۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۴۴
سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
کد خبر: ۱۰۷۱۹۴

انتقاد تشکری‌هاشمی از رویکرد فعلی در مقابله با آلودگی هوا؛ هنرمان فقط تعطیل کردن است

انتقاد تشکری‌هاشمی از رویکرد فعلی در مقابله با آلودگی هوا؛ هنرمان فقط تعطیل کردن است
 رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران با انتقاد از رویکرد فعلی در مقابله با آلودگی هوا، گفت: این معضل هم قابل پیش‌بینی و هم قابل رفع است. متأسفانه هنر ما تنها این است که تا روزهای خفقان‌آور هوای تهران فرا می‌رسد، اقدام به تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و دورکاری ادارات کنیم. این در واقع نوعی فرار از مسئولیت‌هاست.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ جعفر تشکری هاشمی صبح سه شنبه چهارم آذر ماه در سیصد و هفتاد و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از رویکرد فعلی در مقابله با آلودگی هوا، این معضل را «قابل پیش‌بینی و حل‌شدنی» خواند و تاکید کرد که راه‌حل‌های آن به خوبی شناخته شده است. 

به نوشته ایلنا، تشکری هاشمی در تذکر خود اظهار داشت: پدیده آلودگی هوا، پدیده‌ای است که ما هرساله با آن مواجهیم. این معضل هم قابل پیش‌بینی و هم قابل رفع است. بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا مشکلاتی مشابه ما داشتند، اما برای آن چاره‌اندیشی و به سرعت آن را حل کردند. متأسفانه هنر ما تنها این است که تا روزهای خفقان‌آور هوای تهران فرا می‌رسد، اقدام به تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و دورکاری ادارات کنیم. این در واقع نوعی فرار از مسئولیت‌هاست. 

انتقاد تشکری‌هاشمی از رویکرد فعلی در مقابله با آلودگی هوا؛ هنرمان فقط تعطیل کردن است

عضو شورای شهر تهران با اشاره به منشأ اصلی آلاینده‌ها گفت: مطالعات گسترده در سطح جهان نشان می‌دهد آلاینده غالب شهرهای ما، ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون است که منشأ صنعتی دارند و بر اساس بررسی‌ها، بین ۶۷ تا ۸۸ درصد از این منابع، مربوط به خودروها و منابع متحرک است. 

وی با بیان اینکه راه حل این مشکل مشخص است، به مصوبه شورا برای جایگزینی موتورسیکلت‌های بنزینی اشاره کرد و افزود: در طول چهار سال، چهار برنامه و بودجه سالانه تدوین کردیم. مصوب شد که ۳۰۰ هزار موتورسیکلت بنزینی که هر کدام به اندازه ۷ تا ۸ خودرو آلودگی تولید می‌کنند، برقی شوند. اما کار تا آنجا سخت و مشکل بود که تا امروز حتی نتوانسته‌ایم یک دستگاه موتورسیکلت برقی در اختیار مردم قرار دهیم. اقدامات ما تنها به خرید چند دستگاه نمادین برای شهرداری محدود ماند. باید کارهای نمادین کنار گذاشته شود. 

تشکری هاشمی با انتقاد از روند کند توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی گفت: ما نزدیک به ۳۷ تا ۳۸ هزار میلیارد تومان فقط برای خرید اتوبوس مصوبه داشتیم، اما وقتی این مصوبه به اتوبوس زیر پای مردم تبدیل نشود، یعنی تلاش‌های ما نتیجه‌ای نداشته است. در بخش مترو نیز همینطور است؛ چهار سال است فقط برای پرداخت ۱۵ درصد پیش‌پرداخت تلاش کرده‌ایم. آیا با آمدن یک خط مترو در پایان سال، مشکل حل می‌شود؟ 

وی در ادامه با اشاره به‌عدم برخورد قاطع با آلاینده‌ها تأکید کرد: در بحث خروج خودروهای فرسوده کار مهمی انجام نشده، با خودروهای بدون معاینه فنی برخوردی نمادین صورت می‌گیرد، از سیستم‌های هوشمند استفاده نمی‌شود و مراکز تولید آلاینده صنعتی مانند کارخانه سیمان، به کار خود ادامه می‌دهند. 

این عضو شورای شهر با اشاره به تعدد نهادهای مسئول در قانون هوای پاک، سه نهاد را کلیدی خواند: می‌گویند ۲۳ سازمان و نهاد در قانون هوای پاک مسئول هستند، اما آنچه بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد تأثیرگذار است، اول شهرداری تهران، سپس پلیس و پس از آن وزارت صنعت است. وقتی این سه نهاد نتوانند به وظایف خود عمل کنند، مجبوریم به سراغ مردم برویم و از آنان التماس کنیم که ماشین‌های خود را بیرون نیاورند. آیا با اجرای طرح زوج و فرد و تعقیب مردم می‌توان مشکلات را حل کرد؟

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
پیشنهاد سردبیر
زندگی