شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ 06 December 2025
دوشنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
کد خبر: ۱۰۷۱۴۲

حمله انتحاری به پایگاه پلیس فدرال پاکستان دست کم ۵ کشته بر جای گذاشت

حمله انتحاری به پایگاه پلیس فدرال پاکستان دست کم ۵ کشته بر جای گذاشت
براساس گزارش رسانه‌های محلی مهاجمان که هویت آنها هنوز شناسایی یا اعلام نشده است، با عبور از موانع امنیتی خود را به پایگاه پلیس رساندند

روز دوشنبه سوم آذر و در حمله مردان مسلح ناشناس به پایگاه پلیس فدرال پاکستان در پیشاور، دست‌کم دو مهاجم و سه نیروی امنیتی و حداقل ۱۲ نفر را زخمی کردند کشته شدند.

براساس گزارش رسانه‌های محلی مهاجمان که هویت آنها هنوز شناسایی یا اعلام نشده است، با عبور از موانع امنیتی خود را به پایگاه پلیس رساندند.

هنوز هیچ سازمانی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است. این حادثه همزمان با تشدید درگیری‌ها میان حکومت پاکستان با طالبان پاکستان و همچنین جدایی‌طلبان بلوچ روی می‌دهد.

شاهدان به رسانه‌های محلی گفتند که حدود ساعت ۸:۱۰ صبح به وقت محلی صدای دو انفجار بلند را شنیده‌اند.

در حال حاضر این منطقه محاصره شده و تیم‌های امداد و نجات به آن اعزام شده‌اند.

یکی از مقامات پاکستانی گفته است در پی این حمله پنج مقام امنیتی و هفت غیرنظامی زخمی شده‌اند.

مقامات پاکستان این حمله را یک «توطئه تروریستی خنثی شده» اعلام کرده‌اند و خاطرنشان کرده‌اند که مهاجمان قبل از ورود به ساختمان، در دروازه به ضرب گلوله کشته شدند.

منبع: فراز
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر
زندگی