۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۱۲
دوشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۱۱۰۳۴۱

اژه‌ای: مبارزه با فساد اقتصادی باید بی امان و بازدارنده باشد

اژه‌ای: مبارزه با فساد اقتصادی باید بی امان و بازدارنده باشد
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر اینکه مقابله با فساد اقتصادی امروز از هر زمان دیگری مهم‌تر است، گفت برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی در کنار محاکمه تروریست‌ها، ضرورتی انکارناپذیر برای حفظ معیشت مردم و امنیت کشور است.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، روز دوشنبه (۶ بهمن) در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه با تبریک اعیاد شعبانیه، با اشاره به شرایط کشور، بر ضرورت مبارزه بی‌امان با فساد اقتصادی تأکید کرد و گفت: «امروز مبارزه با فساد اقتصادی مهم‌تر از مقاطع پیشین است و باید برای ریشه‌کن کردن فساد و مقابله با مفسدان اقتصادی، اقدامات مؤثر و بازدارنده‌ای در دستور کار قرار گیرد.»

او با بیان اینکه این مأموریت تنها بر عهده قوه قضاییه نیست، افزود: «برای تحقق این هدف، همه قوا و دستگاه‌های ذی‌صلاح باید به میدان بیایند.»

رئیس دستگاه قضا با اشاره به تلاش دشمن برای تشدید فشار‌های اقتصادی علیه ملت ایران گفت: «دشمن به دنبال آن است که با محاصره اقتصادی، اغتشاش، اقدامات تروریستی و حتی تجاوز نظامی، کشور را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند در هیچ‌یک از این سناریو‌ها به توفیق نخواهد رسید، اما ما باید هوشیار باشیم و اجازه ندهیم در میانه جنگ اقتصادی، عناصر سودجو و مفسد، معیشت مردم را نشانه بگیرند.»

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: «با این عناصر بدون مماشات و منطبق با قانون برخورد قاطع خواهیم کرد؛ همان‌گونه که با مرتکبان اعمال تروریستی و آشوبگری، بدون کوچک‌ترین مسامحه برخورد می‌شود.»

رئیس عدلیه، محاکمه و مجازات تروریست‌ها و مفسدان اقتصادی را دو بال مکمل یکدیگر دانست و گفت: «به همان میزان که برخورد با عناصر تروریست و اغتشاشگر که مرتکب جنایات شنیع شده‌اند اهمیت دارد، مقابله با بسترسازان اقتصادی این اقدامات و مفسدانی که معیشت مردم و اقتصاد کشور را هدف قرار داده‌اند نیز ضروری است.»

او در ادامه با تشریح ابعاد جنگ اقتصادی دشمن افزود: «برای مقابله با این جنگ همه‌جانبه، علاوه بر مبارزه عالمانه با فساد و خشکاندن ریشه‌های آن، باید نهایت حمایت از فعالان سالم اقتصادی و بنگاه‌های تولیدی صورت گیرد.»

محسنی اژه‌ای از وزارتخانه‌ها و نهاد‌های اثرگذار از جمله نفت، اقتصاد، صمت، جهاد کشاورزی و بانک مرکزی خواست با مسدود کردن منافذ فساد و کمک به جهش تولید، نقش خود را ایفا کنند و تأکید کرد قوه قضاییه حامی این اقدامات خواهد بود.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به مشکلات بازار و نوسانات ارزی گفت: «افرادی هستند که قصد فعالیت سالم اقتصادی دارند و حتی اعلام می‌کنند ارز دولتی هم نمی‌خواهند، فقط موانع از مسیرشان برداشته شود. برخی نیز می‌گویند با اعتبار و ارز خود می‌توانند کالا را با قیمت کمتر به دست مردم برسانند. وظیفه ما حمایت همه‌جانبه از این فعالان سالم اقتصادی است.»

او همچنین با انتقاد از جریان‌هایی که همچنان بر مذاکره با دشمن تأکید دارند، تصریح کرد: «برخی از گذشته عبرت نگرفته‌اند و مدام نسخه مذاکره می‌پیچند؛ در حالی که دشمن در همان مقاطع مذاکره نیز جنگ را به ما تحمیل کرد.»

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه صحنه رویارویی با دشمن امروز کاملا روشن است، گفت: «جنگ ۱۲ روزه، اغتشاشات داخلی و فشار اقتصادی، حلقه‌های یک زنجیره‌اند و دشمن با عملیات روانی به دنبال تسلیم ایران اسلامی است؛ امری که به فضل الهی محقق نخواهد شد.»

رئیس دستگاه قضا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن نیمه‌شعبان، بر برگزاری باشکوه‌تر مراسم میلاد امام زمان (عج) تأکید کرد و گفت: «باید جهانیان بدانند اعتقاد به مهدویت در میان مردم ایران یک باور راسخ است.»

او در پایان، مسئولان قضایی را به حضور در میان مردم، شرکت در مساجد و اجتماعات و شنیدن بی‌واسطه مشکلات آنان و تلاش برای حل آنها در چارچوب قانون فراخواند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی