تهران همواره صلح را بر جنگ ترجیح داده و برای توافقی عادلانه آماده است
به گزارش روزنامه اینترنتی فراز؛ سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در مقالهای در روزنامه «والاستریتژورنال» با اشاره به اینکه اعتراضات مسالمت آمیز مردم ایران پس از چند روز با ورود عناصر تروریستی داخلی و خارجی به خشونت کشیده شد و قطع اینترنت برای مهار آن ضروری بود، تصریح کرده است که ارتباطات بهتدریج در حال بازگشت است.
عراقچی با بیان اینکه در جریان این اقدامات تروریستی پلیس و غیرنظامیان هدف قرار گرفتند و زیرساختها، بیمارستانها و اماکن عمومی تخریب شد، اعلام کرد: اکنون زندگی عادی به کشور بازگشته است.
او با اشاره به مداخله «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا در امور داخلی ایران نوشت: تهدید تهران توسط ترامپ با هدف کشاندن آمریکا به جنگی دیگر به نفع اسرائیل به حداکثر خونریزی منجر شد و اشاره «مایک پامپئو» وزیر خارجه پیشین آمریکا، درباره نفوذ موساد نمونهای از این روند بود.
وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه هرگونه حمله جدید علیه ایران با پاسخ قاطع روبهرو میشود، نوشت: تهران همواره صلح را بر جنگ ترجیح داده و برای توافقی عادلانه آماده بوده و اقدامات خصمانه آمریکا از تحریم تا حمله نظامی شکست خورده است. رویکرد آمریکا باید تغییر و با ایران بر اساس احترام متقابل رفتار کند.
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: