پنجشنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۴ 27 November 2025
پنجشنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
کد خبر: ۱۰۷۳۸۹

ونزوئلا مجوز این شرکت‌های هواپیمایی را لغو کرد

ونزوئلا مجوز این شرکت‌های هواپیمایی را لغو کرد
ونزوئلا مجوزهای عملیاتی چندین شرکت هواپیمایی را که پس از هشدار امنیتی صادر شده از سوی اداره هوانوردی فدرال آمریکا (FAA) پروازهای خود به این کشور آمریکای جنوبی را متوقف کرده بودند، لغو کرد.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ بلومبرگ نوشت:  به گفته موسسه ملی هوانوردی ملکی ونزوئلا، لغو این مجوزها به دلیل مشارکت این شرکت‌ها در «اعمال تروریسم دولتی که توسط دولت ایالات متحده ترویج می‌شود» صورت گرفته است، چرا که آنها عملیات‌های تجاری هوایی خود را بر اساس اطلاعیه‌ای از یک مرجع هوانوردی که صلاحیت قانونی در ونزوئلا ندارد، متوقف کردند. این اطلاعیه ابتدا در صفحه اینستاگرام این موسسه منتشر شده بود اما بعداً حذف شد.

این ممنوعیت شامل شرکت‌های Turkish Airlines، LATAM Airlines Group، Avianca کلمبیا، Tap - Transportes Aereos Portugueses، Gol Linhas Aereas Inteligentes SA و Iberia Lineas Aereas de España می‌شود.

این شرکت‌های هواپیمایی پروازهای خود به داخل و خارج از ونزوئلا را در میان تنش فزاینده میان آمریکا و رژیم نیکلاس مادورو لغو کردند. شرکت‌های هواپیمایی محلی، که تحت کنترل شدیدتر دولت هستند، به پروازهای خود ادامه داده‌اند، در حالی که سازمان هوانوردی ملکی ونزوئلا سعی می‌کند شرکت‌های خارجی را تحت فشار قرار دهد تا خدمات خود را از سر بگیرند.

FAA روز شنبه هشدار داد که اپراتورها باید در تمامی ارتفاعات احتیاط کنند، به دلیل «وخامت وضعیت امنیتی و فعالیت‌های نظامی فزاینده در اطراف ونزوئلا». این سازمان همچنین در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کرد که اختلال در سیستم‌های ناوبری در فضای هوایی کشور و تمرینات نظامی ونزوئلا افزایش یافته است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

سقوط مرگبار کامیون در گودال پنهان جاده مخصوص

اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد

مصوبه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال: هیچکدام از مقام‌های ایرانی در قرعه‌کشی جام جهانی شرکت نخواهند کرد

آتش‌سوزی اخیر ۱۰ هکتار از جنگل الیت چالوس را نابود کرد

محسن رضایی: مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مک‌فارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد

چین، قطع کامل دسترسی به استارلینک با هزاران پهپاد را شبیه‌سازی کرد

لاریجانی: جنگ ۱۲ روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود

نرخ سوم بنزین منجر به افزایش کرایه تاکسی می‌شود؟

شمخانی: دریا، اگر روزی ضرورت حکم کند، میدانِ تصمیم است

تغییر چندباره محل قتل یک وکیل دادگستری؛ ماجرا چیست؟

درآمد باشگاه پرسپولیس تا پایان آبان‌ماه چقدر بود؟

توضیحات پلیس درباره شنیده شدن صدای شلیک در افسریه

نداجا به هرگونه تجاوز و تعرض احتمالی پاسخ پشیمان‌کننده خواهد داد

احتمال آشکارسازی موقعیت مکانی کانال‌های تلگرامی بعد از ایکس؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی