چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ 18 February 2026
جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
کد خبر: ۱۱۰۵۳۹
گفت‌وگوی «خالد بن سلمان» با مقامات آمریکایی درباره امنیت منطقه و همکاری راهبردی

رایزنی وزیر دفاع عربستان با مقامات آمریکا در واشنگتن درباره تحولات منطقه

رایزنی وزیر دفاع عربستان با مقامات آمریکا در واشنگتن درباره تحولات منطقه
وزیر دفاع عربستان در دیدار با مقام‌های آمریکایی در واشنگتن، درباره مناسبات راهبردی دو کشور، تقویت امنیت منطقه‌ای و فرصت‌های تحقق صلح در خاورمیانه گفت‌و‌گو کرد.

تعمیق همکاری‌ های سعودی-آمریکایی | تمرکز بر امنیت و ثبات خاورمیانه

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز «خالد بن سلمان»، وزیر دفاع عربستان سعودی، روز پنج‌شنبه در سفر رسمی خود به واشنگتن با چند تن از ارشدترین مقام‌های آمریکایی درباره فرصت‌های صلح و ثبات در خاورمیانه و جهان گفت‌و‌گو کرد. این دیدار در حالی برگزار شده که تنش‌ها در منطقه ادامه دارد و قدرت‌های بین‌المللی به دنبال راه‌حل‌های سیاسی و امنیتی هستند.

به گزارش Arab News بن‌سلمان در این نشست با مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، پیت هگست، وزیر جنگ، استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، و دن کین، رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح آمریکا، دیدار و گفت‌و‌گو کرد و بر اهمیت تقویت روابط راهبردی میان ریاض و واشنگتن تأکید کرد. بن سلمان همچنین بر لزوم همکاری‌های مشترک برای پیشبرد صلح و ثبات منطقه‌ای و جهانی تأکید کرد.

در جریان این رایزنی، طرفین موضوعات مهمی همچون افزایش شراکت دفاعی، چالش‌های امنیتی منطقه و راه‌های تقویت همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های نظامی و سیاسی را بررسی کردند. گفت‌و‌گو‌ها با هدف یافتن راهکار‌های مشترک برای مقابله با تهدید‌های منطقه و جلوگیری از تشدید تنش‌ها برگزار شد. 

طبق گزارش Arab News، طرفین همچنین تلاش کردند چشم‌انداز‌هایی برای توسعه همکاری‌های راهبردی و تقویت گفت‌و‌گو‌های دیپلماتیک میان کشور‌های منطقه و آمریکا بیابند و از تجربه‌های مشترک برای ارتقای امنیت بهره برند. 

در ادامه سفر خود، بن‌سلمان با لیندسی گراهام، سناتور آمریکایی، دیدار و درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی نیز با وی گفت‌و‌گو کرد، موضوعی که نشان‌دهنده اهمیت موضوعات امنیتی و دیپلماتیک در روابط دو کشور است.

به گزارش رویترز این دیدار‌ها در پی افزایش رایزنی‌های نظامی و سیاسی میان عربستان سعودی و ایالات متحده برگزار می‌شود، به‌خصوص در زمانی که واشنگتن و متحدان منطقه‌ای درباره چالش‌هایی، چون برنامه هسته‌ای ایران، تنش‌ها در یمن و دیگر مسائل امنیتی خاورمیانه در حال تبادل نظر هستند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
وزیر انرژی آمریکا: به هر شکل ممکن جلوی دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را می‌گیریم
بلومبرگ: ترامپ فعلاً گزینه حمله نظامی به ایران را کنار گذاشت
بارزانی در دیدار با مقام آمریکایی: عراق باید مستقل تصمیم بگیرد
پارلمان ترکیه طرح صلح با پ‌ک‌ک را تصویب کرد
گراهام در ابوظبی: قدرت‌گیری ایران می‌تواند توافق ابراهیم را نابود کند
آیت‌ الله سیستانی پنجشنبه را آغاز ماه رمضان اعلام کرد
ای‌بی‌سی‌نیوز: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های بانکی و نفتی ایران است
پزشکیان: عدالت آموزشی سرمایه‌گذاری است، نه هزینه
هشدار مسکو به واشنگتن: باج‌خواهی آمریکا مذاکرات ایران و آمریکا را به نتیجه نمی‌رساند
ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار نفر برای انتخابات شورا‌های روستا تا روز ششم
پزشکیان در لرستان: اقتصاددانان گفتند بودجه را اصلاح کن، اما رفتند و برنگشتند
آلن ایر در گفت‌و‌گو با اسکای‌نیوز: ایران به هر حمله‌ای پاسخ سهمگین خواهد داد
۲۹ بهمن چه خبر بود؟
اتاق بازرگانی ایران: تجارت مستقیم با عربستان باید از سر گرفته شود
فروش فوری خودرو با قیمت مصوب در طرح ویژه رمضان راسا موتور
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان لشکری مشخص شد
آلن ایر: لیندزی گراهام «زاکانیِ سیاست آمریکا» ست
پزشکیان یک سوم احمدی نژاد حقوق می‌گیرد | حقوق بن سلمان معادل بودجه نظامی ایران!
روایت روسیه از رزمایش دریایی مشترک با ایران
پزشکیان: اجرای سریع توافق راهبردی ایران و روسیه در دستور کار است
اردوغان: ترکیه مخالف اقدام نظامی علیه ایران است
کرملین: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا قضاوت نکنید
پهلوگیری ناو بالگردبر روسیه در منطقه یکم نداجا
سبزپوشی بورس دوام نیاورد
گفت و گوی تلفنی ترامپ و استارمر درباره ایران و خاورمیانه
انصاری: حل بعد سیاسی پرونده کرسنت نیازمند مسیر دیپلماتیک است
وام ازدواج و فرزندآوری ۱۴۰۵ تغییری نمی کند | حذف کامل صف انتظار
چگونه انتشار یک تصویر دونفره، راز یک سامانه جاسوسی اسراییلی را فاش کرد؟
اقتصاد ایران وابسته به خارج است | بدون رفع تحریم‌ها مشکلات اقتصادی ادامه خواهد داشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی