دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ 08 December 2025
سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
کد خبر: ۱۰۷۲۳۷

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید
 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از افزایش شمار مبتلایان به بیماری تب دنگی ناشی از گزش پشه آئدس در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲۳۲ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند.

 

به گزارش روزنامه اینترنیتی فراز؛ وی ادامه داد: از مبتلایان، ۲۰۷ نفر ایرانی و ۲۵ نفر از اتباع خارجی ساکن در کشور هستند که بیشترین آمار مربوط به شهرستان بندرعباس با ۲۲۵ مورد ابتلاست.  

میرزاده با بیان اینکه گزش پشه آئدس عامل اصلی انتقال ویروس تب دنگی است، از مبتلایان خواست تا دو هفته پس از ابتلا زیر پشه‌بند استراحت کنند تا از گزش مجدد و چرخه انتقال بیماری جلوگیری شود.  

به نقل از روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در روز سه شنبه چهارم آذر، تأکید کرد: رعایت نکات بهداشتی و حذف محل‌های تجمع آب راکد در منزل و محیط اطراف از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه در برابر فعالیت پشه آئدس است.  

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

احمد سبحانی سفیر سابق ایران در ونزوئلا در گفتگو با فراز بررسی کرد

ترامپ از مادورو چه می‌خواهد؟ | احتمال تکرار «خلیج خوک‌ها»

زندگی