سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ 16 December 2025
جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
کد خبر: ۱۰۷۴۲۷
این آمار در سراسر جنوب شرقی آسیا رو به افزایش است

تلفات سیل در اندونزی به ۱۷۴ نفر رسید

مقامات می‌گویند ۷۹ نفر همچنان مفقود هستند و هزاران خانواده در سراسر سوماترا از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

یک مقام مسئول در امور بلایای طبیعی اندونزی اعلام کرد: شمار کشته‌شدگان سیل و رانش زمین در جزیره سوماترا در غرب این کشور به ۱۷۴ نفر افزایش یافته و حدود ۸۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند. این در حالی است که یک سامانه طوفان گرمسیری سهمگین و باران‌های شدید موسمی منطقه را درنوردیده است.

سوهاریانتو، رئیس آژانس ملی کاهش بلایای طبیعی (BNPB)، روز جمعه اعلام کرد: «تا بعد از ظهر امروز، ما ثبت کرده‌ایم که در کل استان سوماترای شمالی، ۱۱۶ نفر جان خود را از دست داده‌اند و ۴۲ نفر دیگر همچنان در حال جست‌و‌جو هستند.»

او گفت ۳۵ نفر دیگر در استان آچه و ۲۳ نفر دیگر در غرب سوماترا کشته شدند.

او افزود، در حالی که باران متوقف شده بود، ۷۹ نفر هنوز مفقود هستند و هزاران خانواده آواره شده‌اند.

ساکنان منطقه پادانگ پاریامان در سوماترا، جایی که در مجموع ۲۲ نفر جان باختند، مجبور بودند با سطح آب حداقل ۱ متری (۳.۳ فوتی) کنار بیایند و هنوز نیرو‌های جست‌و‌جو و نجات روز جمعه به آنها دسترسی پیدا نکرده‌اند.

در شهر باتانگ تورو، در شمال سوماترا، ساکنان روز جمعه هفت قربانی بی‌صاحب را در یک گور دسته‌جمعی دفن کردند. اجساد در حال تجزیه، که در پلاستیک سیاه پیچیده شده بودند، از پشت یک کامیون به زمینی وسیع منتقل شدند، در حالی که تماشاگران بینی‌های خود را گرفته بودند.

عبدالمحاری، سخنگوی آژانس ملی کاهش بلایای اندونزی، گفت که ارتباطات در برخی از بخش‌های جزیره همچنان قطع است و مقامات در تلاش برای برقراری مجدد برق و پاکسازی جاده‌های مسدود شده توسط آوار رانش زمین هستند.

او افزود اندونزی روز جمعه به ارسال هوایی کمک‌ها و نیرو‌های امدادی به مناطق آسیب‌دیده ادامه خواهد داد.

در استان سوماترای غربی اندونزی، میسنیاتی ۵۳ ساله نبرد وحشتناکی را در برابر افزایش آب سیل برای رساندن آن به همسرش در خانه توصیف کرد.

او گفت که هنگام بازگشت از نماز صبح زود در مسجد، «متوجه شدم که خیابان را آب گرفته است.

او به خبرگزاری فرانسه گفت: «سعی کردم به خانه‌ام فرار کنم و به شوهرم بگویم، اما آب تا کمرم رسیده بود.» او افزود وقتی به خانه رسید، آب تا سینه‌اش رسیده بود.

بلایای سیل در سایر نقاط آسیا

در همین حال، دولت تایلند اعلام کرد که ۱۴۵ نفر در هشت استان جنوبی این کشور بر اثر سیل جان خود را از دست داده‌اند. در مجموع بیش از ۳.۵ میلیون نفر تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

در شهر جنوبی هات یای، که بیشترین آسیب را از سیل دیده است، باران بالاخره روز جمعه متوقف شد، اما ساکنان هنوز تا مچ پا در آب سیل فرو رفته بودند و بسیاری از آنها در حالی که مشغول ارزیابی خسارات وارده به اموال خود در طول هفته گذشته بودند، بدون برق ماندند.

برخی از ساکنان گفتند که از بدترین سیل جان سالم به در برده‌اند اما هنوز از اثرات آن رنج می‌برند.

منبع: فراز
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ثبت ۱۱۵ فوتی از ابتدای موج امسال و تداوم اوج‌گیری تا یک ماه دیگر

ریسک مالیاتی شرکت‌ها با دانشگاه صفر می‌شود

رایزنی مجدد مصر و آژانس درباره پرونده هسته‌ای ایران

بسیج ۵۰۰ وکیل جهادی برای حمایت حقوقی از آمران به معروف

رشد منفی در کمین؛ چرا بخش انرژی ایران به «فرماندهی اقتصادی واحد» نیاز دارد؟

روسیه و ایران متعهد به نظم جهانی دموکراتیک و مقابله با فشارهای غرب هستند 

«بی‌نظمی نوین جهانی»؛ سودان و فلسطین در صدر فهرست اضطراری انسانی سال ۲۰۲۶

توافق ایران و روسیه برای عملیاتی‌سازی کریدور شمال–جنوب

حکم اولیه دادگاه کره‌ جنوبی برای ۴ ورزشکار ایرانی به اتهام تجاوز اعلام شد

سخنگوی دولت: ایران پیامی را برای آمریکا ارسال نکرده

سخنگوی قوه قضائیه: ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

اصلاحات اقتصادی در راستای حفظ کرامت و منزلت مردم انجام می‌شود

هشدار وزیر آمورش و پروش نسبت به نفوذ ناهنجاری‌ها در پوشش فعالیت‌های فرهنگی و هنری مدارس

«لوور» پس از سرقت جنجالی جواهرات دوباره تعطیل شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی