چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۴
کد خبر: ۱۰۶۶۳۳

با امضای یک تفاهمنامه همکاری: بانک تجارت و صندوق کارآفرینی امید از "امیدنو" رونمایی کردند

با امضای یک تفاهمنامه همکاری:
بانک تجارت و صندوق کارآفرینی امید از
بانک تجارت و صندوق کارآفرینی امید با هدف توسعه ارائه خدمات مالی به کسب‌وکارهای خرد و متوسط و ایجاد زنجیره ارزش در حوزه کارآفرینی کشور ضمن انعقاد یک تفاهم‌نامه همکاری مشترک، از پروژه "امیدنو" رونمایی کردند.

به گزارش مدیریت امور روابط‌عمومی بانک تجارت، مراسم رونمایی از زیرسوئیچ جدید این بانک برای صندوق کارآفرینی امید، تحت عنوان پروژه "امیدنو"، عصر دوشنبه ۵ آبان با حضور دکتر هادی اخلاقی فیض‌آثار و دکتر محسن ضیایی مدیران عامل و جمعی از مدیران ارشد و کارشناسان بانک و صندوق در حوزه مالی،اعتباری و فناوری در محل ساختمان مرکزی بانک تجارت برگزار شد.

بانک تجارت و صندوق در مسیر تعامل اثربخش و بلندمدت

مدیرعامل بانک تجارت در این مراسم با تبریک انتصاب دکتر ضیایی به‌عنوان مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: سابقه تعامل بانک با این صندوق قدمتی سه ساله داشته و با اشراف کامل به ظرفیت‌های این مجموعه و بدنه کارشناسی آن، اطمینان داریم که تعامل بانک تجارت و صندوق کارآفرینی امید با انعقاد این تفاهمنامه و در گذر زمان موجبات یک تعامل اثربخش و بلندمدت را فراهم خواهد کرد.

دکتر اخلاقی افزود: تعامل بانک تجارت و صندوق کارآفرینی امید می‌تواند یک هم‌افزایی ایجاد کند که این هم‌افزایی ظرفیت‌های قابل توجهی را برای تاثیر گذاشتن در توسعه اقتصادی کشور متبلور می‌کند.

وی ادامه داد: هر یک از مشتریان صندوق کارآفرینی امید دارای ظرفیت‌های بسیار گسترده‌ای بوده و قرار گرفتن بانک تجارت در کنار این مجموعه یک جریان مستمر برای تداوم حمایت از این مشتریان را نیز فراهم کرده و کمک می‌کند تا این دو مجموعه اقتصادی در کنار هم بتوانند تاثیر ارزشمندتری در اقتصاد کشور داشته باشند.

دکتر اخلاقی خاطرنشان کرد: به‌موجب این تفاهمنامه، تعاملی که سه سال گذشته بین بانک و صندوق شکل گرفته با شرایط مساعدتری ادامه خواهد داشت و تمام ظرفیت‌های بانک در خدمت این ارتباط موثر قرار خواهد گرفت تا بتوانیم به رسالت خود در عرصه اقتصادی کشور به بهترین شکل ممکن عمل کنیم .


ایجاد اشتغال پایدار، هدف صندوق کارآفرینی امید


مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز در این مراسم با اشاره به مأموریت توسعه‌ای این صندوق گفت: صندوق کارآفرینی امید با هدف ایجاد اشتغال پایدار و تحقق عدالت اجتماعی و اقتصادی در مناطق کم‌برخوردار کشور فعالیت می‌کند و تلاش دارد با جذب منابع دولتی و عمومی و تخصیص آن‌ها به طرح‌های واجد شرایط، نقش مؤثری در توانمندسازی کارآفرینان ایفا کند.

محسن ضیایی با تقدیر از همکاری‌های بانک تجارت افزود: امیدواریم این همکاری‌های مشترک الگویی موفق برای سایر حوزه‌های مالی کشور باشد و بتوانیم با هم‌افزایی ظرفیت‌ها، مسیر رشد و پایداری اقتصادی را برای کارآفرینان تسهیل کنیم.

در این آیین رونمایی، مدیران استانی بانک تجارت و صندوق کارآفرینی امید به‌صورت وب‌کنفرانس حضور داشته و کارشناسان دو مجموعه در حوزه‌های مختلف نیز به بیان نقطه‌ نظرات و راهکارهای مدنظر خود برای تسهیل اجرای مفاد تفاهمنامه و بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های پروژه "امیدنو" پرداختند.

به‌موجب تفاهمنامه منعقد شده بین بانک تجارت و صندوق کارآفرینی امید، همکاری بانک و صندوق در زمینه خدمات پولی، بانکی، اعتباری، زنجیره تامین و بانکداری باز برای مشتریان صندوق و ارائه خدمات بانکداری الکترونیک مبتنی بر حساب و کارت توسط بانک تجارت برای اتصال صندوق به تمامی سرویس‌ها و سامانه‌های تعاملی بانک مرکزی در چارچوب مفاد قرارداد اجرایی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معامله ترامپ با پوتین: ونزوئلا را بده، اوکراین را بگیر!

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

پیشنهاد سردبیر
زندگی