سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳
کد خبر: ۱۰۶۲۳۲

کلاهبرداری ۸۰۰ میلیارد تومانی تحت عنوان پیش‌فروش خودرو

کلاهبرداری ۸۰۰ میلیارد تومانی تحت عنوان پیش‌فروش خودرو
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان اعضای باند کلاهبرداری را که با فریب از ۲۰۰ شهروند بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان تحت عنوان پیش فروش خودرو اخاذی کرده بودند را شناسایی و دستگیر کردند.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، سردار محمد قنبری، رئیس پلیس آگاهی فراجا اظهار داشت: در پی شکایت‌های متعددی از شهروندان علیه شرکتی به مدیر عاملی فردی به هویت معلوم مبنی بر کلاهبرداری تحت عنوان پیش فروش حواله خودرو رسیدگی آن به کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت.

مهر نوشت: وی افزود: طبق تحقیقات اعضای این باند با هدف فریب شهروندان، شرکت‌هایی صوری به نام سرمایه گذاری و فروش خودرو ثبت کرده و با اجاره دفاتر در استان‌های مختلف، اقدام به پیش فروش حواله خودرو می‌کردند که پس از پایان مهلت تحویل، متهمان به همراه وجوه دریافتی متواری شده بودند.

رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: با هوشیاری و رصد اطلاعاتی کارآگاهان پلیس آگاهی، محل اختفای اعضای این باند شناسایی و همگی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه طبق براورد کارشناسان این باند بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان از مردم اخاذی کرده بودند، خاطرنشان کرد: کشف سریع این پرونده نشان دهنده آمادگی کامل و اشراف اطلاعاتی پلیس آگاهی در برخورد قاطع با جرایم سازمان یافته و حفظ امنیت اقتصادی مردم است.

این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اینکه هرگونه پیش خرید و سرمایه گذاری باید تنها از طریق مراجع رسمی و دارای مجوز انجام شود، تصریح کرد: شهروندان به هیچ عنوان فریب تبلیغات در فضای مجازی با وعده‌های سود کلان را نخورند و قبل از پرداخت هرگونه وجه از صحت مجوز شرکت‌ها و اصالت معاملات اطمینان حاصل کنند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حراج نفت‌کش ایرانی توسط اندونزی l فشار آمریکا برای کاهش درآمد ایران

گروسی: می‌خواهیم به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: به جای دهک‌بندی، صدک‌بندی داشته باشیم

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید

استفاده مخالفان آزادی اینترنت از خط سفید منافقانه است

نامه دموکرات‌ها به هگست و پم باندی درباره حمله به کشتی‌های ونزوئلایی: اسناد محرمانه را منتشر کنید

بازداشت چهارمین عضو شورای این شهر به اتهام ارتشا

درخواست ویزای عضو پارلمان اسرائیل توسط آمریکا رد شد

همواره بر جذب سرمایه‌گذاری خارجی تاکید کرده‌ایم؛ اما سرمایه‌گذار خارجی اعتماد نمی‌کند | چه کسی می‌تواند بازگشت سرمایه آنان را تعهد کند؟ | تاکید معاون اول پزشکیان بر برخورد با فرار مالیاتی و دانه‌درشت‌ها

علت پلمب فدراسیون را نمی‌دانیم

هوش مصنوعی به کمک نابینانیان آمد!

ارتباط واکسن زونا با کاهش خطر زوال عقل

ثابتی یار و مشاور سعید جلیلی: بسیاری از تولیدات سینمایی و شبکه نمایش خانگی از محل پول‌های آلوده است

پیشنهاد سردبیر
زندگی