سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ 16 December 2025
شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
کد خبر: ۱۰۵۹۵۶
آخرین تغییرات در پرداخت کالابرگ الکترونیک؛

نماینده مجلس: قرار است این کالاها با قیمت ثابت در اختیار مردم قرار گیرد

نماینده مجلس: قرار است این کالاها با قیمت ثابت در اختیار مردم قرار گیرد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تشریح توافقات صورت گرفته برای پرداخت کالابرگ الکترونیکی گفت که مجلس شورای اسلامی از هر پیشنهاد دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تثبیت قیمت‌ها در پرداخت کالابرگ الکترونیک حمایت خواهد کرد.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ شهباز حسن‌پور با اشاره به تغییرات در پرداخت کالابرگ الکترونیک، گفت: اخیرا مجلس در راستای انجام وظایف نظارتی‌اش، جلسه‌ای با حضور پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه، نوری وزیر جهاد کشاورزی و میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره پرداخت کالابرگ الکترونیک برگزار کرد.

وی ادامه داد: براساس جمع‌بندی صورت گرفته، مقرر شد کالاهای توزیع شده از طریق کالابرگ براساس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی بوده و مبنای محاسبه قیمت این کالاها بر مبنای ارز آزاد نباشد، لذا باید این کالاها با قیمت ثابت در اختیار مردم قرار گیرد به‌گونه‌ای که حتی یک سال بعد نیز مردم همان کالا را با قیمت امروز دریافت کنند.

به نوشته ایسنا، نماینده کرمان در مجلس یادآور شد: در دولت آقای رئیسی نیز توافقی درخصوص کالابرگ صورت گرفته بود تا کالاها به نرخ شهریور ۱۴۰۰ در اختیار مردم قرار گیرد که به هر دلیلی این کار انجام نشد؛ اکنون با هماهنگی و انسجام خوبی میان دولت و مجلس، این تفاهم حاصل شده که کالاها از طریق کالابرگ با قیمت ثابت عرضه شود تا ثبات ایجاد شود.

حسن‌پور در واکنش به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای عرضه کالا با قیمت ثابت از طریق کالابرگ، گفت: مجلس شورای اسلامی از هر پیشنهاد دولت برای تثبیت وضعیت بازار و کاهش قیمت‌ها، استقبال کرده و همراهی و همکاری خواهد کرد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

تبادل نامه میان اسرای جنگی نشانه‌ای از تغییر فضا در جنگ روسیه و اوکراین است؟

بررسی روابط دوجانبه، تحولات سیاسی و ازسرگیری پرواز‌های مستقیم ایران–لبنان

مذاکرات با ایران را به پرونده هسته‌ای و موشک‌های بالستیک محدود نکنید!

ثبت ۱۱۵ فوتی از ابتدای موج امسال و تداوم اوج‌گیری تا یک ماه دیگر

ریسک مالیاتی شرکت‌ها با دانشگاه صفر می‌شود

رایزنی مجدد مصر و آژانس درباره پرونده هسته‌ای ایران

بسیج ۵۰۰ وکیل جهادی برای حمایت حقوقی از آمران به معروف

رشد منفی در کمین؛ چرا بخش انرژی ایران به «فرماندهی اقتصادی واحد» نیاز دارد؟

روسیه و ایران متعهد به نظم جهانی دموکراتیک و مقابله با فشارهای غرب هستند 

«بی‌نظمی نوین جهانی»؛ سودان و فلسطین در صدر فهرست اضطراری انسانی سال ۲۰۲۶

توافق ایران و روسیه برای عملیاتی‌سازی کریدور شمال–جنوب

حکم اولیه دادگاه کره‌ جنوبی برای ۴ ورزشکار ایرانی به اتهام تجاوز اعلام شد

سخنگوی دولت: ایران پیامی را برای آمریکا ارسال نکرده

سخنگوی قوه قضائیه: ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی