۲۶ مهر ۱۴۰۵ ۰۴:۱۹
يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۰۴۹۶۶

زیدآبادی: اتهام مطرح‌شده درباره پژمان جمشیدی به راحتی باورپذیر نیست

زیدآبادی: اتهام مطرح‌شده درباره پژمان جمشیدی به راحتی باورپذیر نیست
زیدآبادی در واکنش به حواشی پیش آمده در مورد پژمان جمشیدی نوشت: «از نظر قانونی تا زمانی که شاکی خصوصی مدعی زیرپا گذاشتن حقوقش از سوی طرف مقابل نشود، جای جرم‌انگاری و تعقیب قضایی وجود ندارد.»

به گزارش فراز، زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: زندگی خصوصی پژمان جمشیدی مثل لباسی که در برابر آفتاب پهن شده باشد، دیگر گویا قرار نیست مورد پرده‌پوشی کسی قرار گیرد.


این هم از آفات شهرت است! شهرت در هر حرفه‌ای، امر بسیار پردردسری است و یکی از مهمترین دردسرهای آن نیز علاقۀ عموم به شناخت زوایای زندگی خصوصی و مباح فرض کردنِ افشای رازهای سر به مهر  فرد مشهور و حتی دامن زدن به شایعات و دروغ‌پردازی‌های پیرامون زندگی اوست.

درست به همین دلیل، همانطور که برای کنترل آفات قدرت و ثروت ابتدا باید ظرفیت استفادۀ صحیح از آنها را پیدا کرد، مشهور شدن نیز برای کسی که می‌خواهد وجیه‌المله باشد، نیاز به ظرفیت‌سازی وجودی دارد و گرنه با ارتکاب لغزشی، تمام شیرینی‌های شهرت در چشم به هم زدنی جای خود را به چنان تلخی کشنده و مرگباری می‌دهد که طرف آرزو کند ای کاش طوری در گمنامی می‌زیست که احدی او را نمی‌شناخت.


پاراگراف بالا، مضمونی کلی است و اشاره به آقای جمشیدی ندارد، زیرا از نگاه نگارنده، وی هنوز از طرف یک "دادگاه صالح" به جرم مشخصی محکوم نشده است. او فقط در معرض اتهام است.


واقعیت این است که از راه دور و برای افرادی که پژمان جمشیدی را از طریق فوتبال و نقش‌های سینمایی‌اش می‌شناسند، اتهام "تجاوز به عنف" با کیفیتی که در رسانه‌ها مطرح شده است،  به راحتی باورپذیر نیست، زیرا آدمی در موقعیت او فقط مگر روانی باشد که بخواهد دست به چنین عملی بزند و روانی بودن هم حداقل از راه دور به او نمی‌آید. با این حال، پیشاپیش همانطور که نمی‌توان آقای جمشیدی را محکوم کرد، حق شاکی او برای پیگیری قانونی اتهام نیز محفوظ است.


علاوه بر این، اینکه برخی آشنایان آقای جمشیدی ادعا کرده‌اند که او اهل "پیشنهادهای بی‌شرمانه" بوده است، گرچه از نقطه‌نظر عرف اخلاقی جامعۀ ما مذموم است، اما حتی این هم به لحاظ شرعی و قانونی عملی گناه یا مجرمانه به حساب نمی‌آید.


از نظر شرعی، شرط مباح بودن یک رابطۀ جنسی بین دو جنس مخالف و مجرد و بالغ، رضایت طرفین است. این رضایت معمولاً در هر نوع معامله‌ای از جمله رابطۀ جنسی از طریق بیان کلمات مشخصی از سوی دو طرف احراز می‌شود. به نظر برخی از فقیهان اما به زبان راندن کلمات هم ضرورت ندارد و صرفِ خواست طرفین به معنای اعلام رضایت است. اگر تاکنون عبارتِ "نکاح معاطات" به گوش‌تان خورده باشد، مصداقش همین رضایتِ بدون اعلام زبانی در رابطۀ جنسی بین یک زن و مرد مجرد و بالغ است.


از نظر قانونی هم تا زمانی که شاکی خصوصی مدعی زیرپا گذاشتن حقوقش از سوی طرف مقابل نشود، جای جرم‌انگاری و تعقیب قضایی وجود ندارد.

روشن است که یک آدم وزین و اهل خویشتنداری، تنوع‌طلبی جنسی را در هر شرایطی از جمله برای افراد مجرد قبیح می‌داند، اما برخی افراد به قیمت از چشم خلق افتادن، تسلیم وسوسۀ آن می‌شوند. در صورت عدم شاکی خصوصی، نمی‌توان آنها را مجازات کرد، اما چه مجازاتی گزنده‌تر از بر سر زبان خلق افتادن و به این ویژگی شهره شدن؟

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تقاطع سرب و خاک‌سرخ؛ چرخش ناگهانی واشنگتن در دروازه شرقی چین
غبار در ریه، گره در روان؛ کالبدشکافی طبقاتی یک مرگ خاموش
شاهکار دیپلماتیک تالیران در کنگره وین (۱۸۱۴–۱۸۱۵)؛ هنر شکاف‌اندازی بر سر میز فاتحان
هگست: چین بزرگ‌ترین تقویت نظامی خود را در اقیانوس آرام پیش می‌برد
رئیس جی‌پی مورگان: ارتش روسیه در صورت تصمیم می‌تواند تا پاریس پیشروی کند
چرخش پرهزینه ترامپ به سوی پوتین | اوکراین زیر فشار واشنگتن برای امتیازدهی به روسیه
رضازاده: شعام قطعا مجوز رهبری را برای مذاکرات می‌گیرد؛ فعلا قطر و عمان پیش‌قدم شده‌اند
مورد عجیب «فاکتور غیررسمی» در شرکت تولیدی سیم‌وکابل تبریز؛ برخورد سردار دهقان و سازمان مالیاتی چه خواهد بود؟
باجه جدید بانک شهر در «شیروان» افتتاح شد
نشانه‌های ترمیم اقتصاد ایران | رشد بخش کشاورزی درکنار کاهش رکود خدمات و صنعت
کمبود تخت بیمارستانی در استان گلستان بحرانی است| بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی گرگان فقط ۱۵ درصد پیشرفت دارد
ادعای آمریکا مبنی بر قطع تجارت دریایی ایران و مسدودسازی درآمد‌های نفتی و نظامی
شکنندگی یک دکترین؛ بازگشت به واقع‌گرایی معامله‌محور؛ بهای سوخت و فروپاشی توهم مهار مسکو
پیمان جبلی در وقت اضافه|چه کسی بر صندلی جام‌جم خواهد نشست؟
ترامپ تحریم‌ها و تعرفه‌های کلیدی مرتبط با روسیه را پیش از اجرایی شدن معاف کرد
آنچه باید درباره اعتراضات فرانسه دانست؛ از تعطیلی مدارس تا خشم عمومی از هزینه‌های زندگی
تپه باستانی تخت پادشاه در بادرود را برای ساخت پارک بانوان تخریب و آسفالت‌کردند|بی توجهی میراث فرهنگی به آثار باستانی!
جهش درآمدی و تراز عملیاتی بیمه ملت علی‌رغم جنگ و خسارت‌ها + اینفوگرافیک
ونس از اختلاف‌نظر خود با ترامپ درباره جنگ ایران سخن گفت
آیا نیرو‌های دولتی یمن می‌توانند به تهاجم خود علیه انصارالله ادامه دهند؟
چگونه جنگ ایالات متحده و ایران دو مسیر تجاری حیاتی جهان را زیر و رو کرد
صید آیفون ۱۸ دریایی صحت دارد؟| رئیس اتحادیه تلفن همراه تکذیب کرد|بازار داغ آگهی‌های فروش در اینستاگرام و شوخی کاربران فضای مجازی با صیادان
سفره مسئولیت اجتماعی فولاد مبارکه برای چه کسانی پهن شد؟ | از صداوسیما، دادگستری و فرمانداری تا ۴۴ میلیارد هزینه مبهم | سعید زرندی در سال سخت فولاد، ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه باشگاه سپاهان را افزایش داد
تردد در تنگه هرمز همچنان ۷۰ درصد پایین‌تر از سطوح پیش از درگیری است
عربستان سعودی از بیانیه شورای امنیت سازمان ملل در خصوص همکاری برای جلوگیری از دسترسی انصارالله به سلاح استقبال کرد
انکار دخالت ترامپ در محدودسازی استارشیلد ماسک در اوکراین؛ تشدید تنش میان واشنگتن و کی‌یف
روسیه و چین ایران را نه ضعیف می‌خواهند و نه قوی | از نظر اسرائیل، کشور ایران بیش از اندازه بزرگ است
«نبرد هرمز» روز نود و هشتم | گزارش در حال به روز رسانی
حمله موشکی انصارالله به فرودگاه عدن
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
عالم اهل‌سنت به علی‌اف: برای جلب رضایت غرب و صهیونیسم، حقوق مسلمانان را نادیده نگیرید
به‌مناسبت روز جهانی نابینایان بانک پاسارگاد خدمت‌رسانی به روشندلان گرامی را تسهیل کرد
حاتمی: تنگه هرمز تا رعایت حقوق ملت ایران بسته می‌ماند | فرمانده ارتش از آمادگی بالاتر نیروها خبر داد
قالیباف مصوبه دولت را متوقف کرد | ایراد مجلس به آیین‌نامه تأمین مالی تروریسم
ضرب‌وشتم خبرنگار واشنگتن‌پست توسط شهرک‌نشینان اسرائیلی در کرانه باختری
اوکراین در آستانه خالی‌شدن ذخایر پاتریوت | فقط ۲ موشک رهگیر باقی مانده است
رهبر انقلاب خواستار توجه ویژه مسئولان سلامت به جامعه پرستاری شد
از رد درخواست خرید موشک لنس تا تولید بالستیک‌های نقطه‌زن | ایران چگونه قدرت موشکی شد؟
خاتمی: چرا به رزمندگانی که امنیت کشور را تأمین کرده‌اند، طعنه می‌زنید؟
حمله موشکی انصارالله به فرودگاه عدن
تنگه هرمز چگونه به اهرم ایران برای تأثیرگذاری بر بازار جهانی ال‌ان‌جی تبدیل شد؟
آمریکا تا ۲۰۳۰ در تنگنای موشکی | ذخایر پاتریوت و تاد زیر فشار جنگ با ایران
آنچه باید درباره اعتراضات فرانسه دانست؛ از تعطیلی مدارس تا خشم عمومی از هزینه‌های زندگی
پیشنهاد سردبیر
زندگی