چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۱۰۷۸۵۹
مراسم جشن عروسی در غزه با چهره‌ای خندان و دلی سوزان

جشن عروسی گروهی در ویرانه‌های غزه

۵۴ زوج فلسطینی در نوار غزه، در شرایطی سخت و در میان ساختمان‌های ویران جنوب این منطقه، در یک مراسم عروسی جمعی ازدواج کردند.

ده‌ها زوج فلسطینی در میان ویرانی‌های گسترده غزه مراسم غزدواجشان را به‌صورت گروهی برگزار کردند؛ مراسمی که به‌گفته برگزارکنندگان، تلاشی برای «زنده نگه داشتن شادی و امید» در میان آوارگی و بحران‌های انسانی است.

این برنامه در یکی از مناطق آسیب‌دیده برگزار شد و با استقبال خانواده‌ها و ساکنان محلی همراه بود.

به نقل از سایت «تی آر تی ورلد»، ۵۴ زوج فلسطینی در نوار غزه، در شرایطی سخت و در میان ساختمان‌های ویران جنوب این منطقه، در یک مراسم عروسی جمعی ازدواج کردند؛ رویدادی که برای بسیاری نشانه‌ای نادر از امید پس از دو سال خشونت و ویرانی گسترده بود. ایمان حسن لوّا با لباس سنتی فلسطینی و حکمت لوّا با کت‌وشلوار، در کنار دیگر زوج‌ها در خیابان‌های ویران‌شده خان‌یونس قدم زدند. حکمت گفت: «با وجود همه سختی‌ها، می‌خواهیم زندگی تازه‌ای را آغاز کنیم. امیدواریم این آغاز پایان جنگ باشد.»

در فرهنگ فلسطینی، عروسی مراسمی مهم و بزرگ است؛ اما در طول جنگ و محاصره شدید، این سنت تقریباً متوقف شده بود. با آغاز یک آتش‌بس شکننده، برخی از این مراسم‌ها دوباره برگزار می‌شوند؛ گرچه بسیار ساده‌تر و دور از شکوه گذشته.

در خان‌یونس، جمعیت زیادی با پرچم‌های فلسطین به استقبال زوج‌ها آمده بودند، اما شادی مراسم با واقعیت سخت زندگی در غزه درهم آمیخته بود. بیش از دو میلیون نفر از ساکنان غزه آواره شده‌اند و بخش‌های وسیعی از شهر‌ها تخریب شده است. کمبود کمک‌های انسانی و ادامه خشونت‌ها، زندگی روزمره مردم را به شدت مختل کرده است. حکمت لوّا با اشاره به شرایط دشوار گفت: «آرزو داشتم خانه و شغل داشته باشم. امروز تنها آرزویم پیدا کردن یک چادر برای زندگی است. زندگی کمی به جریان افتاده، اما آن‌گونه که امید داشتیم نیست.»

این مراسم توسط سازمان الفارس الشهم تأمین مالی شد. این نهاد علاوه بر برگزاری مراسم، مبالغی کوچک و اقلام ابتدایی برای شروع زندگی مشترک به زوج‌ها ارائه کرد.

منبع: فراز
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

بازداشت ملی‌پوش سابق تیم انگلیس به اتهام تجاوز

ادعای روبیو: یکی از مشکلات ما با مادورو حضور نظامی نظامی ایران و حزب الله در ونزوئلا است

وزارت بهداشت خطاب به صداوسیما: این تبلیغات درباره لاغری را متوقف کنید

ماجرای این راز غیرمنتظره در حیات‌وحش چیست؟

دیدار نتانیاهو و اورتگاس در میانه تشدید تنش‌های اسرائیل و لبنان

آیین‌نامه ممنوعیت تامین و ارتقای هرگونه موسسه آموزش عالی جدید تصویب شد

ربیو: بدون عملیات زمینی در ۲۴ ساعت برنامه هسته‌ای ایران را نابود کردیم

ساعت برگزاری دربی تهران تغییر کرد

مالیات ۸ درصدی از رستوران‌های لوکس چگونه وصول می‌شود؟

جدال وزیر و سناتور | وقتی پرونده‌ی «اپستین»، پرده‌ها را می‌دَرد...

سفارت عظیم چین در لندن؛ نگرانی از جاسوسی پکن در قلب بریتانیا قرار

وزیر نیرو: واردات آب به صورت مجازی و حقیقی در دستور کار است

شاخص بازار بورس؛ چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 

پیشنهاد سردبیر

امامان جماعتی که از دولت حقوق می‌گیرند

فتوای آیت الله سیستانی و جزوه آیت‌الله مطهری

احمد سبحانی سفیر سابق ایران در ونزوئلا در گفتگو با فراز بررسی کرد

ترامپ از مادورو چه می‌خواهد؟ | احتمال تکرار «خلیج خوک‌ها»

بی‌وفایی حامیان سابق به رییس

مراسم ختم احمدی‌نژاد!

زندگی