سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ 16 December 2025
چهارشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۱۰۷۳۱۵

هالیوود به درخواست ترامپ پاسخ داد

هالیوود به درخواست ترامپ پاسخ داد
در پی درخواست مستقیم دونالد ترامپ برای احیای مجموعه محبوب «ساعت شلوغی»، پارامونت ساخت قسمت چهارم این سری فیلم را آغاز کرده است.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، «ساعت شلوغی ۴» در حال ساخت است و پارامونت مسئولیت پخش تازه‌ترین قسمت از این مجموعه پلیسی-کمدی را بر عهده گرفته است.

گفته می‌شود این دنباله دیرهنگام با دخالت‌هایی از سوی دفتر ریاست‌جمهوری پیش رفته است: همان‌طور که پیش‌تر گزارش شده بود، دونالد ترامپ، شخصاً از استودیو خواسته بود این سری فیلم را احیا کند.

برت رتنر، که سه قسمت نخست را کارگردانی کرده بود اما حرفه‌اش در سال ۲۰۱۷ به دلیل اتهامات جنبش #MeToo از مسیر خارج شد، برای کارگردانی قسمت چهارم بازمی‌گردد. او در جریان ساخت مستند «ملانیا» که آمازون ۴۰ میلیون دلار برای انتشار آن پرداخت کرده، به خانواده رئیس‌جمهور نزدیک شده است. «ساعت شلوغی ۴» با حضور دوباره ستاره‌های اصلی، جکی چان و کریس تاکر، نخستین فیلم بلند رتنر پس از «هرکول» در سال ۲۰۱۴ با بازی دواین جانسون خواهد بود.

به گزارش ورایتی، پارامونت برای اکران سینمایی «ساعت شلوغی ۴» تنها یک هزینه ثابت پخش دریافت خواهد کرد و ملزم به بازاریابی یا تأمین مالی فیلم نیست. در همین حال، کمپانی برادران وارنر که پشت ساخت فیلم اصلی سال ۱۹۹۸ و دنباله‌های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۷ بوده است،

درآمد «فست‌دلار» دریافت خواهد کرد؛ به این معنی که استودیو درصدی از فروش گیشه را پیش از بازگشت سرمایه تهیه‌کنندگان دریافت می‌کند.

فیلم اصلی «ساعت شلوغی» که داستان دو افسر پلیس را دنبال می‌کند که مجبورند برای نجات دختر ربوده‌شده یک دیپلمات چینی همکاری کنند، یک موفقیت بزرگ بود و ۲۴۴ میلیون دلار در سراسر جهان فروخت. دو قسمت بعدی، «ساعت شلوغی ۲» و «ساعت شلوغی ۳» حتی موفق‌تر ظاهر شدند و به‌ترتیب ۳۴۷ میلیون و ۲۵۸ میلیون دلار فروختند، هرچند نقدهای متوسطی دریافت کردند.

از زمانی که این فیلم‌ها در گیشه سلطه داشتند، اغلب کمدی‌ها در سینماها عملکرد چندان موفقی نداشته‌اند. هنوز زمان‌بندی تولید «ساعت شلوغی ۴» مشخص نیست، به‌ویژه با توجه به اینکه جکی چان، که هنرهای رزمی‌اش محور اصلی جنبه‌های کمدی و اکشن فیلم بود، اکنون ۷۱ سال دارد و تاکر نیز از زمان «ساعت شلوغی ۳» در سال ۲۰۰۷ نقش اصلی هیچ فیلمی را بر عهده نداشته است.

پارامونت که اخیرا توسط کمپانی اسکای دنس خریداری شده، برای تکمیل فهرست فیلم‌های آینده خود به عناوین جدید نیاز دارد ــ این شرکت قصد دارد تعداد فیلم‌های سالانه‌اش را از ۸ عنوان کنونی به ۱۵ عنوان در سال ۲۰۲۶، ۱۷ عنوان در ۲۰۲۷ و ۱۸ عنوان در ۲۰۲۸ برساند.

دیوید الیسون، رئیس و مدیرعامل جدید پارامونت، پسر لری الیسون یکی از برجسته‌ترین حامیان مالی ترامپ است. ترامپ علناً از رهبری الیسون در این شرکت رسانه‌ای تمجید کرده است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ثبت ۱۱۵ فوتی از ابتدای موج امسال و تداوم اوج‌گیری تا یک ماه دیگر

ریسک مالیاتی شرکت‌ها با دانشگاه صفر می‌شود

رایزنی مجدد مصر و آژانس درباره پرونده هسته‌ای ایران

بسیج ۵۰۰ وکیل جهادی برای حمایت حقوقی از آمران به معروف

رشد منفی در کمین؛ چرا بخش انرژی ایران به «فرماندهی اقتصادی واحد» نیاز دارد؟

روسیه و ایران متعهد به نظم جهانی دموکراتیک و مقابله با فشارهای غرب هستند 

«بی‌نظمی نوین جهانی»؛ سودان و فلسطین در صدر فهرست اضطراری انسانی سال ۲۰۲۶

توافق ایران و روسیه برای عملیاتی‌سازی کریدور شمال–جنوب

حکم اولیه دادگاه کره‌ جنوبی برای ۴ ورزشکار ایرانی به اتهام تجاوز اعلام شد

سخنگوی دولت: ایران پیامی را برای آمریکا ارسال نکرده

سخنگوی قوه قضائیه: ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

اصلاحات اقتصادی در راستای حفظ کرامت و منزلت مردم انجام می‌شود

هشدار وزیر آمورش و پروش نسبت به نفوذ ناهنجاری‌ها در پوشش فعالیت‌های فرهنگی و هنری مدارس

«لوور» پس از سرقت جنجالی جواهرات دوباره تعطیل شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی