يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ 07 December 2025
يکشنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
کد خبر: ۱۰۷۵۶۸

برنامه سفر سه روزه پاپ لئو چهاردهم به لبنان

برنامه سفر سه روزه پاپ لئو چهاردهم به لبنان
پاپ لئو چهاردهم بعد از ظهر امروز در سفری 3 روزه وارد لبنان خواهد شد و در اولین روز با مقامات ارشد این کشور دیدار و یک سخنرانی رسمی ایراد خواهد کرد.



به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ پاپ لئو چهاردهم، رهبر کاتولیک‌های جهان عصر امروز، یکشنبه، پس از شرکت در جشن‌های بزرگداشت هزار و هفتصدمین سالگرد شورای نیقیه در ترکیه، سفر سه روزه خود به لبنان را آغاز خواهد کرد.

به نوشته تسنیم، سفر پاپ به لبنان، به ویژه با توجه به شرایط دشواری که این کشور در آن قرار دارد، نقطه عطفی مهم در روابط بین لبنان و واتیکان محسوب می‌شود.

برنامه سفر پاپ به لبنان در روز اول

پاپ ساعت 3:45 بعد از ظهر (به وقت بیروت) وارد فرودگاه بیروت می‌شود و در آنجا رسماً مورد استقبال قرار می‌گیرد. سپس به کاخ ریاست جمهوری در بعبدا می‌رود تا ساعت 4:45 بعد از ظهر با جوزف عون، رئیس جمهور لبنان دیدار کند.

بعد از آن پاپ ساعت 5:15 بعد از ظهر با نبیه بری، رئیس پارلمان و سپس ساعت 5:30 بعد از ظهر با نواف سلام، نخست وزیر لبنان دیدار خواهد کرد. پاپ روز اول را با جلسه‌ای گسترده با مقامات، نمایندگان جامعه مدنی و هیئت دیپلماتیک در ساعت 6:00 بعد از ظهر به پایان خواهد رساند و طی آن یک سخنرانی رسمی ایراد خواهد کرد.

روز دوم: فعالیت‌های معنوی

از صبح روز دوشنبه، پاپ فعالیت‌های معنوی خود را آغاز خواهد کرد و ساعت 9:45 صبح در صومعه سنت مارون در آنایا دعا خواهد کرد و بعد از آن ساعت 11:20 با اسقف‌ها و کشیشان دیدار می‌کند. ساعت 12:30 ظهر هم پاپ ملاقات خصوصی با پاتریارک‌های کاتولیک خواهد داشت و سپس ساعت 4 بعد از ظهر در یک نشست گفتگوی جهانی و بین ادیان در میدان شهدا در بیروت شرکت خواهد کرد.

روز آخر قبل از ترک لبنان

پاپ در آخرین روز سفر خود به لبنان ساعت 8:30 صبح از بیمارستان راهبه‌ها در جل الدیب بازدید خواهد کرد تا با کادر پزشکی و بیماران ملاقات کند. او سپس به محل انفجار بندر بیروت سفر خواهد کرد و ساعت 10:30 در ساحل بیروت مراسم دعا گزار می‌کند و بعد از آن به فرودگاه بین‌المللی بیروت خواهد رفت.

مقامات و مردم لبنان سفر پاپ به این کشور را در شرایط حساس کنونی و در بحبوحه تداوم و گسترش تجاوزات رژیم صهیونیستی و فشارهای همه جانبه علیه لبنان، فرصتی برای جلب حمایت بین المللی می‌دانند و امیدوارند حضور پاپ نقطه عطفی برای رسیدگی به بحران‌های در هم تنیده این کشور باشد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کشورهایی که با حمله آمریکا خوشبخت شدند

قدرت نظامی محمدرضاشاه در تیرماه سال ۵۶ ؛ گزارش روزنامه آمریکایی در این خصوص را بخوانید

قاتل اصلی کجاست؟ | چه چیزی در آلودگی هوا منجر به مرگ شهروندان می‌شود؟

واکنش ستاد حقوق بشر به خبر خودکشی متهم زن در زندان وکیل آباد مشهد

باشگاه استقلال از سروش رفیعی شکایت کرد

دهه شصتی‌ها در سال ۱۴۳۰ چه وضعیتی دارند؟

رقم پرداخت وام ازدواج بانک‌ها چه تغییری کرد؟

عامل مرگ ۹ نفر در آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت معرفی شد

آمار کودکان کشته‌شده در غزه پس از آتش‌بس

شهروندان روسی در ایران عکس و فیلم نگیرند

پالتیکو: سند جدید «راهبرد امنیت ملی» آمریکا، چالشی بنیادین پیش پای دولتی‌های میانه‌گرای اروپا قرار داده

نماینده مجلس: عمده ارز ترجیحی در اختیار حدود ۲۶۰ شرکت واردکننده دارو قرار دارد

برگزاری قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶؛ هشدار کارشناس بلژیکی به گارسیا

معاون وزیر نیرو: بحران آب در آستانه نقطه بی‌بازگشت است

پیشنهاد سردبیر
زندگی