جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ 12 December 2025
جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
کد خبر: ۱۰۸۲۲۹
اتهام‌زنی بی اساس وزیرخارجه لبنان علیه ایران

یوسف رجی: سیاست‌های ایران عامل بی‌ثباتی در لبنان و منطقه است

یوسف رجی: سیاست‌های ایران عامل بی‌ثباتی در لبنان و منطقه است
وزیر خارجه لبنان در مصاحبه با شبکه الجزیره: لبنان با ایران مشکل دارد؛ در صورتی که تهران دخالت در امور داخلی لبنان و تامین مالی «یک سازمان غیرقانونی» در لبنان را متوقف کند، بیروت برای گفت‌و‌گو با ایران آماده است.

وزیر خارجه لبنان: ما با ایران مشکل و برای گفت وگو هم شرط داریم!

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز یوسف رجی، وزیر خارجه لبنان، جمعه ۲۱ آذر در مصاحبه با شبکه الجزیره گفت سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران از عوامل بی‌ثباتی در لبنان و منطقه به شمار می‌رود. او افزود لبنان با ایران مشکل دارد، اما در صورتی که تهران دخالت در امور داخلی لبنان را متوقف کند و تامین مالی یک تشکیلات غیرقانونی در لبنان را پایان دهد، بیروت برای گفت‌و‌گو با جمهوری اسلامی آمادگی دارد.

وزیر خارجه لبنان همچنین گفت سلاح حزب‌الله نه در حمایت از غزه و نه در دفاع از لبنان کارایی خود را نشان داده است. به گفته او، دولت لبنان در حال گفت‌و‌گو با حزب‌الله برای قانع‌کردن این گروه به تحویل سلاح خود است، اما حزب‌الله با این درخواست مخالفت می‌کند.

حملات گسترده اسرائیل به جنوب لبنان به‌رغم آتش‌بس

وی در ادامه گفت: ما از طرف‌های عربی و بین‌المللی هشدارهایی دریافت کرده‌ایم مبنی بر اینکه اسرائیل در حال آماده شدن برای یک عملیات نظامی گسترده علیه لبنان است. ما در حال تشدید تماس‌های دیپلماتیک خود برای جلوگیری از هرگونه حمله اسرائیل به لبنان و تأسیسات آن هستیم.

وزیر امور خارجه لبنان درباره جلسات کمیته نظارت بر آتش بس لبنان تحت عنوان کمیته «سازوکار» گفت: جلسات کمیته سازوکار به این معنی نیست که ما با مذاکرات سنتی با اسرائیل روبه‌رو هستیم. ما به دنبال بازگشت به توافق آتش‌بس با اسرائیل هستیم و در حال حاضر دستیابی به پیمان صلح بسیار دور از دسترس است.

عراقچی: درک می‌کنم که چرا همتای لبنانی آماده سفر به تهران نیست

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه (پنجشنبه) ۲۰ آذرماه خطاب به یوسف رجی همتای لبنانی گفت: ما نیز خواهان «فصلی جدید» در روابط دوجانبه هستیم.

وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه با توجه به اشغالگری اسرائیل در لبنان، درک می‌کنم که چرا همتای لبنانی آماده سفر به تهران نیست، گفت: با کمال میل دعوت او برای سفر به بیروت را می‌پذیرم. ما نیز خواهان فصلی جدید در روابط دوجانبه هستیم.

رجی پیشتر در اقدامی تامل برانگیز درخواست سیدعباس عراقچی همتای ایرانی خود را برای سفر به تهران رد کرده بود.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

مازیار خسروی و احسان هوشمند در یک فنجان تاریخ

۲۱ آذر، روز نجات آذربایجان؛ همسنگ با آزادسازی خرمشهر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی