۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۳۵
يکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
کد خبر: ۱۱۰۶۵۲
وزیر جنگ پیشین اسرائیل به دولت نتانیاهو تاخت

یعالون: ایدئولوژی دولت نتانیاهو و تروریسم شهرک‌ نشینان شبیه «نازیسم» است

یعالون: ایدئولوژی دولت نتانیاهو و تروریسم شهرک‌ نشینان شبیه «نازیسم» است
موشه یعالون، وزیر جنگ پیشین اسرائیل، در سخنانی جنجالی دولت نتانیاهو را به پشتیبانی از «تروریسم» شهری و ترویج ایدئولوژی «برتری یهودی» متهم کرد و گفت این روند حاکمیتی شباهت‌های خطرناکی با نظریه‌های نژادی نازی‌ها دارد. او دستگاه‌های امنیتی و دولت را مسؤول بی‌پاسخ گذاشتن حملات شهرک‌نشینان علیه فلسطینی‌ها معرفی کرد و خواستار تغییرات فوری در سیاست‌های داخلی و امنیتی این رژیم شد.

انتقاد شدید وزیر جنگ پیشین اسرائیل از سیاست‌های نتانیاهو | «شهرک‌نشینان بدون مجازات، فلسطینی‌ها را هدف قرار می‌دهند»

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز موشه یعالون، وزیر جنگ پیشین اسرائیل و از فرماندهان سابق ارتش این کشور، در تازه‌ترین واکنش‌ها به تشدید خشونت‌ها در کرانه باختری اشغالی، دولت بنیامین نتانیاهو را به پشتیبانی و چشم‌پوشی از حملات شهرک‌نشینان به فلسطینی‌ها متهم کرد. او این حملات و سیاست‌های حاکمیتی را «تروریسم» و ناشی از ایدئولوژی «برتری یهودی» نامید که به گفته او شباهت‌هایی با نظریه‌های نژادی رژیم نازی دارد.

به نقل از The Times of Israel، Yaffaps عالون در پست اخیر خود در پلتفرم «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت که دستگاه‌های امنیتی اسرائیل عمداً از بازداشت و مجازات شهرک‌نشینانی که به فلسطینی‌ها در کرانه باختری حمله می‌کنند، خودداری می‌کنند، و این روند را نتیجه نفوذ نمایندگان افراطی در کابینه دانست. 

او افزود که در روزی که در مراسم روز جهانی هولوکاست حضور داشته، پیام‌هایی دریافت کرده که نشان می‌دهد «غوغاگران یهودی» به فلسطینی‌ها در جنوب کوه الخلیل حمله کرده‌اند، دام‌های آنها را دزدیده و اموالشان را به آتش کشیده‌اند، و در عین حال مانع رسیدن کمک‌های اولیه مثل آمبولانس به محل حادثه شده‌اند.

یعالون در ادامه با انتقاد شدید از ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی و یکی از چهره‌های برجسته جناح راست افراطی، گفت که «سازمان امنیت عمومی (شاباک)» نیز تحت نفوذ همین ایدئولوژی قرار گرفته و عملاً از بازداشت تروریست‌های یهودی امتناع می‌کند.

او یدسرائیل کاتس، وزیر جنگ کنونی این رژیم را نیز متهم کرد که مانع اجرای اقدامات اداری و بازداشت علیه شهرک‌نشینان خاطی است، و سیاست‌های دولت فعلی را «برتری‌طلبانه» و «تغییر واقعیت جمعیتی» خواند، اقدامی که به گفته او باعث تشدید تنش و تخریب چشم‌انداز صلح خواهد شد.

موشه یعالون همچنین اشاره کرده که بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی، از کانون شهرک‌سازی غیرقانونی حمایت کرده و هدف از آن را وادار کردن فلسطینی‌ها به ترک اراضی‌شان توصیف کرد؛ سیاستی که او آن را زمینه‌ساز «پاکسازی نژادی» و تغییر جمعیت در مناطق اشغالی دانست.

این واکنش‌های تند یعالون در حالی مطرح می‌شود که خشونت‌ها و حملات شهرک‌نشینان یهودی علیه جوامع فلسطینی در کرانه باختری ادامه دارد و بار‌ها به زخمی شدن و آتش‌زدن اموال شان منجر شده است. گزارش‌های بین‌المللی نشان می‌دهد که نیرو‌های پلیس و ارتش رژیم اسرائیل در بسیاری از موارد به کندی یا بی‌عملی در برابر این حملات عمل کرده‌اند، موضوعی که منتقدان آن را نشانه‌ای از حمایت غیررسمی یا چشم‌پوشی دولتی تعبیر می‌کنند.

خبرگزاری جروزالم

یعالون با اشاره به تجربه‌های قبلی خود در ارتش و دولت، هشدار داد که ادامه این روند نه تنها به آینده سیاسی این رژیم و امنیت آن لطمه می‌زند بلکه می‌تواند موجب «نابودی» ساختار اجتماعی و مشروعیت بین‌المللی اسرائیل شود.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
مهرداد اخلاقی با حکم رئیس‌جمهور سکان‌دار وزارت دفاع شد
لیست سیاه تنگه هرمز به ۱۲۲ شناور رسید؛ موج تازه برخورد با کشتی‌های متخلف
نقشه نیلی نتانیاهو | ادعای اتحاد راهبردی امارات و اسرائیل علیه ایران
کاهش قیمت نفت به دنبال تعلیق تحریم‌های روسیه توسط ترامپ
کشته شدن دست‌کم ۱۸ نفر در حمله انصار الله به اردوگاه نظامی دولت یمن در شبوه
دردسر پالایشگاه‌های آسیایی و چالش تولیدکنندگان نفت خاورمیانه به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حمل‌ونقل
هشدار قطر درباره به اوج نرسیدن شوک‌های انرژی ناشی از جنگ علیه ایران
حمله به پادگان «العلم» در شبوه | العربی از ۵۳ کشته و ۲۰۰ زخمی خبر داد
تکذیب ادعای رد درخواست دیدار عاصم منیر از سوی محسن رضایی
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
انتقاد شدید ترامپ از زلنسکی پس از حمله بزرگ اوکراین به روسیه
در آستانه پایان انقلاب کوبا؛ جهان یکی از بازیگران برهم‌زننده نظم موجود را از دست می‌دهد
در قبال ایران، اپوزیسیون اسرائیل حتی از نتانیاهو جنگ‌طلب‌تر است
شارژ اعتبار جدید کالابرگ تا پایان مهر | فرصت ثبت درخواست برای جاماندگان در آبان
پیشنهاد سردبیر
زندگی