۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۷:۰۵
دوشنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
کد خبر: ۱۰۷۱۱۸

سردار رادان: اگر چادر را کنار بگذاریم، به شهدا بی‌انصافی کرده‌ایم

سردار رادان: اگر چادر را کنار بگذاریم، به شهدا بی‌انصافی کرده‌ایم
 همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و «روز ملی شهید گمنام»، مراسم تشییع پیکرهای پاک ۱۰۰ شهید گمنام دوران دفاع مقدس با عنوان کاروان «لاله‌های فاطمی» از مقابل دانشگاه تهران برگزار شد.


 
به گزارش رزونامه اینترنتی فراز؛ سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در این مراسم گفت: ملت ایران قدردان شهدا هستند؛ شهدایی که به نام شهدای گمنام شناخته می‌شوند، اما در عین گمنامی، از نام‌آورترین شخصیت‌های تاریخ کشور محسوب می‌شوند. 
 
وی ادامه داد: امروز در سراسر کشور، مهمان ۳۰۰ لاله گمنام هستیم؛ فرزندان رشید و برومندی که در دوران دفاع مقدس با دلیری و اخلاص، نام خود را در صفحات پرافتخار تاریخ ثبت کردند و با ایثار خود، سینه سپر کردند تا عزت و سربلندی ایران اسلامی حفظ شود. با حضور پیکرهای پاک این شهیدان طی چند روز گذشته در ۱۲ هزار نقطه از کشور، حال و هوای سرزمین‌مان شهدایی شده است.
 
سردار رادان یادآور شد: شهیدان با ایثار و فداکاری خود ثابت کردند که ایران، عظمت اسلام و قرآن را همواره پایدار و جاودانه نگاه خواهد داشت. پیکرهای مطهر این ستارگان فروزان، هرچند بی‌نام، اما نامدار در آسمان‌ها، امروز بر دوش ملت قدرشناس ایران بدرقه می‌شوند و پیام‌های متعددی را به جامعه منتقل می‌کنند.شهدا پس از سال‌ها غربت به آغوش میهن بازگشته‌اند، افزود: گرچه برخی خانواده‌ها همچنان در غم فراق عزیزانشان هستند، اما با اراده‌ای پولادین در حفظ نظام مقدس اسلامی ایستاده‌اند.
 
وی اظهار کرد: امروز ۳۰۰ شهید والامقام در مراکز استان‌ها و شهرهای مختلف کشور با حضور مردم و خانواده‌هایشان تشییع شده و در آرامگاه‌های ابدی خود آرام می‌گیرند؛ آرامگاه‌هایی که تنها محل دفن نیستند، بلکه قبله دل‌های عاشقان و زیارتگاه‌های مردم برای طلب حاجت و برکت‌اند. شهیدان منبع نور، امید و عقلانیت جامعه هستند و تنها قهرمانان نظامی نیستند، بلکه معلمان اخلاق، بصیرت و مجاهدت‌ هستند و وصیتنامه‌های آنها راهنمای زندگی و تفکر برای همه ما محسوب می‌شود. جامعه‌ای که یاد و خاطره شهدا را فراموش نکند، هرگز دچار ترس، شک و ناامیدی نخواهد شد چون دشمنان تلاش می‌کنند با ایجاد ترس و ناامیدی سنگرهای دفاع مردمی را تضعیف کنند، اما شهدا به ما آموخته‌اند که با ایثار و مقاومت، ترس را کنار بگذاریم و به پیش رویم.
 
وی گفت: شهدا پایه‌گذاران استواری، هویت و سرافرازی ملت ایران هستند؛ آنان نام ایران را با حماسه‌های خود بلند کردند و دشمنان را به احترام واداشتند.
 
سردار رادان در بخش دیگر سخنانش اظهار کرد: فرهنگ ایثار و شهادت نقش بی‌بدیلی در استقلال و امنیت کشور دارد و هر جامعه‌ای که امیدوار، بصیر و عاقل باشد، هیچ‌گاه تحت نفوذ دشمن قرار نخواهد گرفت. پیروزی‌های اخیر ایران در برابر دشمنان نیز محصول همین فرهنگ ارزشمند ایثار و شهادت است.
 
وی با اشاره به نقش فرهنگ ایثار و شهادت در پیروزی‌های نظامی و حفظ امنیت ملی گفت: پیروزی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه علیه آمریکا و اسرائیل، نتیجه تکیه بر فرهنگ ایثار و شهادت بود که در دل مردم ما ریشه دارد. این پیوند عمیق با شهدا راز شکست‌ناپذیری ملت ایران است و هر جا ایثار، روحیه بسیجی و فرهنگ عاشورایی باشد، پیشرفت حاصل می‌شود و مشکلات کمرنگ خواهد شد.
 
سردار رادان افزود: حل مشکلات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و اخلاقی بدون بازگشت به روحیه شهادت، اخلاق، بصیرت و معنویت امکان‌پذیر نیست و باید به این روحیه بازگردیم. فرهنگ شهید، فرهنگ فرار از مسئولیت نیست بلکه فرهنگ ایستادگی و پایبندی به مسئولیت‌هاست.
 
وی گفت: ملت ایران در دفاع مقدس هشت‌ساله، در برابر تمام نظام سلطه ایستاد و با تکیه بر مردم و ولایت، معجزه‌ای آفرید. جوانانی که غسل شهادت می‌کردند و عاشقانه در برابر دشمن ایستادند، جان خود را برای دفاع از وطن و حریم بانوان و دختران این کشور فدا کردند. اگر امروز ارزش‌هایی مانند چادر را کنار بگذاریم، در حقیقت به شهدا بی‌انصافی کرده‌ایم. این روحیه است که ایران را ساخته و حفظ کرده است.
 
سردار رادان به جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و  گفت: جهانیان استمرار روحیه دفاع مقدس را در این جنگ دیدند. مردم ایران، نیروهای مسلح ارتش، سپاه و بسیجیان با انسجام، همدلی، وحدت کلمه و مدیریت مردمی بحران توانستند دشمن را به عقب برانند. در جنگ ۱۲ روزه نسل Z و آلفا، با وجود برخی گمانه‌زنی‌ها، ثابت کردند که با شهدا و ولایت هستند و در سختی‌ها در میدان حضور خواهند داشت. این همبستگی تاریخی باید حفظ شود، زیرا دشمن از آن هراس دارد و تلاش می‌کند با دو قطبی‌سازی و شبه‌سازی آن را از بین ببرد. جنگ ۱۲ روزه فرصتی بود برای ارائه الگوی عینی رابطه امام و امت و احیای انسجام ملی، دیپلماسی مردمی و مقابله با روایت‌های دروغ دشمن؛ این جنگ نشان‌دهنده مقاومت و استواری مردم ایران است.
 
وی تأکید کرد: نقش ولایت فقیه در پیروزی‌ها بی‌بدیل است و با تکیه بر مردم و نیروهای مسلح، ایران همچنان مقتدر، آماده و پایدار خواهد ماند. امروز، در روز شهادت حضرت زهرا (س) و روز ملی شهدای گمنام، ملت ایران بار دیگر اعلام می‌کند که راه ما، راه شهیدان، مقاومت، عزت، ایران اسلامی و ولایت است و تا ظهور حضرت بقیه‌الله (عج) ادامه خواهد داشت.
 
سردار رادان از همه مردم خواست تا با همدلی و وحدت، عهدی ناگسستنی با امام، شهدا و ولی امر مسلمین ببندند و گفت: ما آماده‌ایم با اقتدار، شجاعت و ایمان، ایران عزیز را سرافرازتر از همیشه به پیش ببریم و در برابر هر تهدیدی ایستادگی کنیم.
 
مردم تهران پیکرهای شهدای گمنام را تا معراج شهدا همراهی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی