۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۹:۳۸
شنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳
کد خبر: ۱۰۷۴۶۸

فرمانده کل ارتش: منتظر نخواهیم ماند تا دشمن حمله کند

فرمانده کل ارتش:  منتظر نخواهیم ماند تا دشمن حمله کند
 سرلشکر حاتمی در مراسم رونمایی از شناور «کردستان» گفت: ما نه تنها منتظر نخواهیم ماند تا دشمن حمله کند، بلکه آمادگی لازم برای هرگونه پاسخ قاطع و درهم شکننده را در هر نقطه‌ای که منافع ملی ما ایجاب کند، داریم.


 
 به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ امیر سرلشکر «امیر حاتمی»، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم گرامیداشت روز نیروی دریایی و رونمایی از پایگاه شناوری «کردستان» و الحاق ناوشکن جمهوری اسلامی ایران، «سهند» به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش، با گرامیداشت هفتم آذرماه و دلاورمردی‌های نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: اقدامات دلاورمردان نیروی دریایی در عملیات مروارید نماد شجاعت است. آنان با تاکتیکی بی بدیل، اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران را به رخ کشیدند و کاری که نیروی دریایی در هفتم آذر انجام داد، در تاریخ دریایی ایران اسلامی ماندگار و افتخار آفرین خواهد بود.
 
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه نیروی دریایی پس از دوران دفاع مقدس در مسیر جدیدی گام برداشت، گفت: نیروی دریایی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی و فنی نیرو و کشور، در مسیر مقدس جهاد علمی، بومی‌سازی تجهیزات و خودکفایی را دنبال کرد،  به طوری که امروز با کمک صنایع دریایی وزارت دفاع و شرکت های دانش بنیان،  گام‌های بلندی در این مسیر برداشته شده است.
 
وی افزود: امروز صنعت دریایی کشور در حوزه شناورهای سطحی و زیرسطحی و همچنین تجهیزات مختلف آن‌ها از جمله تسلیحات دریایی به نقطه خوبی دست یافته‌ است و این مسیر همچنان ادامه دارد و الحاق شناور کردستان مصداقی بر ادامه این مسیر بوده و اطمینان دارم این راه همچنان با قوت و قدرت تحت تدابیر و فرماندهی فرمانده معظم و معزز کل قوا حضرت امام خامنه‌ای(مدظله العالی) ادامه خواهد یافت.
 
عضو شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: بحمدلله امروز نیروی دریایی هم که عنصر مهمی در تحقق عمق راهبردی و دفاعی برای کشور محسوب می‌شود، در کنار سایر نیروهای ارتش و سایر نیروهای مسلح، با اراده فولادین در دفاع از کشور و تامین امنیت برای ملت ایران از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهند ورزید.
 
قدرت ایران عامل تامین امنیت ایران و منطقه است
 
به نوشته صداوسیما، امیر سرلشکر حاتمی با بیان اینکه قدرت ایران، عاملی برای تامین امنیت ایران اسلامی، ملت ایران و همچنین تامین امنیت منطقه است، گفت: امروز نمی‌توان بین امنیت منطقه و امنیت کشورها تفکیک قائل شد. از بدو پیروزی انقلاب اسلامی و در نزدیک به ۵ دهه گذشته، نقش سازنده و بی بدیل جمهوری اسلامی ایران در امنیت منطقه ثابت شده و به ویژه اتفاقات دو سال گذشته در منطقه برای همگان ثابت کرد که عاملان اخلال در امنیت منطقه چه کشورهایی هستند و امروز برای هیچ ناظر منصفی در این مورد جای تردید باقی نمانده است. حتی در مورد قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران از جمله قدرت موشکی آن که برخی دولت‌های غربی ادعاهایی داشتند، معلوم شد در پشت این ادعاها چه توطئه‌هایی علیه موجودیت ایران وجود داشته است.
 
وی همچنین اقدامات رژیم صهیونیستی را مخل همگرایی کشورهای منطقه خواند و تصریح کرد: امروز نیازی به ارسال پیام لفظی صلح و امنیت برای ملت‌ها و دولت‌های منطقه نداریم و بحمدلله روند خوبی در همگرایی منطقه‌ای به ویژه در خلیج فارس و دریای عمان بین کشورهای ساحلی وجود دارد به طوری‌که بخشی از تنش آفرینی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه در واکنش به این روند همگرایی و ایجاد اختلال در این روند ارزیابی می‌شود.
 
قدرت دریایی از عناصر مهم قدرت ملی است
 
امیر سرلشکر حاتمی با بیان اینکه قدرت دریایی از عناصر مهم در قدرت ملی به شمار می رود، گفت: قدرت دریا از عناصر و مولفه‌‎هایی است که به قدرت یک کشور ابعاد جهانی می‌دهد. یعنی کشوری که محصور در خشکی باشد، با محدودیت‌های جدی‌ای برای تبدیل شدن به یک قدرت جهانی مواجه خواهد بود.
 
فرمانده کل ارتش با تاکید بر اهمیت نیروی دریایی برای دستیابی به مولفه قدرت دریایی، خاطرنشان کرد: نیروی دریایی به عنوان قدرت نظامی دریایی، بخشی مهم از قدرت دریایی به شمار می‌رود. سواحل طولانی در جنوب ایران اسلامی که دسترسی به آب‌های آزاد را فراهم می کنند در کنار بنادر مناسب، نیروی انسانی ماهر به علاوه تجربیات تاریخی و تمدن، دانش و فناوری بومی و موقعیت گذرگاهی کشور، همگی ظرفیت‌هایی هستند که می‌توانند فرصت‌های دریا را به دستاوردهای اقتصادی، امنیتی و... برای کشور تبدیل کنند.
 
تلاش ایران برای دستیابی به صلح و امنیت پایدار دریایی
 
فرمانده کل ارتش تاکید کرد: ساخت شناورهای پیشرفته، توسعه زیر ساخت‌های دریایی و افزایش توانایی عملیات در آب‌های آزاد از برنامه‌های محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در دریا به شمار می‌رود. ما با توسعه قدرت دریایی نه تنها از سواحل خود محافظت می‌کنیم بلکه به صلح و امنیت پایدار دریایی نیز کمک می‌کنیم.
 
وی رونمایی از پایگاه شناوری کردستان را نشانه همبستگی ملی در ایران اسلامی و نمادی از سال‌ها تحقیق و تلاش مستمر در حوزه شناورهای سطحی خواند و تصریح کرد: این تنها بخشی از زنجیره پیشرفت‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران است. ان‌شاءالله، شاهد جهش‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف خواهیم بود؛ هر یک از این دستاوردها موجب آرامش و اطمینان خاطر بیشتر ملت است.
 
تبدیل تهدید به فرصت، شعار نیست، فرآیند مهندسی است
 
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره در حال ارزیابی تهدیدات متقارن و نامتقارن است، گفت: استراتژی دفاعی ما بر مبنای دفاع فعال و بازدارندگی هوشمند بنا شده است. این بدان معناست که ما نه تنها منتظر نخواهیم ماند تا دشمن حمله کند، بلکه آمادگی لازم برای هرگونه پاسخ قاطع و درهم شکننده را در هر نقطه‌ای که منافع ملی ما ایجاب کند، داریم. تبدیل تهدید به فرصت یک شعار نیست، بلکه یک فرآیند مهندسی شده است. تحریم‌ها و محدودیت‌ها عامل موثری برای ابتکار، خلاقیت و شتاب در جهاد علمی در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات دفاعی بوده است.
 
وی افزود: اگر امروز در حوزه های مختلف صنعت دفاعی بویژه در زمینه موشکی، پهپادی یا دریایی به پیشرفت‌های خیره کننده‌ای دست یافته‌ایم، نشانگر ظرفیت بالای علم، فناوری و تحقیقات درکشور بوده  که توانسته‌ایم تهدیدات را به فرصت تبدیل کنیم و این یک پیروزی راهبردی در مقابل استراتژی تحریم دشمن است.
 
امیر سرلشکر حاتمی در خاتمه با تاکید بر عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از آرمان‌ها، منافع ملی و امنیت پایدار ملت ایران، خاطرنشان کرد: عزم ما آهنین و تزلزل ناپذیر است. ما مسیر خودکفایی و پیشرفت دفاعی را با قدرت ادامه خواهیم داد. این راهی است که امام راحل با دوراندیشی و بصیرت کامل برای ما ترسیم کردند و رهبری حکیم و عظیم الشان انقلاب آن را هدایت، راهبری و فرماندهی می‌فرمایند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
پیشنهاد سردبیر
زندگی