چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ 05 November 2025
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
کد خبر: ۱۰۵۷۶۵

قیمت طلای جهانی؛ چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴

قیمت طلای جهانی؛ چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴
قیمت هر اونس طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، در پی افزایش تقاضا برای خرید ارزان پس از سقوط قیمت این فلز گرانبها به پایین‌ترین حد یک هفته اخیر در معاملات روز گذشته، روند افزایشی یافت.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، بهای هر اونس طلا با ۰.۳ درصد افزایش، به ۳۹۴۱ دلار و ۹۲ سنت رسید. بهای طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر، با ۰.۳ درصد کاهش، به ۳۹۵۰ دلار و ۴۰ سنت رسید.

هر اونس طلا در ۲۰ اکتبر، رکورد ۴۳۸۱ دلار و ۲۱ سنت را ثبت کرده بود، اما از آن زمان نزدیک به ۱۰ درصد کاهش قیمت یافته است. این فلز گرانبها روز سه‌شنبه با افزایش ارزش دلار، بیش از ۱.۵ درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین حد خود از ۳۰ اکتبر رسید.

ارزش دلار، نزدیک به بالاترین سطح سه ماهه که روز گذشته به آن رسیده بود، باقی ماند.

به نوشته ایسنا، فدرال رزرو، هفته گذشته، نرخ بهره را کاهش داد و جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا، اظهار کرد: ممکن است این آخرین کاهش هزینه‌های استقراض در سال جاری باشد.

طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله‌گران اکنون ۶۹ درصد احتمال می‌دهند که فدرال رزرو در ماه دسامبر، نرخ بهره را دوباره کاهش دهد که نسبت به احتمال بیش از ۹۰ درصدی قبل از اظهارات پاول، کاهش یافته است.

مقامات فدرال رزرو، دوشنبه، به طرح دیدگاه‌های متضاد در مورد اقتصاد ادامه دادند. این بحث احتمالا پیش از نشست سیاست‌گذاری دسامبر فدرال رزرو و در فقدان داده‌های کلیدی، از جمله گزارش‌های اداره آمار کار آمریکا، به دلیل تعطیلی دولت فدرال، تشدید می‌شود.

بر اساس گزارش رویترز، سرمایه‌گذاران، اکنون منتظر انتشار گزارش اشتغال ملی ADP آمریکا و شاخص‌های مدیران خرید «موسسه مدیریت تامین» (ISM) در هفته جاری هستند تا سرنخ‌هایی در مورد مسیر نرخ بهره به دست آورند. طلای بدون بازده معمولا در محیطی با نرخ بهره پایین و در زمان‌های عدم قطعیت اقتصادی رشد می‌کند.

در همین حال، چین روز شنبه، به سیاست معافیت مالیاتی طولانی مدت برای برخی از خرده فروشان طلا پایان داد و احتمالا موج خرید طلا در بزرگترین بازار مصرف جهان را متوقف کرد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره بدون تغییر ماند و در ۴۷ دلار و ۱۰ سنت ایستاد. بهای هر اونس پلاتین با ۰.۹ درصد کاهش، به ۱۵۲۱ دلار و ۳۰ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۵ درصد کاهش، ۱۳۸۴ دلار و ۵۱ سنت معامله شد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

وضعیت هوا طی ۵ روز آینده؛ سازمان هواشناسی پیش‌بینی کرد

کدام نوع سکه باید به عنوان «مهریه» پرداخت شود؟

خبرگزاری فارس: مذاکرات یک ماه اخیر با تلگرام به‌ دلیل ایرادات حقوقی متوقف شد

سرنوشت ۴۰۸ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده در ایران نامشخص است | شما نمی‌توانید بگویید که «من در پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای باقی می‌مانم» و سپس به تعهدات خود عمل نکنید

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ چهارشنبه ۱۴ آبان‌ ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه در بازار؛ چهارشنبه ۱۴ آبان‌ ۱۴۰۴

توئیت مرموز ترامپ در پاسخ به نطق شهردار مسلمان شیعه نیویورک

ادعای آموزش کنترل خشم ۸۶٪ مربیان، بیشتر شعاری است تا واقعی | ماجرای مرگ دانش‌آموزان در مدارس چیست؟

سوپرمیلیاردر مرموز اقتصاد ایران، فقط ده درصد بدهی‌اش را پرداخته یا آنطور که خود می‌گوید از نظام طلبکار است؟

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: سن ورود به دانشگاه فرهنگیان افزایش یافت

نرخ بلیت هواپیما افزایش پیدا می‌کند؛ اما هنوز اجرایی نشده

جزئیات پرداخت وام‌های دانشجویی اعلام شد

تراکتور ۱۶۵۰۰ دلار جریمه شد

جرمی کوربین: فروش تسلیحات انگلیس به امارات متوقف شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی