۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۷:۴۵
يکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
کد خبر: ۱۰۸۳۰۹
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

تغییر در مصوبه کنکور و تاثیر قطعی معدل را بعید می‌دانم

تغییر در مصوبه کنکور و تاثیر قطعی معدل را بعید می‌دانم
 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه تغییر در مصوبه کنکور و تاثیر قطعی معدل را بعید می‌دانم، گفت: با صراحت اعلام می‌کنم اعضای این شورا برای تغییر مصوبه کنکور به هیچ وجه گامی بر نخواهند برداشت و خانواده‌ها بر اساس این مصوبه فعلی برنامه‌ریزی کنند.

 

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز به نقل از ایسنا، حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه ضمن بیان این مطلب با تاکید بر اینکه مصوبه کنکور شورای عالی انقلاب فرهنگی عدالت آموزشی را محقق کرد، گفت: این مصوبه قبل از حضور بنده در این شورا با این هدف که دانش آموزان به مدرسه، درس و معلم توجه پیدا کنند تصویب شد؛ اما نزدیک شدن به عدالت آموزشی از دستاوردهای مهم آن بود؛ اگرچه موضوع عدالت آموزشی شاخص های مختلفی دارد که محقق شود و ما نیز در صحن شورا در این زمینه بحث کردیم؛ اما آمارها و تحقیقات نشان می دهد که مصوبه کنکوری شورا بستر ورود دانش آموزان مدارس در شهرستان ها و مناطق محروم به رشته ها و دانشگاه های برتر را فراهم کرده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: سوال این است که اگر مصوبه کنکور کنار برود و تاثیر قطعی معدل را لحاظ نکنیم، آیا به عدالت آموزشی نزدیک می شویم؟ گذشته که نشان می داد این امر قبل از تصویب مصوبه کنکور محقق نشده بود. 

خسروپناه با بیان اینکه کنکوری ها مطمئن باشند که در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی تاثیر قطعی دوره های یازدهم و دوازدهم معدل در کنکور تغییری نخواهد کرد و با خیال راحت برای کنکور ۱۴۰۵ آماده باشند؛ بنابراین تغییر در این مصوبه را بعید می دانم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: برای کنکور ۱۴۰۵ به بعد تاثیر معدل در آزمون ۶۰ درصد و قطعی خواهد بود و دیگر تاثیر پایه مثبت نخواهد شد و همه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی حتی اعضای حقوقی این شورا و وزارت آموزش و پرورش نیز با تاثیر قطعی معدل در کنکور موافق هستند.

وی ادامه داد: البته قبول دارم برخی خانواده ها و دانش آموزان بر این اعتقاد هستند که تاثیر معدل پایه یازدهم مثبت باشد؛ اما ما تحقیق پیمایشی که انجام دادیم، معلمان بر این باور هستند این تاثیر قطعی باشد. حتی بیش از نیمی از دانش آموزان نیز بر این باور هستند؛ بنابراین تحقیقات علمی و پیمایشی این قانون را تایید می کنند.

خسروپناه خاطر نشان کرد: وقتی قوانین مدام تغییر کند خانواده ها و دانش آموزان سردرگم می شوند و نمی توانند برنامه ریزی کنند؛ ضمن اینکه بسیاری از دانش آموزانی که عمدتا درس خوان هستند وقتی من را در مکان های عمومی نظیر خیابان یا بازار می بینند به من اصرار می کنند مصوبه کنکور را تغییر ندهید تا بتوانیم راحت برنامه ریزی کنیم. لذا اگر تغییری در مصوبه اعمال کنیم جمع کثیری از جامعه معترض خواهند شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطر نشان کرد: با صراحت اعلام می کنم این شورا و اعضای شورا برای تغییر مصوبه کنکور به هیچ وجه گامی بر نخواهند برداشت و خانواده ها بر اساس این مصوبه فعلی برنامه ریزی کنند. درخواست من نیز از برخی عزیزانی که منافعشان آسیب دیده است و دوست دارند منافع بیشتری از کتب تستی منتشر می کردند، کوتاه بیایند و سراغ اقداماتی که جامعه بیشتر به آن نیاز دارد، بروند.

وی تاکید کرد؛ کمیسیون آموزش و بهداشت مجلس شورای اسلامی در خصوص مصوبه کنکور و تاثیر قطعی معدل با شورای عالی انقلاب فرهنگی همراه است و اگر می بینیم یک نماینده ای توییت می زند یا صحبتی می کند به آن نباید اعتنایی کنیم؛ چرا که نمایندگان مجلس و ریاست با شورا همراه است.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
حمایت ترامپ از نتانیاهو: آیا ایالات متحده طرح حمله جدیدی به ایران را با اسرائیل برنامه‌ریزی می‌کند؟
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
پیشنهاد سردبیر
زندگی