جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ 21 November 2025
پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۲
کد خبر: ۱۰۶۸۷۴

یارانه ۳۰۰ هزار تومانی واریز شد

یارانه ۳۰۰ هزار تومانی واریز شد
یارانه نقدی مرحله ۱۷۷ مربوط به آبان ماه ١٤٠٤ به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد یارانه مرحله ۱۷۷ به مبلغ ۱۲۵ هزار و ۶۰۲ میلیارد ریال به حساب ۱۴ میلیون ۴۰۶ هزار و ۱۲۵ سرپرست خانوار در دهک های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.

به نوشته ایسنا، سازمان هدفمندسازی تاکید کرد: مبلغ واریزی با در نظر گرفتن کسر اقساط وام‌های سرپرستان وام‌گیرنده صورت گرفته است.

شایان ذکر است، بر اساس دهک‌بندی اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۴۱ میلیون و ۸۷۴ هزار و ۸۱۷ نفر در دهک های چهارم تا نهم قراردارند که یارانه نقدی آنها هر ماه به حساب سرپرستان این خانوارها توسط ٢٨ بانک عامل در سراسر کشور واریز می‌شود.

بنابراین گزارش در سال‌های گذشته پرداخت یارانه برای همه مشمولان، بیستم هر ماه انجام می‌شد؛ اما از بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت‌ یارانه بر اساس زمان‌بندی انجام می‌شود.

بدین‌ترتیب مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور بیستم هر ماه، یارانه نقدی و معیشتی خانوار دهک‌های یک تا سه به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر ۲۵ هر ماه، یارانه نقدی و معیشتی سایر خانوارهای مشمول به ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان سی‌ام هر ماه و یارانه دارو و هزینه حمل‌ونقل و ذخیره‌سازی سوخت، از ابتدای ماه انجام می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شهادت دو نیروی سپاه، حین آموزش سلاحِ نیرو‌های پاسدار جوان

ارتش پاکستان به خاطر تهدید هند در آمادگی کامل قرار گرفت

قطر: ورود «نتانیاهو» به سوریه تهدیدی جدی برای امنیت منطقه است

پوتین: نیروهای اوکراینی باید فرصت داشته باشند، تسلیم شوند

یارانه ۳۰۰ هزار تومانی واریز شد

یارانه نقدی کافی نیست؛ هشدار تحلیلگر اقتصادی نسبت به فشار معیشتی بر مردم

عباس عراقچی: در نامه ترامپ دو گزینه بود؛ جنگ و خونریزی یا مذاکره مستقیم

قطعنامه شورای حکام علیه ایران در تضاد با ادعای دیپلماسی است | نفس صدور این قطعنامه یعنی مخالفت با راه‌حل دیپلماتیک و اتکا به ابزار فشار و تحریم

وزارت خارجه فرانسه: تروئیکای اروپا به دنبال فعال شدن مسیر دیپلماسی با ایران است

بحران آب تهران چقدر جدی است؟

شرایط جداسازی یارانه اعضای خانوار تغییر کرد

ماجرای فرمان اجرایی جدید ترامپ چیست؟

پزشکیان: در جنگ دوازده روزه، برخی کشورهای به ظاهر دوست باید به ما کمک می‌کردند؛ اما نکردند

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی