سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ 04 November 2025
دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۰
کد خبر: ۱۰۵۶۴۶

همکاری مسکو _ پکن برای ساخت نیروگاه جدید اتمی در چین

همکاری مسکو _ پکن برای ساخت نیروگاه جدید اتمی در چین
مدیرعامل روس اتم از برنامه مسکو و پکن برای توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای با طراحی روسی در چین خبر داد که شامل به‌کارگیری رآکتورهای نوترون سریع و فناوری‌های چرخه سوخت بسته برای توسعه نسل چهارم انرژی هسته‌ای است.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، «الکسی لیخاچف» مدیرعامل شرکت روس اتم امروز گفت که روسیه و چین ساخت نیروگاه‌های اتمی با طراحی روسیه در چین را توسعه داده و برنامه دارند فعالانه از رآکتورهای نوترون سریع و فناوری‌های چرخه سوخت هسته‌ای بسته استفاده کنند.

خبرگزاری ریانووستی نوشته، لیخاچف در جمع خبرنگاران گفت:  ما باید در این حوزه (همکاری هسته‌ای) به سمت بسته بعدی همکاری دوجانبه حرکت کنیم که بدون تردید شامل توسعه نیروگاه‌های اتمی با طراحی روسی در چین و کار مشترک روی نسل چهارم انرژی هسته‌ای است؛ این به معنای بستن چرخه سوخت و استفاده فعال‌تر از رآکتورهای صنعتی نوترون سریع است.

او با گفتن این که هدف این شرکت دستیابی به توافقات مناسب درباره ساخت نیروگاه‌های اتمی در چین است، افزود: این شرکت همچنین در پی حل‌وفصل مسائل سودمند برای دو طرف است.

لیخاچف گفت: این در درجه اول به معنای تقویت همکاری در چرخه سوخت هسته‌ای و بر این اساس، افزایش قابلیت‌های بخش انرژی هسته‌ای چین از نظر تولید اورانیوم است.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بانک مرکزی: عدم ورود کالا ربطی به تخصیص ارز ندارد

اجاره‌نشینی روزگاران قدیم چرا ساده‌ و راحت‌تر بود؟

دونالد ترامپ رسوایی خانواده سلطنتی را «خیلی بد» توصیف کرد

وزیر امور خارجه ترکیه: حماس آماده است تا کنترل غزه را به یک کمیته فلسطینی واگذار کند.

وزیر انرژی آمریکا: آزمایش‌های هسته‌ای به دستور ترامپ انفجاری نمی‌باشد

همکاری مسکو _ پکن برای ساخت نیروگاه جدید اتمی در چین

از وعده پزشکیان تا انکار قالیباف؛ شروط سخت برای رفع فیلتر تلگرام

کواکبیان: ترامپ دامادش را مامور گفت‌و‌گو با ایران کرده است

سفر از مثنوی تا جواهر؛ «گنج‌های قصه‌گو»، روایتی کهن برای جهانی نو در کاخ گلستان

شرکت‌ها دیگر به کارمندانشان وابسته نیستند؟

عراقچی: فعلا قصد نداریم اورانیوم ۶۰ درصدی را از «زیر آوار» خارج کنیم

ارتباط بین تشکیل ساواک و دکتر مصدق؟ | قانون امنیت اجتماعی اساسا چه بود؟

ترامپ: در محاکمه نتانیاهو مداخله می‌کنم تا کمی به او کمک کنم

این داستان باستانی، روایتی دیگر از کشتی نوح است؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی