سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ 16 December 2025
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
کد خبر: ۱۰۶۳۰۷

شهردار کی‌یف: اوکراین با بدترین کمبود سرباز روبه‌روست؛ مردان از کشور فرار می‌کنند

شهردار کی‌یف: اوکراین با بدترین کمبود سرباز روبه‌روست؛ مردان از کشور فرار می‌کنند
به گفته شهردار کی‌یف به دلیل فرار روزافزودن مردان به اروپا، اوکراین اکنون با بدترین کمبود سرباز روبروست.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ «ویتالی کلیچکو» شهردار کی‌یف با اذعان اینکه این آمار از فرار مردان اوکراینی به خارج از کشور در جنگ چهار ساله باعث شده تا ظرفیت نیروهای نظامی به شدت کم شود،‌ گفت: «ما مشکلات بزرگی با سربازان و با منابع انسانی داریم.»

به نوشته ایسنا،‌ پالتیکو به نقل ازوی نوشت: نیروهای روسی پیشروی می‌کنند و حملاتشان مانند «بازی کامپیوتری» است. آنها هر روز پیش می‌روند و اصلا برایشان مهم نیست که سربازی کشته می‌شود.

طبق قوانین فعلی، اوکراینی‌ها می‌توانند از سن ۲۵ سالگی سرباز شوند. کلیچکو پیشنهاد داد که این بازه سنی تغییر کند و افزود: «در گذشته ۱۸ سالگی سن اعزام به خدمت بود اما آنها کودک هستند. در حال حاضر، سن خدمت  ۲۵ سالگی است. می‌توانید حتی یکی دو سال کمتر یعنی سن ۲۲ یا ۲۳ سالگی را تعیین کنید.»

این اظهارات از سوی شهردار کی‌یف نشان‌دهنده نگرانی فزاینده در مورد مهاجرت فزاینده مردان جوان اوکراینی به خارج از کشور است. حکم دولتی که در ماه اوت صادر شد و به مردان ۱۸ تا ۲۲ ساله اجازه خروج از کشور را می‌داد، افزایش شدید اوکراینی‌هایی که به دنبال پناهندگی در کشورهای اتحادیه اروپا هستند را به دنبال داشت.

بر اساس داده‌های اخیر، مشخص شده که کشورهای اتحادیه اروپا از سپتامبر به بیش از ۱۹ هزار اوکراینی حفاظت موقت داده‌اند که بالاترین میزان در دو سال گذشته است. همچنین لهستان و آلمان بیشترین مورد حضور مردان اوکراینی را تجربه کرده‌اند.

کلیچکو گفت که عدم تعادل بین منابع انسانی اوکراین و تعداد زیاد نیروهای روسیه رو به افزایش است .

شهردار پایتخت اوکراین با بیان اینکه هنوز میلیون‌ها اوکراینی در خارج از کشور هستند، افزود آینده کشور به معکوس کردن این جریان خروج پس از بازگشت صلح بستگی دارد.

وی ادامه داد: «اگر نیمی از جوانان برگردند، خوشحال خواهیم شد. اما برای این کار، به صلح، شغل و کیفیت خوب زندگی نیاز داریم. پس از جنگ، با چالش‌های بزرگی روبرو هستیم.»

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روسیه و ایران متعهد به نظم جهانی دموکراتیک و مقابله با فشارهای غرب هستند 

«بی‌نظمی نوین جهانی»؛ سودان و فلسطین در صدر فهرست اضطراری انسانی سال ۲۰۲۶

توافق ایران و روسیه برای عملیاتی‌سازی کریدور شمال–جنوب

حکم اولیه دادگاه کره‌ جنوبی برای ۴ ورزشکار ایرانی به اتهام تجاوز اعلام شد

سخنگوی دولت: ایران پیامی را برای آمریکا ارسال نکرده

سخنگوی قوه قضائیه: ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

اصلاحات اقتصادی در راستای حفظ کرامت و منزلت مردم انجام می‌شود

هشدار وزیر آمورش و پروش نسبت به نفوذ ناهنجاری‌ها در پوشش فعالیت‌های فرهنگی و هنری مدارس

«لوور» پس از سرقت جنجالی جواهرات دوباره تعطیل شد

تجمع مادران علیه تاثیر معدل در کنکور

ثبت بیش از ۲۰۰۰ وکالت رسمی در پرونده «جنایات جنگ ۱۲ روزه»

سهم ۳۵ درصدی دهک‌های ۹ و ۱۰ از امتیاز مسکن ملی | یارانه مسکن به ثروتمندان رسید

۱۴ مصدوم در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور-سبزوار

ترامپ: به تازگی با پوتین گفت‌وگوی مستقیم داشته‌ام

پیشنهاد سردبیر
زندگی