شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ 13 December 2025
شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
کد خبر: ۱۰۸۲۴۹
انتقاد تحلیلگران از پیامدهای امنیتی و حریم خصوصی افراد

شرط جدید برای ورود به آمریکا: بررسی سابقه پنج‌ساله رسانه‌های اجتماعی مسافران

شرط جدید برای ورود به آمریکا: بررسی سابقه پنج‌ساله رسانه‌های اجتماعی مسافران
پیشنهاد تازه وزارت امنیت داخلی آمریکا برای الزام گردشگران کشور‌های بدون ویزا به ارائه سابقه پنج‌ساله شبکه‌های اجتماعی، نشان‌دهنده مرحله جدیدی از سیاست‌های سخت‌گیرانه دولت ترامپ در حوزه امنیت مرزی است؛ سیاستی که برخی آن را تهدیدی علیه حریم خصوصی دیجیتال می‌دانند.

الزام ارائه پنج سال سابقه فعالیت در شبکه‌های اجتماعی برای ورود گردشگران به آمریکا

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز پیشنهاد جدیدی که توسط وزارت امنیت داخلی آمریکا و آژانس تابعه آن، گمرک و حفاظت مرزی به تازگی رونمایی شده است، ممکن است از گردشگران ده‌ها کشور از جمله بریتانیا خواسته شود که سابقه پنج ساله رسانه‌های اجتماعی خود را به عنوان شرط ورود به ایالات متحده ارائه دهند.

این شرط جدید، افرادی از ده‌ها کشور را که واجد شرایط بازدید ۹۰ روزه بدون ویزا از ایالات متحده هستند را تحت تأثیر قرار می‌دهد، مشروط بر اینکه فرم سیستم الکترونیکی مجوز سفر (ESTA) را پر کرده باشند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا از زمان بازگشت به کاخ سفید در ژانویه کنترل مرز‌های ایالات متحده را تشدید کرده و دلیل آن را امنیت ملی عنوان کرده است.

واکنش‌ها و پیامدهای احتمالی شرط جدید ورود به آمریکا

تحلیلگران می‌گویند که طرح جدید می‌تواند مانعی برای بازدیدکنندگان بالقوه ایجاد کند یا به حقوق دیجیتال آنها آسیب برساند.

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا این پیشنهاد می‌تواند منجر به کاهش شدید گردشگری به ایالات متحده شود، گفت که نگران نیست. او روز چهارشنبه گفت: «نه. ما خیلی خوب عمل می‌کنیم.»

رئیس‌جمهوری آمریکا تاکید کرد: «ما امنیت می‌خواهیم و می‌خواهیم مطمئن شویم که به افراد نامناسب اجازه ورود به کشورمان را نمی‌دهیم.»

ایالات متحده انتظار دارد سال آینده، با توجه به میزبانی جام جهانی فوتبال مردان در کنار کانادا و مکزیک و همچنین المپیک ۲۰۲۸ در لس‌آنجلس، شاهد هجوم گسترده گردشگران خارجی باشد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

روسیه به دو بندر در اوکراین حمله کرد و به کشتی‌های ترکیه آسیب رساند

شرط جدید برای ورود به آمریکا: بررسی سابقه پنج‌ساله رسانه‌های اجتماعی مسافران

کنگره آمریکا عکس‌هایی از املاک اپستین با حضور ترامپ و کلینتون منتشر کرد

«چیزی برای ما باقی نمانده است»: دست‌کم ۱۴ نفر در طوفان غزه جان باختند

نیرو‌های مسلح بریتانیا برای سناریوی «جنگ احتمالی» تقویت می‌شوند

علت عدم شارژ کالابرگ الکترونیکی برای برخی افراد چه بود؟

وزیر خارجه مجارستان: «مارک روته» از پشت به مذاکرات صلح اوکراین خنجر زد

اتهام جدید طالبان به پاکستان در سالروز کشته‌شدن وزیر سابق مهاجرین

ترکیه آماده میزبانی مذاکرات برای پایان جنگ اوکراین است

اوکراین می‌گوید جنگ را به دریای خزر کشانده است

ریزش معبد ۴طبقه در آفریقای جنوبی؛ چندین نفر زیر آوار گرفتار شدند

پلیس دبی از خودرو جدید و غیرمنتظره خود رونمایی کرد+تصاویر

خط آهن تهران- تبریز در خطر فرونشست است

کشتی فرنگی ایران بهترین تیم جهان شد

پیشنهاد سردبیر

مازیار خسروی و احسان هوشمند در یک فنجان تاریخ

۲۱ آذر، روز نجات آذربایجان؛ همسنگ با آزادسازی خرمشهر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی