سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ 04 November 2025
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۰
کد خبر: ۱۰۵۷۰۷

مدیر سیا: ترامپ درست می‌گوید، چین و روسیه مخفیانه آزمایش هسته‌ای انجام داده‌اند

مدیر سیا:
ترامپ درست می‌گوید، چین و روسیه مخفیانه آزمایش هسته‌ای انجام داده‌اند
این مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا ارزیابی‌های امنیتی مربوط به دوره اول ریاست جمهوری ترامپ را به اشتراک گذاشت و نوشت «روسیه و چین به توقف آزمایش مواد منفجره هسته‌ای پایبند نبوده‌اند.»

جان راتکلیف، مدیر سیا و تام کاتن، رئیس کمیته اطلاعات سنا، گفته‌های دونالد ترامپ درباره آزمایش‌های مخفی هسته‌ای چین و روسیه را تائید کردند.

به گزارش نیویورک پست، راتکلیف روز دوشنبه۱۲ آبان در پیامی در اکس نوشت: «دونالد ترامپ راست می‌گوید.» این مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا ارزیابی‌های امنیتی مربوط به دوره اول ریاست جمهوری ترامپ را به اشتراک گذاشت و نوشت «روسیه و چین به توقف آزمایش مواد منفجره هسته‌ای پایبند نبوده‌اند.»

همزمان تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه از آرکانزاس، پس از مشورت با رئیس سازمان سیا، جزئیات بیشتری در مورد آنچه که دشمنان ایالات متحده به طور خاص آزمایش کرده‌اند، را در پیامی در اکس منتشر کرد.

این سناتور نوشت: «پس از مشورت با مدیر راتکلیف و تیمش، آنها به من تأیید کرده‌اند که سیا ارزیابی می‌کند که روسیه و چین آزمایش‌های سلاح‌های هسته‌ای بسیار حساسی را فراتر از استاندارد بازده صفر ایالات متحده انجام داده‌اند.»

ترامپ هفته گذشته اعلام کرد که به پنتاگون دستور داده است برای اولین بار در بیش از سه دهه، آزمایش سلاح‌های هسته‌ای را «فورا» آغاز کند تا با زرادخانه‌های رو به رشد و برنامه‌های آزمایشی روسیه و چین مقابله کند.

ترامپ چهارشنبه گذشته در تروث سوشال نوشت: «به دلیل برنامه‌های آزمایشی کشور‌های دیگر، به وزارت جنگ دستور داده‌ام که آزمایش سلاح‌های هسته‌ای ما را به طور برابر آغاز کند. این روند بلافاصله آغاز خواهد شد.»

ترامپ در مصاحبه‌ای با برنامه «۶۰ دقیقه» که یکشنبه پخش شد، گفت: «این آزمایش به این دلیل است که روسیه اعلام کرده است که در حال انجام آزمایشی است. اگر توجه کرده باشید، کره شمالی دائما در حال آزمایش است. کشور‌های دیگر نیز در حال آزمایش هستند. ما تنها کشوری هستیم که آزمایش نمی‌کنیم و من نمی‌خواهم تنها کشوری باشیم که آزمایش نمی‌کنیم.»

وقتی نورا اودانل، خبرنگار سی‌بی‌اس، به این موضوع واکنش نشان داد، ترامپ پاسخ داد: «روسیه در حال آزمایش سلاح‌های هسته‌ای است و چین نیز آنها را آزمایش می‌کند، شما فقط از آن خبر ندارید.»

ایالات متحده از سال ۱۹۹۲ هیچ انفجار چاشنی هسته‌ای را آزمایش نکرده است.

منبع: فراز
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

آغاز تولید آزمایشی اولین کارخانه خودرو پرنده جهان

نماینده مجلس: رفع فیلتر تلگرام به مراحل پایانی رسیده

واکنش سازمان تنظیم مقررات به رفع فیلتر یوتیوب در دانشگاه‌ها

مصوبه دولت برای «سیاست‌های کشور در شرایط ویژه» ابلاغ شد

ستاد کل نیرو‌های مسلح: ادعا‌های مشاور سعید جلیلی فاقد اعتبار است

رئیس سابق ساترا، «رئیس مرکز بسیج صداوسیما» شد

سازمان تبلیغات و شهرداری، مصدق را کنار صدام و قذافی گذاشت!

دیک چنی، معاون جمهوری‌خواه و با نفوذ جورج دبلیو بوش و معمار جنگ عراق درگذشت

گوترش: هر نیرویی در غزه مستقر شود باید مجوز سازمان ملل را داشته باشد

مردم نیویورک برای انتخاب شهردار پای صندوق‌های رأی می‌روند | «ممدانی» تا عصر دوشنبه پیشتاز اکثر نظرسنجی‌ها

انفجار یک کپسول گاز در ساختمان دیوان عالی پاکستان

آمریکا امشب یک موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش می‌کند

اولیانوف: رویکرد باج‌خواهی از ایران موثر نخواهد بود

سرقت‌ میلیاردی زن خدمتکار جوان از خانه صاحبکارش

پیشنهاد سردبیر
زندگی