۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۷:۲۱
سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۱۰۷۱۸۵

پروژه مشترک و محرمانه اسرائیل و امارات؛ رسانه عبری افشا کرد

پروژه مشترک و محرمانه اسرائیل و امارات؛ رسانه عبری افشا کرد
یک رسانه صهیونیستی با افشای پروژه مشترک و محرمانه رژیم صهیونیستی و امارات برای تأسیس قطار سریع السیر ابوظبی تا حیفا، اذعان کرد این پروژه حتی در زمان جنگ غزه در حال اجرا بوده است.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، رسانه صهیونیستی آی‌۲۴نیوز دیروز (دوشنبه) از پروژه سری رژیم صهیونیستی و امارات در طول جنگ غزه پرده برداشت و خبر داد که یک هیئت اسرائیلی از سوی وزارت حمل و نقل این رژیم طی روزهای گذشته برای پیگیری و پیشبرد مراحل انتهایی و راه‌اندازی قطار سریع السیر، وارد ابوظبی شده‌اند.

بنا بر گزارش ایرنا به نقل از آی ۲۴ نیوز، این قطار که ابوظبی و حیفا را به هم متصل خواهد کرد، در طول جنگ به طور مخفیانه در حال ساخت بود و اکنون به مراحل پیشرفته آماده‌سازی رسیده است.

بر اساس این گزارش، این قطار سریع‌السیر، مسیر ریلی بین کشورهای حوزه خلیج فارس و رژیم صهیونیستی را به هم متصل خواهد کرد.

در این گزارش آمده است که هیئت رژیم صهیونیستی در جلسه با اماراتی‌ها در خصوص تقویت همکاری‌های منطقه‌ای نیز با آنها گفت‌وگو کرده است.

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» در این زمینه گزارش داد که تمرکز این جلسه که ساعت‌ها طول کشید، از سرگیری پروژه‌ای به نام «راه‌آهن صلح» بود که قرار است کالاهای تجاری از هند به بندر ابوظبی ارسال شود و سپس از طریق مسیرهای زمینی با قطار سریع‌السیر از طریق دبی، عربستان سعودی و اردن به بندر حیفا برسد و از آنجا با کشتی به اروپا و ایالات متحده منتقل شود.

علاوه بر این کالاها، گفته می‌شود قرار است کابل‌های ارتباطی و خطوط انتقال انرژی نیز در مسیر این گذرگاه ایجاد شوند.

همچنین گزارش شده است که در ماه‌های اخیر فرانسه و ترکیه به آمریکایی‌ها که بر این پروژه نظارت دارند، فشار آورده‌اند تا راه‌آهن را به جای فلسطین اشغالی، از طریق سوریه و لبنان عبور دهند.

آی‌۲۴ نیوز نوشت، تاکنون کامیون‌هایی که از امارات متحده عربی خارج می‌شدند، از طریق «پل آلِنبی»، پلی که در اردن به نام پل ملک حسین شناخته می‌شود، به بندر حیفا می‌رسیدند. اما در این طرح رژیم صهیونیستی خواسته است که کامیون‌های اماراتی بتوانند بدون طی کردن مراحل طولانی اداری، وارد فلسطین اشغالی شوند.

به گفته این رسانه، پروژه راه‌آهن صلح قرار است یک شبکه زیرساختی جامع ایجاد کند که هند، غرب آسیا و اتحادیه اروپا را از طریق راه‌آهن، خطوط کشتیرانی، کابل‌های ارتباطی و خطوط لوله انرژی به هم متصل کند.

به گزارش ایرنا، کریدور اقتصادی هند - غرب آسیا - اروپا، معروف به «آیمک» (IMEC) که اسرائیلی‌ها بر راه‌اندازی سریع آن اصرار دارد، یک پروژه ترانزیتی است که بخشی از طرح توافقنامه ابراهیم است و علاوه بر آورده اقتصادی عظیم، از منظر امنیتی آسیب‌پذیری رژیم صهیونیستی را کاهش می‌دهد.

با اجرایی شدن این کریدور، صهیونیست‌ها به شکل راحت‌تری می‌تواند بر مسیر تجارت جهانی تاثیر گذاشته و با ایجاد وابستگی برای هند و اعراب آنان را در اقدامات سیاسی خود وادار به همراهی بیشتر کنند.

این پروژه به نوبه خود تاثیر به سزایی در کاهش اهمیت تنگه‌های راهبردی هرمز، باب المندب و دریای سرخ خواهد داشت و همچنین در شرایطی که ایران نقش مهمی را در روندهای جدید تجارت جهانی به واسطه راه ابریشم نوین و کریدور شمال جنوب ایفا می‌کند، این پروژه از اهمیت سایر کریدورها با نقش محوری ایران کاسته و سهم کشور ما را از این ابزار قدرت، کاهش می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی