی و نظر نظارتی خود درباره آن را اعلام کرده است.
بر این اساس، شرکت بیمه پاسارگاد در شاخص «نسبت حق بیمه صادره به حقوق مالکانه» به عنوان شاخصی برای توانگری مالی یا کفایت سرمایه، طی سال ۱۴۰۲رقم ۱٫۳ و طی سال ۱۴۰۳ رقم ۱٫۶ را به خود اختصاص داده است.
بنا بر اعلام نهاد ناظر، ارقام بالاتر از ۹ و کمتر از صفر در این شاخص، نیازمند بررسی یا دخالت است.
در شاخص «سود یا زیان انباشته»، شرکت بیمه پاسارگاد در سال ۱۴۰۲ رقم ۲۴۴۶۴ میلیارد ریال را داشته و این عدد در سال بعد به ۳۴۸۱۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.
همچنین در شاخص «سود یا زیان خالص»، این شرکت موفق شده است سود ۲۵۳۲۹ میلیارد ریالی خود در سال ۱۴۰۲ را به رقم ۳۱۵۸۴ میلیارد ریال در سال پس از آن برساند.
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: