يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ 07 December 2025
سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
کد خبر: ۱۰۴۷۱۷

حکم پزشکیان برای پیرحسین کولیوند

حکم پزشکیان برای پیرحسین کولیوند
رئیس جمهور در حکمی پیرحسین کولیوند را به عنوان «رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران» منصوب کرد.

به گزارش فراز؛ مسعود پزشکیان در حکمی ضمن انتصاب آقای پیرحسین کولیوند، به عنوان رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: انتظار دارد ضمن همکاری موثر با سازمان‌های مردم‌نهاد داخلی و بین‌المللی و تعامل سازنده با سازمان صلیب سرخ جهانی، با راهبری و نظارت متقن بر حسن اجرای امور جمعیت و بهره‌مندی مناسب از ظرفیت‌های موجود، نسبت به ارائه خدمات انسان‌دوستانه به نیازمندان و آسیب‌دیدگان از حوادث طبیعی و غیرمترقبه، با هدف کمک به تسکین آلام بشری، دفاع از ارزش‌های انسانی و برقراری دوستی متقابل و صلح پایدار میان ملت‌ها مجدانه کوشا باشید.

متن حکم رئیس جمهور به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای پیرحسین کولیوند

در اجرای جزء(5) بند(ب) ماده(10) قانون اصلاحی اساسنامه جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مصوب 8 اردیبهشت 1367 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به کسب رأی اکثریت اعضای محترم شورای‌عالی جمعیت در جلسه مورخ 14 مهر 1404، به موجب این حکم برای مدت 4 سال به عنوان «رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران» منصوب می‌شوید.

انتظار دارد با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت وفاق ملی؛ ضمن همکاری موثر با سازمان‌های مردم‌نهاد داخلی و بین‌المللی و تعامل سازنده با سازمان صلیب سرخ جهانی، با راهبری و نظارت متقن بر حسن اجرای امور جمعیت و بهره‌مندی مناسب از ظرفیت‌های موجود نسبت به ارائه خدمات انسان‌دوستانه به نیازمندان و آسیب‌دیدگان از حوادث طبیعی و غیرمترقبه با هدف کمک به تسکین آلام بشری، دفاع از ارزش‌های انسانی و برقراری دوستی متقابل و صلح پایدار میان ملت‌ها مجدانه کوشا باشید.

توفیقات روزافزون آن‌جناب را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند متعال خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

احمد سبحانی سفیر سابق ایران در ونزوئلا در گفتگو با فراز بررسی کرد

ترامپ از مادورو چه می‌خواهد؟ | احتمال تکرار «خلیج خوک‌ها»

زندگی