چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ 18 February 2026
شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
کد خبر: ۱۱۰۵۵۲

برنامه آموزش و پرورش برای تداوم آموزش در شرایط بحرانی

برنامه آموزش و پرورش برای تداوم آموزش در شرایط بحرانی
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از تدوین دستورالعلی‌های لازم برای شرایط اضطراری خبر داد و گفت: در صورت بروز هرگونه مخاطره، آموزش از مسیر‌های مختلف از جمله شاد، مدرسه تلویزیونی ایران و آموزش آفلاین دنبال خواهد شد.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، علی فرهادی در خصوص آمادگی آموزش و پرورش با توجه به شرایط احتمالی بحران گفت: «مردم کشور ما، قوی و با فرهنگ چند هزار ساله متکی به ایمان، دانش و همدلی هستند و نباید از فضاسازی دشمن برای القای بحران استفاده و اعتماد به نفسمان را از دست دهیم. باید قوی، محکم و در عین حال جدی، دشمن را جدی بگیریم و مبتنی بر تدبیر و برنامه‌ریزی کار‌ها را انجام دهیم.»

او با بیان اینکه همواره در آموزش و پرورش اصل بر آموزش حضوری است، افزود: «معتقدیم جایگزین‌هایی برای آموزش حضوری وجود دارد، اما جای آموزش حضوری را نمی‌گیرند. فرض اول این است که در شرایط خاص کشور، تلاش کنیم به نحوی آموزش حضوری را حفظ کنیم. اگر به هر شکلی مانند تهدید دشمن، کاهش انرژی و آلودگی هوا آموزش دچار مخاطره شود، فرض دوم این است که آموزش‌های جایگزین که اصل آن آموزش تعاملی در بستر سکوی شاد است را با استفاده از شبکه اینترانت ملی داخلی و یا اینترنت در اولویت کار خود قرار می‌دهیم.»

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: «مدتی که اینترنت قطع بود، با استفاده از شبکه داخلی با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سکوی شاد فعال بود و دانش‌آموزان به صورت غیرحضوری درس خود را می‌خواندند.»

فرهادی با بیان اینکه گزینه سوم مدرسه تلویزیونی ایران است، گفت: «این گزینه فرصت خوبی است که اگر به هر شکلی در زمینه آموزش در بستر شاد هم مشکلی ایجاد شد، با استفاده از شبکه‌های مختلف صدا و سیما بتوانیم آموزش را ادامه دهیم.»

او افزود: «آمادگی این را داریم که در کنار شاد، مدرسه تلویزیونی ایران و آموزش حضوری، انتقال آفلاین فایل‌های آموزشی و یادگیری در قالب سی‌دی و فلش را داشته باشیم.»

اختیار استانداران برای تصمیم‌گیری منطق‌ای

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه استانداران استان‌ها اختیاراتی دارند که بر اساس مقتضیات هر منطقه آموزش را غیرحضوری یا تعطیل اعلام کنند، گفت: «کاهش زمان آموزش، کاهش کیفیت را به دنبال خواهد داشت و کاهش کیفیت، تأثیر بر نمره دانش‌آموزان خواهد گذاشت. هدف ما از ارزشیابی نمره نیست بلکه سنجش کیفیت آموزش است.»

احیای پناهگاه‌های مدارس

او در خصوص وجود پناهگاه در مدارس افزود: «تعدادی از مدارس مجهز به پناهگاه هستند و در جنگ ۱۲ روزه تلاش کردیم تعدادی از آنها را احیا کنیم که در صورت بروز مخاطره استفاده شود. در مدارسی که پناهگاه وجود ندارد باید در آینده تدابیری اندیشیده شود.»

فرهادی در پایان تأکید کرد: «رسانه نباید القای بحران، ترس و مسائل غیرواقعی و فضا‌سازی کند. آنچه اهمیت دارد حفظ آرامش خاطر و روان است حتی اگر در شرایط خاص قرار بگیریم و نباید تضعیف روحیه ایجاد شود.»

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
زوج های شاغل با این سطح درآمد یارانه نمی گیرند
ثبات قیمت نفت در سایه مذاکرات ایران و آمریکا
رشد دوباره قیمت طلای جهانی
بیت کوین در انتظار محرک های تازه
پروژه اضطراری آبرسانی ایذه تصویب شد
زلنسکی: چرا فقط اوکراین باید امتیاز بدهد؟
رگبار باران در شمال غرب و غرب سواحل خزر
سازمان ملل: امیدواریم گفت و‌ گو‌های ایران و آمریکا سازنده
ونس: مذاکرات با ایران خوب پیش رفت
رسانه اسرائیلی: تل‌آویو نگران توافق هسته‌ای ایران و آمریکاست
توضیحات وزیر خارجه سوئیس درباره دیدار با عراقچی در ژنو
سفیر آمریکا در ناتو: ترامپ به دیپلماسی با ایران فرصت می دهد
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر عناصر بالقوه
«اردن بعدی است»؛ الحاق کرانه باختری وارد فاز جدید شد | «انتقال خاموش فلسطینیان»
الجزیره: دور سوم مذاکرات صلح اوکراین و روسیه در ژنو آغاز شد | شلیک موشک‌ها همزمان با گفت‌و‌گو‌ها
مقام سابق اسرائیلی: طرح ترامپ برای کوچ ساکنان غزه شکست خورد
سرکنسول ایران در اربیل: ایران با عزت و اقتدار وارد مذاکرات با آمریکا شده است
آمار AFC از دیدار الغرافه - تراکتور
مرشایمر: ترامپ در بن‌بست دیپلماتیک | جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
عارف در مراسم چهلم شهدای حوادث دی‌ماه: همبستگی ملی اولویت است
پزشکیان: رویکرد دولت مردمی‌سازی اداره کشور است
رئیس اتاق بازرگانی البرز: پیوند دانشگاه و صنعت، رمز توسعه پایدار
سی‌ان‌ان: در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا پیشرفت ملموسی حاصل شد
علی لاریجانی: فشار‌های غرب نتوانسته همکاری‌های ایران و روسیه را متوقف کند
ایالات متحده آمریکا از سرگیری آزمایش‌های هسته‌ای بدون انفجار‌های جوی
شایعه کناره‌گیری نوری المالکی از نخست‌وزیری را تکذیب شد
نتانیاهو: بن زاید حتی فراتر از خواسته‌های ما عمل کرد
مقام پیشین سیا فاش کرد | اسرائیل همکار و دوست واقعی آمریکا نیست
عراقچی در ژنو با همتای سوئیسی گفت‌و‌گو کرد؛ مسیر مذاکرات غیرمستقیم ادامه دارد
پیشنهاد سردبیر
زندگی