سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ 28 October 2025
سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
کد خبر: ۱۰۵۲۲۱

السودانی: باید با ایران، از طریق گفت‌وگوی مستقیم و با احترام، تعامل شود

السودانی: باید با ایران، از طریق گفت‌وگوی مستقیم و با احترام، تعامل شود
 نخست‌وزیر عراق در اظهاراتی تازه تأکید کرد که بدون دستیابی به راه‌حل عادلانه برای مسئله فلسطین، منطقه هرگز روی ثبات را نخواهد دید.

 

«محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق در سخنانی پیرامون تحولات منطقه و سیاست خارجی کشورش، گفت: تا زمانی که مسئله فلسطین به شکل عادلانه حل نشود، منطقه در وضعیت بی‌ثباتی باقی خواهد ماند و رویدادهای مشابه همچنان تکرار خواهند شد.

طبق گزارش خبرگزاری واع، السودانی ضمن اشاره به تلاش‌ها برای مدیریت بحران غزه، اعلام کرد که عراق از طرح ارائه‌شده از سوی رئیس‌جمهور آمریکا درخصوص آینده غزه حمایت می‌کند و آن را گامی در جهت پایان دادن به بحران انسانی در این منطقه می‌داند.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت گفت‌وگوی مستقیم میان کشورهای منطقه، اظهار داشت: ایران کشوری مهم و تأثیرگذار است و باید با احترام و از طریق گفت‌وگوی مستقیم با آن تعامل شود.

نخست‌وزیر عراق درباره روابط بغداد و واشنگتن نیز خاطرنشان کرد: روابط ما با آمریکا باید مبتنی بر شراکت واقعی و احترام متقابل باشد، نه تصمیمات یک‌جانبه.

السودانی در بخش دیگری از سخنانش به پیشرفت‌های اقتصادی و مالی کشور اشاره کرد و گفت: عراق در اصلاح نظام مالی خود پیشرفت چشمگیری داشته است.

وی همچنین درباره وضعیت امنیتی عراق، افزود: گروه تروریستی داعش دیگر تهدید بزرگی در داخل عراق به شمار نمی‌رود. برآوردهای وزارت دفاع نشان می‌دهد که تنها بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ عضو داعش در گروه‌های کوچک مرزی با سوریه و در شمال‌شرق کشور باقی مانده‌اند.

السودانی تأیید کرد که یک واحد کوچک از مشاوران نظامی آمریکایی در پایگاه عین‌الأسد به منظور نظارت بر مرزهای سوریه در عراق باقی خواهند ماند و در زمینه اطلاعات مرزی و ضدتروریسم فعالیت خواهند کرد.

وی در ادامه گفت که عراق همکاری امنیتی تازه‌ای با مقامات جدید دمشق آغاز کرده است که بر ۲ حوزه اصلی مبارزه با تروریسم و مقابله با قاچاق مواد مخدر تمرکز دارد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

این شخص آشنا، مرد پشت پرده و مغز متفکر تلگرام است!

سرلشکر موسوی: موازنه قدرت تغییر کرده | جمهوری اسلامی ایران به فرماندهی مقام معظم رهبری، در سمت درست تاریخ ایستاده

جنجال بر سر تحویل اجساد گروگان‌ها؛ در صورت تعلل حماس، اسرائیل پنج گزینه روی میز دارد

عراقچی: در بازرسی‌های آژانس، هیچ‌گونه دسترسی به مراکزی که در جنگ اخیر مورد حمله دشمن قرار گرفتند، داده نشده

قیمت شیر خام چرا ۳۰ درصد گران شد؟

اکانت کمپین عدالت بانکی، اتهامات علیه فرزند «آخوندی» را تکذیب کرد

تاکایچی: ترامپ را برای جایزه صلح نوبل معرفی می‌کنیم

خیانت اردوغان، عربستان، قطر و مصر به فلسطین

ورود کاروان بزرگ نظامی آمریکا به پایگاه الحریر در اربیل

مرکز آمار اعلام کرد؛ افزایش تورم نقطه‌‌به‌نقطه در مهرماه

السودانی: باید با ایران، از طریق گفت‌وگوی مستقیم و با احترام، تعامل شود

دووپینگ دو ورزشکار ایرانی تایید شد

کانادا برای شروع دوباره مذاکرات با آمریکا ابراز تمایل کرد

کرملین: اوکراین به ادامه مذاکرات بی‌میل است

پیشنهاد سردبیر
زندگی