چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ 18 February 2026
يکشنبه ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳
کد خبر: ۱۱۰۲۶۷

سند مالکیت ورزشگاه آزادی صادر شد

سند مالکیت ورزشگاه آزادی صادر شد
سند مالکیت مجموعه بزرگ ورزشی آزادی پس از ۵۲ سال صادر و در مراسمی رسمی به وزارت ورزش و جوانان تحویل داده شد.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز به نقل از قوه قضاییه، صبح امروز یکشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۴ و در ادامه نهضت صدور اسناد و تثبیت مالکیت املاک دولتی، سند مالکیت مجموعه ورزشی آزادی با حضور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور صادر و تحویل وزیر ورزش و جوانان شد.

حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در آیین تحویل این سند اعلام کرد: شناسایی و تثبیت مالکیت املاک و اراضی دولتی از برنامه‌های محوری سازمان ثبت به شمار می‌رود و نقش مهمی در تأمین امنیت حقوقی و اقتصادی دستگاه‌ها دارد.

او با اشاره به وضعیت املاک دولتی افزود: در حال حاضر حدود ۱۱۴ هزار ملک دولتی فاقد سند در کشور وجود دارد که از این تعداد، حدود ۹ هزار ملک متعلق به وزارت ورزش و جوانان است.

بابایی صدور سند مجموعه ورزشی آزادی را حاصل برگزاری چندین جلسه کارشناسی و پیگیری مستقیم وزیر ورزش دانست و گفت: این اقدام علاوه بر رفع تعارضات حقوقی گذشته، مسیر سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری اقتصادی از این مجموعه ورزشی را هموار می‌کند.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تأکید کرد: صدور اسناد رسمی از بروز دعاوی حقوقی جلوگیری کرده و موجب افزایش شفافیت و امنیت مالکیت دستگاه‌های اجرایی می‌شود.

او همچنین نقش همکاری دیوان محاسبات کشور و تلاش کارشناسان اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران را در تحقق این اقدام مهم مؤثر دانست و از سایر دستگاه‌ها خواست نسبت به تعیین تکلیف املاک و اراضی خود اقدام کنند.

بابایی عدم پیگیری برای مستندسازی املاک دولتی را مصداق ترک فعل عنوان کرد و هشدار داد که در این زمینه دستگاه‌های نظارتی و بازرسی ورود خواهند کرد.

در ادامه این مراسم، نشستی با حضور معاونان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و گزارشی از روند مستندسازی املاک این وزارتخانه و برنامه‌های آینده ارائه شد.

بر اساس تصمیم اتخاذشده، مقرر است تا پایان سال، ۲ هزار سند مالکیت مربوط به املاک و اراضی وزارت ورزش و جوانان در سراسر کشور صادر و تحویل شود.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
بلومبرگ: ترامپ فعلاً گزینه حمله نظامی به ایران را کنار گذاشت
بارزانی در دیدار با مقام آمریکایی: عراق باید مستقل تصمیم بگیرد
پارلمان ترکیه طرح صلح با پ‌ک‌ک را تصویب کرد
گراهام در ابوظبی: قدرت‌گیری ایران می‌تواند توافق ابراهیم را نابود کند
آیت‌ الله سیستانی پنجشنبه را آغاز ماه رمضان اعلام کرد
ای‌بی‌سی‌نیوز: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های بانکی و نفتی ایران است
پزشکیان: عدالت آموزشی سرمایه‌گذاری است، نه هزینه
هشدار مسکو به واشنگتن: باج‌خواهی آمریکا مذاکرات ایران و آمریکا را به نتیجه نمی‌رساند
ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار نفر برای انتخابات شورا‌های روستا تا روز ششم
پزشکیان در لرستان: اقتصاددانان گفتند بودجه را اصلاح کن، اما رفتند و برنگشتند
آلن ایر در گفت‌و‌گو با اسکای‌نیوز: ایران به هر حمله‌ای پاسخ سهمگین خواهد داد
۲۹ بهمن چه خبر بود؟
اتاق بازرگانی ایران: تجارت مستقیم با عربستان باید از سر گرفته شود
فروش فوری خودرو با قیمت مصوب در طرح ویژه رمضان راسا موتور
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان لشکری مشخص شد
آلن ایر: لیندزی گراهام «زاکانیِ سیاست آمریکا» ست
پزشکیان یک سوم احمدی نژاد حقوق می‌گیرد | حقوق بن سلمان معادل بودجه نظامی ایران!
روایت روسیه از رزمایش دریایی مشترک با ایران
پزشکیان: اجرای سریع توافق راهبردی ایران و روسیه در دستور کار است
اردوغان: ترکیه مخالف اقدام نظامی علیه ایران است
کرملین: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا قضاوت نکنید
پهلوگیری ناو بالگردبر روسیه در منطقه یکم نداجا
سبزپوشی بورس دوام نیاورد
گفت و گوی تلفنی ترامپ و استارمر درباره ایران و خاورمیانه
انصاری: حل بعد سیاسی پرونده کرسنت نیازمند مسیر دیپلماتیک است
وام ازدواج و فرزندآوری ۱۴۰۵ تغییری نمی کند | حذف کامل صف انتظار
چگونه انتشار یک تصویر دونفره، راز یک سامانه جاسوسی اسراییلی را فاش کرد؟
اقتصاد ایران وابسته به خارج است | بدون رفع تحریم‌ها مشکلات اقتصادی ادامه خواهد داشت
سخنگوی قوه قضائیه: عذرخواهی ساعدی نیا پرونده را مختومه نمی کند
پیشنهاد سردبیر
زندگی