۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۳۲
شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
کد خبر: ۱۰۵۹۸۴

پدر دانشجوی اهوازی درباره خودسوزی فرزندش درخصوص تخریب واحد اغذیه‌فروشی: یکی از مأموران شهرداری گفت، بسوزان ببینم چطوری می‌سوزی!

پدر دانشجوی اهوازی درباره خودسوزی فرزندش درخصوص تخریب واحد اغذیه‌فروشی: یکی از مأموران شهرداری گفت، بسوزان ببینم چطوری می‌سوزی!
در پی اقدام نیروهای اجرائیات شهرداری اهواز برای تخریب یک واحد اغذیه‌فروشی در پارک زیتون، جوانی ۲۱ ساله در اعتراض به این اقدام دست به خودسوزی زد و با سوختگی شدید به بیمارستان منتقل شد.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، در پی اقدام نیروهای اجرائیات شهرداری برای تخریب یک واحد اغذیه‌فروشی در پارک زیتون اهواز، احمد بالدی، جوان ۲۱ ساله و فرزند صاحب این واحد صنفی، در اعتراض به این اقدام دست به خودسوزی زد.

به نوشته فارس، به گفته خانواده بالدی، احمد هم‌اکنون با ۶۰ درصد سوختگی در بیمارستان بستری است و حال عمومی‌اش وخیم گزارش شده است.

مجاهد بالدی، پدر احمد و صاحب اغذیه‌فروشی گفت: «۲۱ سال است که از این اغذیه‌فروشی نان می‌خوریم. شش فرزند دارم که دو نفرشان دانشجو هستند و سه دخترم در رشته تکواندو از فنی‌ترین بازیکنان وزن خودشان به شمار می‌روند. من با همین درآمد محدود، فرزندانم را سالم و موفق بزرگ کرده‌ام.»

به گفته او، روز حادثه احمد پس از پایان کلاس دانشگاه، طبق معمول برای کمک به پدرش به محل کار رفته بود. 

او می‌گوید: «همسرم از برنامه درسی احمد اطلاع داشت و با او تماس گرفت تا برای صرف غذا به خانه بیاید، اما احمد گفت: «یک دقیقه دیگر به اغذیه‌فروشی می‌رسم.» وقتی دیر کرد، همسرم نگران شد و به سمت پارک زیتون رفت. آنجا با صحنه درگیری احمد و مأموران اجرائیات شهرداری روبه‌رو شد. »

مجاهد بالدی می‌افزاید: «پسرم وقتی دید نیروهای اجرائیات در حال تخریب محل هستند، التماس کرد که صبر کنند، اما کسی گوش نکرد. احمد گفت اگر ادامه دهند، خودش را آتش می‌زند تا شاید مانع شوند. در پاسخ، یکی از مأموران گفت: بسوزان ببینم چطوری می‌سوزی. بعد از آن شیشه‌های محل را شکستند و درگیری بالا گرفت.» 

به گفته پدر «ماموران بدون هیچ حکمی به دستان همسرم نیز دستبند زدند» و سپس دستور بازداشت مجاهد بالدی صادر شد.

او در توضیح وضعیت حقوقی محل گفت: «زمین متعلق به شهرداری است، اما ساخت بنا از من است. ما قراردادی بیست‌ساله با شهرداری داریم که هر سه سال یک‌بار تعدیل اجاره صورت می‌گیرد. قرارداد سه‌ماهه‌مان تمام شده بود اما طبق حکم دادستان، فرصت دو ساله‌ای برای ادامه فعالیت داده شده بود.» 

شهرداری: «ما فقط برای گفت‌وگو رفتیم» 

در مقابل، شهرداری اهواز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اقدامش قانونی و با حکم قضایی بوده است. در این بیانیه آمده: شهرداری اهواز در راستای اجرای طرح عمران و توسعه فضای سبز پارک زیتون و با توجه به درخواست‌های متعدد مردم و همچنین دستور مقام قضایی و دستگاه‌های نظارتی همچنین سپری شدن مدت زیادی از اتمام قرارداد رستوران احداث شده در پارک زیتون و ارسال اخطاریه‌های متعدد در خصوص تخلیه از طریق کلانتری محل و همچنین الصاق بنر نسبت به اطلاع‌رسانی مورد ذکر شده در محل اقدام نموده است. 

در ادامه این بیانیه با اشاره به بی‌نتیجه ماندن پیگیری‌ها برای تخلیه محل آمده: لذا پس از مراجعه حضوری عوامل شهرداری جهت گفتگو با بهره بردار جهت حل موضوع و رعایت دستور و حکم قضایی، عوامل شهرداری در حین گفتگو (بدون هیچ گونه درگیری فیزیکی) متوجه وقوع آتش سوزی در رستوران می‌شوند که با اقدام به موقع تعدادی از نیروها و ورود به رستوران موفق به مهار آتش می‌شوند.

این بیانیه به آسیب دیدن یک نفر و انتقال وی به بیمارستان در این حادثه تصریح دارد و می‌افزاید: اسناد و مدارک موارد فوق الذکر کاملا موجود و شهرداری با هماهنگی تمامی دستگاه‌های قضایی و نظارتی مرتبط نسبت به موضوع اقدام نموده است. 

عصر دوشنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۴، تعدادی از شهروندان اهوازی، بستگان و دوستان احمد بالدی، مقابل بیمارستان سوختگی طالقانی اهواز تجمع کردند. آن‌ها با سر دادن شعارهایی خواستار برکناری شهردار اهواز، رضا امینی، و محاکمه‌ی مأموران اجرائیاتی شدند که در حادثه نقش داشته‌اند. در جریان این تجمع، استاندار خوزستان سید محمدرضا موالی‌زاده نیز در محل حضور یافت و با خانواده بالدی و جمعی از آن‌ها گفت‌وگو کرد. 

گفتنی است؛ مراجع قضایی هنوز در خصوص این حادثه اظهار نظری نکرده‌اند و پیگیری‌ها برای مشخص شدن ابعاد این حادثه ادامه دارد. 

آغاز بررسی قضایی پرونده تکمیلی

دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان طی بیانیه‌ای ضمن هشدار به افراد و جریاناتی که بخواهد از این حادثه در راستای اهداف دشمنان برای ایجاد شکاف قومی یا برهم زدن آرامش عمومی استفاده کند، اعلام کرد: رسیدگی دقیق و همه‌جانبه به این حادثه در دستور کار ویژه قرار گرفته و با جدیت از سوی مراجع قضایی در حال پیگیری است.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی