چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ 19 November 2025
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۱۰۶۷۹۰

خودروهای حامل اتباع غیرمجاز «بمب متحرک» در جاده‌ها

خودروهای حامل اتباع غیرمجاز «بمب متحرک» در جاده‌ها
در پی برخورد یک دستگاه پژو حامل ۱۵ تبعه خارجی با تریلی در محور سراوان–خاش که به مرگ ۹ نفر در صحنه و انتقال ۷ مصدوم وخیم انجامید، رئیس پلیس‌راه راهور فراجا نسبت به حمل اتباع غیرمجاز هشدار داد و گفت: ترددهای غیرمجاز اتباع در ماه‌های اخیر افزایش یافته است و ورودهای غیرقانونی در پوشش‌های مختلف و با روش‌های بسیار خطرناک انجام می‌شود، به طوریکه افراد سودجو با مخفی‌کردن اتباع در قسمت بار کامیون‌ها، جعبه‌ بغل خودروهای باربری و فضاهای کاملاً غیرایمن، آنان را با ریسک جدی مرگ جابه‌جا می‌کنند.

 

به گزارش روزنامه اینترتی فراز؛ سردار کرمی‌اسد رئیس پلیس‌راه راهور فراجا با اشاره به حادثه‌ رانندگی که بر اثر برخورد یک دستگاه سواری پژو در محور سراوان – خاش حامل اتباع خارجی با تریلی رخ داد که به کشته شدن ۹ نفر در صحنه و انتقال ۷ مصدوم با وضعیت وخیم به مراکز درمانی انجامید، گفت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که در این خودرو ۱۶ نفر حضور داشتند. یک راننده ایرانی و ۱۵ تبعه خارجی که به‌ صورت «غیرمتعارف، غیرایمن و به‌ شدت خطرناک» در نقاط مختلف خودرو شامل صندوق عقب، صندلی‌های عقب، بخش جلویی کابین و فضاهای استتاری جاسازی شده بودند.

به نوشته ایسنا، وی با بیان اینکه راننده برای فرار از کنترل پلیس دست به «تخلفات کاملاً عامدانه» زده و با سرعت‌های بسیار بالا و حرکات رعب‌آور رانندگی کرده است، افزود: او در مسیر حدود ۱۳۷ کیلومتری سراوان تا خاش، بیش از ۱۲۰ کیلومتر را با سرعت‌های بالا طی کرده و همین رفتارهای خطرناک نهایتاً منجر به انحراف و برخورد شدید با یک دستگاه تریلی شده است.

رئیس پلیس‌راه راهور فراجا با بیان اینکه راننده تریلی با وجود تلاش برای جلوگیری از حادثه مجبور به انحراف به راست شده و در حاشیه جاده واژگون شده است، ادامه داد: با این حال، وی آسیبی ندیده است. ضمن اینکه برخی از مصدومان حادثه در وضعیت وخیم قرار دارند و احتمال افزایش تعداد جان‌باختگان وجود دارد.

سردار کرمی‌اسد با ابراز تأسف نسبت به جان‌باختن اتباع خارجی گفت: این افراد هرچند ورود غیرمجاز داشته باشند، اما انسان هستند و نباید جانشان به این شکل از بین برود.

وی با بیان اینکه تعداد محدودی از رانندگان سودجو با انگیزه کسب درآمد، با حمل مخفیانه ۱۰ تا ۱۵ نفر در خودروهای سواری، امنیت جاده‌ها را به‌شدت تهدید می‌کنند افزود: رفتار راننده این خودرو «در قالب رانندگی قابل تعریف نیست» و اگر در لحظه حادثه به‌جای تریلی، یک اتوبوس مسافربری یا خودروی حامل خانواده‌ها در مسیر قرار می‌گرفت، تعداد تلفات می‌توانست چندین برابر شود.

رئیس پلیس‌راه راهور فراجا با اشاره به افزایش ترددهای غیرمجاز اتباع در ماه‌های اخیر گفت: ورودهای غیرقانونی در پوشش‌های مختلف و با روش‌های بسیار خطرناک انجام می‌شود. افراد سودجو با مخفی‌کردن اتباع در قسمت بار کامیون‌ها، جعبه‌ بغل خودروهای باربری و فضاهای کاملاً غیرایمن، آنان را با ریسک جدی مرگ جابه‌جا می‌کنند.

سردار کرمی اسد با تأکید بر اینکه مدیریت این معضل فقط با تلاش پلیس ممکن نیست، گفت: بر اساس تدابیر رئیس‌جمهور و اختیارات ویژه‌ای که در تمام حوزه‌ها به استانداری‌های سراسر کشور تفویض شده است، اکنون ظرفیت ارزشمندی در اختیار استان‌ها قرار دارد. پیشنهاد ما این است که استانداران با استفاده حداکثری از این اختیارات، تصمیم‌های قاطع، عملیاتی و فوری برای مهار پدیده غیرایمن و ناصواب قاچاق کالا و به‌ویژه قاچاق انسان اتخاذ کنند.

وی با بیان اینکه این یک مسئولیت چندبخشی است و بدون همکاری کامل همه دستگاه‌ها قابل کنترل نخواهد بود، اظهار کرد: اگر در لحظه وقوع حادثه به‌جای تریلی، یک اتوبوس یا خودروی حامل خانواده‌ها در مقابل این خودرو قرار می‌گرفت، چه فاجعه‌ای رقم می‌خورد؟. این سؤال نشان می‌دهد که مقابله با قاچاق انسان در جاده‌ها ضرورتی فوری، ملی و فرابخشی است.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

علی ربیعی: راه‌ حل‌ مسائل باید از حوزه فرهنگ و ارتباطات اجتماعی شکل بگیرد

ترامپ: رئیس فدرال رزرو بعدی را انتخاب کردم

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴

محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین حد از زمان ورود مجدد او به کاخ سفید رسید

قیمت طلا و سکه در بازار؛ چهارشنبه ۲۸ آبان‌ ۱۴۰۴

راه‌حل فوری عبور از بحران آب اجرای مفاد سند ملی امنیت غذایی است

خودروهای حامل اتباع غیرمجاز «بمب متحرک» در جاده‌ها

تا وقتی قدرت ذی‌نفعان از بین نرود، صنعت خودروسازی اصلاح نمی‌شود

کمال خرازی: نمی‌دانیم نطنز و فردو چقدر آسیب دیده‌اند | فتوای رهبری درمورد سلاح‌های هسته‌ای قابل تغییر نیست

توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم درباره تعطیلی دوروزه مدارس در این استان

حمید ابوطالبی خطاب به پزشکیان: انتقال کانال‌های میانجی‌گری از عمان و قطر به عربستان، بهترین تصمیم راهبردی در شرایط کنونی است

فرزند کاظم صدیقی درگذشت

زرشک ایرانی به کدام کشورها صادر می‌شود؟

آتش‌سوزی مهیب در جنوب ژاپن؛ بیش از ۱۷۰ ساختمان درگیر شدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی