شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ 06 December 2025
شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۱
کد خبر: ۱۰۷۰۰۱

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: لغو رسمی توافق قاهره به آژانس اعلام شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: لغو رسمی توافق قاهره به آژانس اعلام شد
ابراهیم رضایی، با اشاره به تشکیل جلسه فوق‌العاده کمیسیون با حضور معاونان وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به نقل از کاظم غریب آبادی، معاون وزیر امور خارجه در ارتباط با تفاهم قاهره گفت: وزارت امور خارجه لغو رسمی این توافق را به مدیرکل آژانس اعلام کرده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از لغو رسمی توافق میان جمهوری اسلامی و آژانس بین المللی انرژی اتمی موسوم به تفاهم قاهره خبر داد.

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس روز شنبه یکم آذر با اشاره به تشکیل جلسه فوق‌العاده کمیسیون با حضور معاونان وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به نقل از کاظم غریب آبادی، معاون وزیر امور خارجه در ارتباط با تفاهم قاهره گفت که وزارت امور خارجه لغو رسمی این توافق را به مدیرکل آژانس اعلام کرده است.

رضایی همچنین از بررسی پیش‌نویس طرح «اقدام متقابل در برابر تصمیمات خصمانه علیه ملت ایران» در این جلسه خبر داد و گفت: «علت ارائه این طرح، نقض فاحش تعهدات توسط برخی اعضای برجام، سوءاستفاده ابزاری و غیرقانونی از سازوکار ماشه برای اعمال فشار بر ملت ایران و خصمانه تلقی‌شدن این اقدامات علیه امنیت ملی است.»

روز پنجشنبه در پی صدور قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی ایران، عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی تفاهم قاهره را خاتمه یافته دانست و گفت: «پس از تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام توسط آمریکا و سه کشور اروپایی، تفاهم قاهره به‌طور رسمی از سوی ایران خاتمه یافته محسوب می‌شود.»

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز پنجشنبه ۲۹ آبان، قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی و آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را تصویب کرد و خواستار دسترسی فوری بازرسان آژانس به تأسیسات مورد حمله و همچنین محل نگهداری اورانیوم‌های با غنای ۶۰ درصد ایران شد.

منبع: فراز
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کشورهایی که با حمله آمریکا خوشبخت شدند

قدرت نظامی محمدرضاشاه در تیرماه سال ۵۶ ؛ گزارش روزنامه آمریکایی در این خصوص را بخوانید

قاتل اصلی کجاست؟ | چه چیزی در آلودگی هوا منجر به مرگ شهروندان می‌شود؟

واکنش ستاد حقوق بشر به خبر خودکشی متهم زن در زندان وکیل آباد مشهد

باشگاه استقلال از سروش رفیعی شکایت کرد

دهه شصتی‌ها در سال ۱۴۳۰ چه وضعیتی دارند؟

رقم پرداخت وام ازدواج بانک‌ها چه تغییری کرد؟

عامل مرگ ۹ نفر در آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت معرفی شد

آمار کودکان کشته‌شده در غزه پس از آتش‌بس

شهروندان روسی در ایران عکس و فیلم نگیرند

پالتیکو: سند جدید «راهبرد امنیت ملی» آمریکا، چالشی بنیادین پیش پای دولتی‌های میانه‌گرای اروپا قرار داده

نماینده مجلس: عمده ارز ترجیحی در اختیار حدود ۲۶۰ شرکت واردکننده دارو قرار دارد

برگزاری قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶؛ هشدار کارشناس بلژیکی به گارسیا

معاون وزیر نیرو: بحران آب در آستانه نقطه بی‌بازگشت است

پیشنهاد سردبیر
زندگی