تخلیه اضطراری در شعاع هزار متر اطراف شرکت کاله آمل
آتش سوزی گسترده در شرکت لبنیاتی کاله | نیروهای امدادی در عملیات مهار
مصطفی سوادکوهی، فرماندار آمل، اعلام کرد که با توجه به احتمال گسترش آتش و تهدید واحدهای مسکونی و تجاری، دستور تخلیه اضطراری ساختمانهای اطراف شرکت کاله تا شعاع هزار متر صادر شده است. اطلاعرسانیهای لازم از طریق دهیاری و بخشداری به ساکنان مناطق پیرامونی، از جمله روستای سوتهکلا، انجام شده و اهالی تحت نظارت نیروهای راهور و فراجا در حال خروج ایمن هستند.
تیمهای تخصصی آتشنشانی از آمل و سایر شهرستانها با تمام توان در حال مهار حریق هستند و در صورت نیاز، ظرفیت استانهای همسایه نیز برای کنترل آتش به کار گرفته خواهد شد. پیگیریهای استاندار و تاکید معاون اول رئیسجمهور بر بسیج همه امکانات برای مهار سریع حادثه ادامه دارد.
بازخوانی گذشته
۱۵ دی ماه آتشسوزی گستردهای در کارخانه لبنیاتی کاله آمل رخ داد که دود غلیظی آسمان منطقه را فرا گرفت و تلاش نیروهای آتشنشانی برای اطفای آن ادامه داشت. بنابر اعلام منابع خبری، حریق در بخش تاسیساتی و انبار کارتن بستهبندی مواد لبنی آغاز شد و تیمهای امدادی از آمل و اطراف برای مهار آتش فراخوانده شدند. همچنین، رئیس آتشنشانی آمل اعلام کرد که آتش تحت کنترل قرار گرفته و از گسترش آن جلوگیری شده است.
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد