جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ 07 November 2025
سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸
کد خبر: ۱۰۵۲۴۲
فائزه هاشمی: پدرم طرف مردم ایستاده بود

فائزه هاشمی رفسنجانی: قویاً معتقدم که پدر «اکبر هاشمی رفسنجانی» را کشته‌اند

فائزه هاشمی رفسنجانی: قویاً معتقدم که پدر «اکبر هاشمی رفسنجانی» را کشته‌اند
فائزه هاشمی: مرگ پدر نتیجه «ترور» بوده و نه اتفاق طبیعی. اوگفت: «کار داخلی بود. بعضی می‌گویند اسرائیل یا روسیه، من معتقدم داخلی است.» «پدرم مانع بود و خاری در چشم برخی که باید حذف می‌شد و بعد از حذف او، ممکلت را به اینجا رساندند.»

فائزه هاشمی، فرزند آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، در گفت‌و‌گو با برنامه «ای کاش» مدعی شد که مرگ پدرش نتیجه «ترور» بوده و نه اتفاق طبیعی. دختر هاشمی رفسنجانی گفت: «کار داخلی بود. بعضی می‌گویند اسرائیل یا روسیه، من معتقدم داخلی است.» او افزود: «پدرم مانع بود و خاری در چشم برخی که باید حذف می‌شد و بعد از حذف او، ممکلت را به اینجا رساندند.»

فائزه هاشمی در ادامه با اشاره به جایگاه سیاسی پدرش گفت: «پدرم طرف مردم ایستاده بود. چون جایگاه بالایی داشت، نمی‌توانستند زندانی‌اش کنند، بنابراین باید حذف می‌شد.» او همچنین از نقش پدرش در انتخابات‌های مختلف گفت: «وقتی پدرم در انتخابات بود، اصلاح‌طلبان کنار او می‌ایستادند و برنده می‌شدند. حتی وقتی ردصلاحیت شد یا گفته شد لیست انگلیسی رای آورده، باز نتیجه به نفعش تمام می‌شد.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پیش‌تر، در مهر ۱۴۰۴، فاطمه و محسن هاشمی، دیگر فرزندان آیت‌الله هاشمی، مرگ پدرشان را «مبهم» خوانده بودند و این ابهام پس از اظهارات یحیی رحیم‌صفوی، فرمانده پیشین سپاه، دوباره مطرح شده بود.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، یکی از چهره‌های کلیدی جمهوری اسلامی و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در دی‌ماه ۱۳۹۵ در شمال تهران درگذشت. او پس از انتخابات ۱۳۸۴ و روی کار آمدن محمود احمدی‌نژاد، از منتقدان دولت شد و در جریان انتخابات ۱۳۸۸ اختلاف‌هایش با سران علنی شد. همچنین در سال ۱۳۹۲، با وجود ثبت‌نام برای انتخابات ریاست‌جمهوری، شورای نگهبان صلاحیتش را رد کرد.

منبع: فراز
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

علائم بیماری در یک پایگاه نظامی در واشنگتن پس از باز شدن یک بسته مشکوک

ایالات متحده در بحبوحه تهدیدات جهانی، روند خرید تسلیحات پنتاگون را ساده‌سازی می‌کند

قالیباف در دیدار با شهباز شریف: آماده توسعه روابط با پاکستان هستیم

آسوشیتدپرس واشنگتن را زیر سوال برد؛ کارگران را در کارائیب کشته می‌شوند نه تروریست‌های مواد مخدر

آمریکا به واحد پلیس برزیل که در حمله مرگبار نقش داشت، تفنگ تک تیرانداز فروخته است.

برجسته‌ترین سامانه‌های دفاع هوایی روسیه در اختیار ونزوئلا

ایلان ماسک اولین تریلیونر جهان می‌شود؟ | رأی مثبت سهام‌داران تسلا به پاداش یک تریلیون دلاری به ماسک

ترامپ سقوط آزاد کرد!

تحرکات زودهنگام در حزب جمهوری‌خواه درباره جانشینی «ترامپ»؛ گزارش پالتیکو: روبیو به نفع ونس کنار می‌کشد

بریتانیا تحریم‌ها علیه الجولانی را لغو کرد

پیچیدگی الگوی آلایندگی در پایتخت؛ علت چیست؟

وقوع انفجار در یکی از مساجد پایتخت اندونزی

طلا بخریم یا بفروشیم؟

سازمان غذا و دارو: این محصولات غیرمجاز آرایشی را خریداری نکنید

پیشنهاد سردبیر
زندگی