چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۱
کد خبر: ۱۰۴۷۲۸

موفقیت پارس‌خودرو در داخلی سازی و شکست تحریم صنعت خودرو

موفقیت پارس‌خودرو در داخلی سازی و شکست تحریم صنعت خودرو
یک عضو هیات علمی دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران ساخت داخل پارس‌نوآ به‌عنوان نسخه جدید و بومی تندر ۹۰ را گامی ارزشمند در راستای پاسخ‌گویی به نیاز مشتریان بازار خودرو دانست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیرحسن کاکایی اظهارکرد: از آنجایی که محصولات رنو همچنان باکیفیت‌ترین خودروهای تولید داخل هستند، طراحی و ساخت یک محصول جدید ایرانی با همان استانداردها توسط پارس‌خودرو بیانگر استفاده از ظرفیت‌های داخلی و شکست تحریم محسوب می‌شود.

وی با اشاره به داخلی‌سازی ۸۰ درصدی پارس‌نوآ افزود: در زمان حضور شرکت رنو در ایران ۵۰ درصد قطعات تندر ۹۰ داخلی‌سازی شده بود، اما متاسفانه در دور دوم تحریم‌ها فرانسوی‌ها ایران را ترک کردند و عملا پارس‌خودرو فرصت داخلی‌سازی قطعات موتور را از دست داد.

کاکایی تصریح کرد: پارس‌خودرو با داخلی‌سازی قوای محرکه و استفاده از موتور ME۱۶ در نسخه جدید که موتوری بسیار قدرتمند است و امتحان خود را در بازار ایران و به‌ویژه شبکه خدمات پس‌از فروش پس داده، توانسته ساخت داخل پارس‌نوآ را به ۸۰ درصد ارتقا دهد که در نوع خود یک موفقیت برای صنعت خودرو در عرصه خودکفایی است.

این کارشناس صنعت خودرو با اشاره به قیمت اقتصادی پارس‌نوآ عنوان کرد: این محصول با استاندارد‌های ۸۵ گانه می‌تواند تولید خودرو‌های اقتصادی و در عین حال باکیفیت در کشور را احیا کند.

وی ادامه داد: پارس‌نوآ هم به لحاظ طراحی، بهره‌وری و کیفیت و هم قیمت‌گذاری، یکی از سرآمدترین خودروهای ساخت داخل در بازار ایران خواهد بود.

این استاد دانشگاه همچنین داخلی‌سازی ۸۰ درصدی پارس‌نوآ را عاملی موثر در افزایش ظرفیت زنجیره تامین دانست و گفت: در فرایند تولید پارس‌نوآ شاهد ارتقای ظرفیت و بهره‌وری زنجیره تامین و گستردگی بازار آن خواهیم بود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت در پایان با اشاره به استقبال گسترده مشتریان از طرح پیش‌فروش این خودرو بیان کرد: اعتماد مردم به تولیدات داخل به‌واسطه سال‌ها فعالیت در حوزه خدمات پس‌از فروش از دیگر دلایل استقبال چشمگیر متقاضیان از پارس‌نوآ است و اگر علاقه‌مندان قدرت خرید بیشتری داشتند، تعداد متقاضیان در طرح پیش‌فروش پارس‌نوآ از ۳۰۰ هزار نفر نیز فراتر می‌رفت.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گوشت مغولی، برزیلی و هندی چند؟

فنر قیمت همه خودروها در رفت +جدول

ویدیویی قدیمی از پژمان جمشیدی در مصاحبه با فردوسی‌پور: «نامردی است اگر باور کنید...»

استوری خواهر پژمان جمشیدی: برادرم شخصا در روند رسیدگی قضایی حضور یافت | تا این لحظه هیچ اتهامی علیه او به اثبات نرسیده

رونمایی پوتین از «اینترنت ملی» | پروژه گسترده روسیه برای جایگزینی MAX به جای پیام‌رسان‌های خارجی

تا یک‌ ماه دیگر منتظر این اتفاق ویژه در حوزه سهام عدالت باشید

نامه ۴۰ سناتور آمریکایی به ترامپ درباره کرنه باختری

سرنخ جدید از قتل زن سالخورده در نسیم‌شهر

پزشکیان قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد

ترامپ خواهان روابط خوب با ایرانی‌هاست | ما به استفاده و به‌کارگیری تمام ابزار‌های دیپلماتیک ممکن ادامه خواهیم داد

از باختن می‌توانی خیلی چیزها بیاموزی؛ درس‌های مانوئل، شطرنج‌باز ۱۰۴ ساله

باور کنید این بیماری فقط زنانه نیست!

توصیه ابطحی به فرزانه صادق پس از حواشی فرودگاه اردبیل: به خانم وزیر توصیه دارم از خویشاوندسالاری، باج‌دهی به مخالفان سیاسی و افتادن در مناقشات غیرکاری پرهیز کند | آیه‌ی «وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ» را هم بیشتر بخوانید

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی