يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ 07 December 2025
يکشنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴
کد خبر: ۱۰۷۵۴۱

بارگیری نفت در دریای سیاه متوقف شد

بارگیری نفت در دریای سیاه متوقف شد
کنسرسیوم خط لوله کاسپین (سی پی سی) اعلام کرد پس از آسیب قابل توجه به یکی از سکوهای پهلوگیری در پایانه دریای سیاه در اثر حمله اوکراین، عملیاتش را متوقف کرده است.

 

به گزارش روزنامه اینترتی فراز، این کنسرسیوم در بیانیه‌ای در مورد یکی از سه قطعه کلیدی تجهیزات صادراتی خود گفت: «عملیات بیشتر از نقطه پهلوگیری شماره ۲ امکان‌پذیر نیست.»

کنسرسیوم خط لوله کاسپین عمدتا نفت میدان تنگیز قزاقستان را از طریق روسیه و پایانه دریای سیاه در نووروسیسک صادر می‌کند. سهامداران کنسرسیوم شامل شرکت‌های بزرگ آمریکایی شورون و اکسون موبیل هستند.

این کنسرسیوم اعلام کرد که در نتیجه حمله به پایانه نفتی، هیچ کس از کارکنان و پیمانکاران آسیب ندیده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، در لحظه انفجار، سیستم حفاظت اضطراری خطوط لوله مربوطه را خاموش کرد و گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که هیچ نفتی به دریای سیاه نشت نکرده است. کنسرسیوم خط لوله کاسپین اعلام کرد: «پس از رفع تهدیدات ناشی از قایق‌ها و پهپادهای بدون سرنشین، حمل و نقل در این پایانه، مطابق با قوانین تعیین شده انجام خواهد شد.»

وزیر انرژی قزاقستان حمله به «زیرساخت‌های حیاتی صرفا غیرنظامی» را «غیرقابل قبول» خواند و افزود که این حمله طرحی را برای تغییر مسیر صادرات نفت به مسیرهای جایگزین فعال کرده است. در این بیانیه آمده است: «سیستم خط لوله سی پی سی، یک پروژه انرژی بین‌المللی است و هرگونه ضربه شدید به تاسیسات آن، خطرات مستقیمی را برای امنیت انرژی جهانی ایجاد می‌کند و به منافع اقتصادی شرکت‌کنندگان کنسرسیوم، از جمله جمهوری قزاقستان، آسیب قابل توجهی وارد می‌کند.»

این اتفاق اندکی پس از آن رخ داد که دو نفتکش در سواحل ترکیه در دریای سیاه هدف حمله قرار گرفتند؛ حمله‌ای که اوکراین مسئولیت آن را بر عهده گرفته است.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کشورهایی که با حمله آمریکا خوشبخت شدند

قدرت نظامی محمدرضاشاه در تیرماه سال ۵۶ ؛ گزارش روزنامه آمریکایی در این خصوص را بخوانید

قاتل اصلی کجاست؟ | چه چیزی در آلودگی هوا منجر به مرگ شهروندان می‌شود؟

واکنش ستاد حقوق بشر به خبر خودکشی متهم زن در زندان وکیل آباد مشهد

باشگاه استقلال از سروش رفیعی شکایت کرد

دهه شصتی‌ها در سال ۱۴۳۰ چه وضعیتی دارند؟

رقم پرداخت وام ازدواج بانک‌ها چه تغییری کرد؟

عامل مرگ ۹ نفر در آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت معرفی شد

آمار کودکان کشته‌شده در غزه پس از آتش‌بس

شهروندان روسی در ایران عکس و فیلم نگیرند

پالتیکو: سند جدید «راهبرد امنیت ملی» آمریکا، چالشی بنیادین پیش پای دولتی‌های میانه‌گرای اروپا قرار داده

نماینده مجلس: عمده ارز ترجیحی در اختیار حدود ۲۶۰ شرکت واردکننده دارو قرار دارد

برگزاری قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶؛ هشدار کارشناس بلژیکی به گارسیا

معاون وزیر نیرو: بحران آب در آستانه نقطه بی‌بازگشت است

پیشنهاد سردبیر
زندگی