پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ 11 December 2025
پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰
کد خبر: ۱۰۸۱۸۷

توقیف نفتکش ونزوئلایی؛ قیمت نفت صعودی شد

توقیف نفتکش ونزوئلایی؛ قیمت نفت صعودی شد
قیمت نفت در معاملات آسیایی روز پنجشنبه، پس از توقیف یک نفتکش تحریم‌ شده توسط آمریکا در سواحل ونزوئلا که نگرانی‌های جدیدی را در مورد اختلالات عرضه ایجاد کرد، افزایش یافت.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، بهای معاملات آتی نفت برنت که در فوریه منقضی می‌شود، ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۶۲ دلار و ۴۴ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI)، با ۰.۵ درصد افزایش، به ۵۸ دلار و ۷۸ سنت در هر بشکه رسید.

به نوشته ایسنا و طبق گزارش‌های رسانه‌ای، یک نفتکش که توسط منابع دریایی به عنوان «اسکیپر» شناسایی شده است، در نزدیکی آب‌های ونزوئلا در یک عملیات هماهنگ با مشارکت گارد ساحلی آمریکا، اف‌بی‌آی و امنیت داخلی توقیف شده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز چهارشنبه توقیف این کشتی را تائید کرد و آن را بزرگترین کشتی توقیف شده تحت اجرای تحریم‌های آمریکا توصیف کرد.

این توقیف، احتمال اختلالات بیشتر در صادرات نفت ونزوئلا را برجسته کرد و ریسک عرضه را به بازار افزایش داد.

در این بین، داده‌های هفتگی اداره اطلاعات انرژی آمریکا (EIA) نشان داد که ذخایر نفت خام تجاری ۱.۸۱۲ میلیون بشکه کاهش یافته که از پیش‌بینی کاهش ۱.۱ میلیون بشکه‌ای فراتر رفته است. کاهش اندک ذخایر نفت خام نشان می‌دهد که عرضه همچنان کمی کمتر از حد انتظار است. با این حال، ذخایر بنزین آمریکا در طول هفته گذشته افزایش یافت که نشان دهنده کاهش فصلی مصرف پس از اوج دوره رانندگی پاییزی است. ذخایر فرآورده‌های تقطیری که شامل دیزل و نفت کوره می‌شود، نیز افزایش یافت.

بر اساس گزارش اینوستینگ، همزمان، فدرال رزرو، روز چهارشنبه، نرخ بهره معیار خود را ۲۵ واحد پایه کاهش داد. کاهش نرخ بهره، دلار آمریکا را تضعیف کرد و هزینه‌های استقراض را کاهش داد و چشم‌انداز تقاضا برای کالاها را افزایش داد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ثبت یک رکورد جدید در تاریخ عملیات باروسازی ابرها

وقوع آتش در بخشی از جنگل‌های عباس‌آباد مازندران

برخی کارهایی که دشمن با ایران کرد، با هر کشور دیگری می‌کرد، آن ملت و کشور کُن‌فَیَکون می‌شد

پیش‌فروش سکه‌های ۱۳۸۶ کی اجرا می‌شود؟

ژنرال آمریکایی، فرماندهی نیروی بین‌المللی غزه را بر عهده می‌گیرد

توقیف نفتکش ونزوئلایی؛ قیمت نفت صعودی شد

روزنامه اصولگرا: ثابتی با اتهام‌پراکنی آبروی یک فرمانده سپاه را هدف قرار داده

تاریخ دقیق پرتاب ماهواره ایرانی از پایگاه روسیه اعلام شد

توافقات مسکو و واشنگتن بر خلع سلاح و بی‌طرفی اوکراین تأکید دارد | آمادگی مسکو برای تضمین کتبی علیه ناتو

دانشگاه‌های دولتی ناچارند نظام مالی خود را تغییر دهند

قیمت‌ها سد حمایتی دلار را شکستند؛ نرخ جدید یورو و سایر ارزها در ۲۰ آذر اعلام شد

رکوردشکنی سکه امامی؛ قیمت طلا و انواع مسکوکات در ۲۰ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد

ویدیو؛ تقدیر رامبد جوان از «بچه مردم»: یک فیلم «سالم، مهربان و عزیز» برای سینمای ایران

منشور حقوق شهروندی، می‌تواند کاستی‌های قانون اساسی را جبران کند؟

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی