۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۲۰
شنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶
کد خبر: ۱۰۷۴۷۴

اقامت شبانه در جنگل‌های آمل ممنوع شد

اقامت شبانه در جنگل‌های آمل ممنوع شد
 دادستان آمل، با صدور بخشنامه‌ای بر افزایش گشت‌های حفاظتی، نصب تابلوهای هشدار و ممنوعیت اقامت شبانه و روشن کردن آتش در عرصه‌های جنگلی تأکید کرد.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ حجت الله حاتمی دادستان عمومی و انقلاب اسلامی این شهرستان برای پیشگیری از حریق در عرصه‌های جنگلی و ممنوعیت اقامت شبانه خطاب به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آمل و اصحاب رسانه بخشنامه‌ای صادر کرد.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی آمل در این زمینه اظهار کرد: با توجه به شرایط آب‌وهوایی فصل جاری، افزایش حضور گردشگران در عرصه‌های طبیعی و جنگلی و احتمال بروز آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی، لزوم ابلاغ بخشنامه‌ احساس شد.

حجت‌الله حاتمی افزود: این بخشنامه با استناد به ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)، قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع برای صیانت از انفال عمومی و حفظ سرمایه‌های ملی بوده است.

وی با اعلام تقویت و افزایش گشت‌های شبانه‌روزی در مناطق مستعد حریق به ویژه در مناطق با دارای تراکم پوشش جنگلی، خاطرنشان کرد: نصب تابلوهای هشدار در مبادی ورودی جنگل‌ها و مناطق تفریحی با مضامین ممنوعیت اقامت شبانه و روشن کردن آتش و هشدار خطر آتش‌سوزی و ممانعت جدی از توقف و اقامت شبانه افراد در داخل عرصه‌های جنگلی و برخورد قانونی با متخلفان از دیگر موارد بوده است.

دادستان عمومی و انقلاب و دبیر شورای حفظ حقوق بیت‌المال شهرستان آمل با اعلام ممنوعیت کامل روشن کردن هرگونه آتش توسط گردشگران حتی در مناطق به‌ظاهر ایمن و الزام یگان حفاظت به جلوگیری و برخورد قانونی با متخلفان، تصریح کرد: تجهیزات و امکانات اولیه اطفای حریق از جمله کپسول آتش‌نشانی، بیل و دیگر موارد به حالت آماده‌باش قرار گیرند.

وی با اشاره به نقش اساسی خبرنگاران و اصحاب رسانه در جلوگیری از آتش برافروزی در جنگل و مراتع آمل، یادآور شد: رسانه‌ها نیز بر اطلاع‌رسانی گسترده و فرهنگ‌سازی عمومی تأکید داشته باشند و از رسانه‌ها درخواست می شود با انتشار هشدارهای پیشگیرانه، تهیه گزارش، محتوای آموزشی تبیین عواقب سنگین آتش سوزی‌های جنگلی، انعکاس موارد مشاهده شده تخلفات و بی مبالاتی برخی شهروندان که می‌تواند منجر به فاجعه‌ای زیست محیطی شوند، نقش مؤثری در آگاهی‌بخشی نسبت به پیامدهای مخرب آتش‌سوزی جنگل‌ها و ارتقای فرهنگ عمومی و حساسیت جامعه داشته باشند.

حاتمی خاطرنشان کرد: هر گونه اقامت شبانه و روشن کردن آتش در عرصه‌های جنگلی ممنوع بوده و با هر فرد متخلفی که موجب قرار گرفتن این سرمایه‌های ملی در معرض خطر شود، برابر قانون برخورد قضایی می شود.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی و دبیر شورای حفظ حقوق بیت‌المال شهرستان آمل با تأکید بر اینکه پیشگیری از آتش‌سوزی بسیار ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر از اطفای آن است، گفت: از عموم شهروندان و دوستداران منابع طبیعی درخواست می شود میراث سبز را برای نسل‌های آینده حفظ کنند.

به گزارش فارس، حضور بدون کنترل در جنگل‌ها، به‌ویژه اقامت شبانه، می‌تواند منجر به بروز آتش‌سوزی‌های گسترده شود که زیستگاه‌های گیاهی و جانوری را نابود کرده، خاک را در معرض فرسایش قرار می‌دهد و به تعادل اکوسیستم آسیب می‌رساند. همچنین روشن کردن آتش حتی در نقاط ظاهراً ایمن به دلیل وجود باد و مواد قابل اشتعال، خطر حریق را افزایش می‌دهد و خسارات طبیعی و مالی سنگینی به بار می‌آورد. 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
پیشنهاد سردبیر
زندگی